Goede kwaliteit voor de prijs goed geholpen door de medewerkers

Gewoon goed

Ben erg goed geholpen.

Goede service.

Fijn en goed geholpen. Verkoopster nam de moeite om te kijken of het item nog verkrijgbaar was. Bestelling voor mij gedaan bij de webshop. Super.

Levering prima; onduidelijke pakbon

De kortingscode VOORJAAR25 deed het niet online. Ik had twee broeken besteld. Kon uit pakbon niet opmaken welke broek welke kleur was. Dus moest naar een fysieke winkel hiervoor. Wel prima geholpen. Ook de levering an sich was prima

Heb het artikel geretourneerd maar nog geen creditnota gezien!

Tevreden

De bestelde jas was niet compleet( ceintuur ontbrak) . Werd keurig opgelost maar, ik heb jas retour gestuurd en de andere kleur besteld.

ga zo door

mijn ervaring met uw bedrijf is zonder meer positief. ik koop wel de meeste artikelen in de outlet, want sommige kleding is exorbitant duur naar mijn mening. maar er is in de outlet ook ruime keuze. mij hoort men niet klagen. de toezending is zonder meer prima.

Hulpvaardig

Pakketje was spoorloos, medewerkerstevredenheid aan de telefoon, was heel bereidwillig en hulpvaardig om het op te sporen. Dag na telefoontje kreeg ik het al thuis. Keurig en strak verpakt.

leuk vooral in de winkel

Correct geleverd, foto waarheidsgetrouw

Snelle leverin

Produkten zijn naar wens

snelle levering, zorgvuldig verpakt, retour zenden zeer goed geregeld

Helaas moest ik wat retour zenden. Het inleverpunt roemde uw manier van terugsturen. Men zou graag willen dat elk bedrijf/winkel deze manier van retour sturen zou overnemen.

De verkoopster, Henriëtte, deed haar uiterste best en luisterde goed naar wat ik wel en niet wilde. Ik ben zeer tevreden met mijn aankopen.

Makkelijke site, krijg keurig een berichtje. Als pakketje binnenkomt keurig verpakt met een lief kaartje erbij. Makkelijk te retourneren en snel terug betaling. Echt zeer correct allemaal

Hier ga ik nog bestellen!

Goede service, snelle levering en pakketje was heel mooi ingepakt , echt een aanrader!

De bezorging was op tijd. En prima verzorgd kledingstuk. Groet.

Mooie collectie, mooie merken.

De Monari trui die ik heb besteld en ook ontvangen was niet het juiste model voor mij. Heb het pakket teruggestuurd en inmiddels ook het bedrag terug ontvangen.

ik was heel blij de bestelling was er rap

de retour had ik gevraagd voor te wisselen in een grootere maat indien jullie al terug gestort hebben zal ik opnieuw bestellen

Goed verpakt

Bestelling komt op tijd

Zorgvuldig en snel!!

Heel prettig geholpen in de winkel!

Gewoon goed.

Ik ben n vaste klant. Zowel in de winkel als online de "sale". Zeer tevreden

geweldig

Fijne produten en vriendelijk personeel

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.