Altijd snel en keurig verzonden. Ook terug brengen is nooit een probleem.

Service!

Het merk Celil valt groot uit, de pantalon heb ik naar de winkel in Geldrop gebracht, zij sturen het retour en hebben dezelfde pantalon twee maten kleiner besteld. Prima service vd zaak!

vriendelijk en hulpvaardig personeel

fijne winkel(s) en mooie kleding.

Fijn

Prachtig product en op tijd geleverd!

De prijzen in de sale waren prima. De kleding werd snel bezorgd en was zorgvuldig ingepakt.

Kleding rook naar deodorant

Kwaliteit en bezorging prima, mar de kleding rook naar deodorant. Minpuntje dus.

koop kleding

Bij Ter Horst en van Geel lopen in Oss, lopen een paar zeer fijne kledingverkoopsteres rond. Hebben verstand van zaken en ze geven mij een eerlijk antwoord, "het staat je niet", "zou een andere kleur kiezen". Ze denken mee, lopen de winkel met je rond om tot een goed geslaagd einde te komen. Zodat ik als klant zeer tevreden naar huis ga.

Slecht

Bij de informatie van het product miste de lengte van de broek. Hierdoor vanuit gegaan dat dit een normale lengte zou zijn. Bleek 7/8, wat gewoon op het kaartje aan de broek stond. Beetje jammer!

Correct netjes verpakt

Goed verpakt. Op tijd

Snelle levering en mooie kwaliteit

Precies zoals ik verwachtte

Een mooi blouse

Prima, ze leveren snel en in een fijne doos i.p.v. in een zak. Ook retourservice is uitstekend.

Supersnelle levering

Supersnelle levering en het colbert was precies zoals was omschreven op de website.

Prettig geholpen.

Na telefonisch advies, kleding via de webshop besteld. Keurig verpakt en geleverd volgens de opgave. Ben erg tevreden over de artikelen en over ter Horst van Geel.

Geweldig!

Snelle service, pakket zorgvuldig ingepakt met een persoonlijk berichtje. Erg attent!

Betrokken oprechte verkoopster

Fijn dat je met rust gelaten wordt wanneer je alleen wil kijken maar als je het prettig vindt geholpen te worden is er goed personeel aanwezig. Ik heb zelf een prettige ervaring met een verkoopster die oprecht haar mening geeft.

Behulpzaam

De dames zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

Nog niet bezorgd

Pakket is nog steeds niet bezorgd!!

Broek besteld via internet, was niet wat ik verwachte. Daarna in de winkel Wageningen ingeleverd en voor een andere broek die beter paste omgeruild. Prima geholpen in de winkel

Snelle verwerking, pakket keurig ingepakt

Betrouwbaar

Keurig verpakte bestelling in goede orde ontvangen! Een feestje om uit te pakken!

Zeer slecht of sloom?

Ik heb nog steeds niks ontvangen..... zeer slechte of trage levering dus

Vlotte levering

Vlotte levering, helaas waren de broeken te groot en heb ze retour gezonden

Keurig

Jasje en shirt werden netjes verpakt afgeleverd. Heel blij mee

Goede en snelle service

Was al een tijd op zoek naar pantalons van By Toni. In de regio waar ik woon zijn deze nagenoeg niet te krijgen. Uit ervaring wist ik dat jullie een ruimte collectie hebben, dus via internet geprobeerd: ruime keuze, goede service en snelle levering! Ben zeer tevreden.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.