Eerlijk advies over de kleding. Goede service

Eerlijk advies over de broek de ik had gepast. Hij was een maatje te groot. Nieuwe besteld. Deze toch niet gekocht. Meteen geld teruggestort.

Ben zeer tevreden.

Correct en snel antwoord op mijn vraag over de maat. Snelle levering en netjes verpakt.

Keurig

De bestelling was keurig ingepakt !

Slechte ervaring

Product was niet wat ik verwachtte. Gevolg: 25 euro verzendkosten betaald voor niets. Lesje geleerd. Zal me geen tweede keer overkomen.

Leuke afprijzing en zelfs met de verzendkosten nog goedkoper dan ergens anders

Prima afgeleverd

Prima afgeleverd

Alles verliep volgens de planning!

Zeer goed!!

mijn ervaring was heel goed.

mijn pakketje kwam netjes ingepakt en snel.

Stroef

Is nog al wat mis gegaan met leveren . Uiteindelijk alles wel netjes opgelost klantenservice vriendelijk

super

Mijn bestelling zag er keurig verzorgt uit. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer de bestelling wordt bezorgt.

Prima, kleding netjes verpakt met een persoonlijk berichtje, heel attent.

Persoonlijk

Snelle levering met persoonlijke boodschap erin.

HEEL GOED

Goed geholpen

Behulpzaam

Geweldige aankoop, super kwaliteit, blij mee

Er werd gezegd 2-4 werkdagen en dat werden er precies 4. Ik had gehoopt op sneller ;-) Is misschien een beetje zeuren, maar ik had op de website gezien dat de jas in de winkel op voorraad was. Dus speciaal naar die winkel gereden (en niet op internet besteld) omdat ik m graag in gebruik wilde nemen. De jas was dus niet op voorraad en werd keurig thuis bezorgd.

Redelijk snelle levering en kwaliteit

Redelijk snelle levering en kwaliteit van de geleverde kleding. Heb ook kleding geretourneerd en wacht op terugbetaling.

Hartelijke en uiterst behulpzaam

Prettige contact en snelle hulp een andere maat te vinden, ondanks afgeprijst artikel, uit andere winkel laten komen en ik heb deze vorige week al mogen katen ophalen. Een zeer gelukkige klant met leuke nwe aankoop.

Altijd n feest om te winkelen bij Ter Horst van Geel

Super assortiment, vriendelijk , behulpzaam, professioneel personeel. Wordt altijd vriendelijk begroet en fijn geholpen. Goede keuze in merken. Ben n blije vaste klant ;-). Één opmerking/ punt van aandacht; laatst, wel is waar,in de uitverkoop voor n behoorlijk bedrag kleding gekocht. 1 artikel moest digitaal besteld worden in de winkel uit n ander filiaal omdat maat niet in Oss op voorraad was. Alle artikelen inclusief bestelling afgerekend aan de kassa in de winkel in Oss. Omdat 1 artikel digitaal werd besteld kwam dat betreffende bedrag onder de gratis thuis bezorg bedrag. Hoe klantvriendelijk zou t zijn dat wanneer je naast die ENE digitale bestelling tegelijk ook andere artikelen in de winkelaanschaft dat je dan als service gratis je bestelling thuis krijg?...( Ik kan mij bijvoorbeeld voorstellen dat wanneer je boven n bepaald totaal bedrag koopt de medewerkster de bezorgkosten dan kan/ mag annuleren). Nu er voor gekozen om t in de winkel te laten bezorgen omdat dit kosteloos was en ik het niet echt klant vriendelijk vond om extra voor thuisbezorgen nog eens 6€ te mogen betalen boven op het betaalde bedrag. (Dik 400€)

goede kwaliteit en snelle levering

Mooi jasje, goede kwaliteit, snelle levering

Snelle levering en goed retourbeleid

Bestellen was makkelijk via de website. De levering was snel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status. Retourneren was ook makkelijk en de terugbetaling verliep ook soepel. Ook

Super goede levering.

Super snelle levering en netjes verpakt . Retour keurig snel terug gestort

Mooie jurken en snelle bezorging

Zoals altijd heel goed

Zoals altijd zeer goed,ook in de winkel in Doetinchem zeer goed en bekwaam geholpen…

Fijne service netjes verzorgd met inpakken ik zou zeggen ga zo door

lange levertijd, maar prima product

Ik ben tevreden over de broek die ik besteld heb. De levertijd was lang maar ik kreeg vorige week een berichtje dat de broek die besteld was een weeffout had vandaar dat de levertijd langer was dan normaal.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.