Ook via de webshop goed

Mooie broek in de uitverkoop gekocht. Goed en netjes verpakt. Prima aankoop

Vlotte en adequate service .

Geachte mevrouw , mijnheer , langs deze weg wil ik u danken voor de vlotte en snelle service / verzending van het pakket . Heel spijtig dat deze keuze helaas niet in de smaak viel . (te mat-bruin) Ook het bijbehorende vest te groot . De volgende keer hoop ik weer op een succesvolle ontvangst van leuke kleding . Hartelijk dank voor alle genomen moeite . Met vriendelijke groet , Mw. C.E. Westers

Prima service!

Twee mooie coltruien in de uitverkoop gekocht. Mooie materialen en kwaliteit. Netjes en met zorg verpakt Goede service!

Goede ervaring , helaas één blouse paste niet gied .

Keurig verzorgd!

Fijne winkel met hippe moderne kleding voor de wat oudere dames.

Vlotte kleding, die van goede kwaliteit is en die er goed en mooi uitziet!!!

Prima’

Prima product, prima afhandeling ‘

Correcte levering

Een bodywarmer in winkel besteld op zaterdag en dinsdag al een telefoontje dat bestelling klaar lag in winkel.

Snel en netjes verzonden.

levering prima verzorgd maar duurde erg lang voordat het binnen was

levering prima verzorgd maar duurde erg lang voordat het binnen was

geweldig

nette verpakking vlotte bezorging goede kwaliteit

Tevreden

Keurig verpakt, op tijd geleverd. Eenvoudig te retourneren

Positief echter afhandeling duurt te lang

Levering was prima. De retourafhandeling duurt lang. Geen bevestiging retour artikel en nog steeds geen financiële afhandeling.

Snelle levering en kwalitatief mooie kleding

Snelle levering en kwalitatief mooie kleding

De collectie kleding is heel uitgebreid en van zeer goede kwaliteit. Tenslotte worden alle afspraken nagekomen.

Zéér correcte levering.

Was eerste aanschaf via de firma Ter Horst van Geel, welke naar volle tevredenheid is gegaan.

Fijne manier

Perkekt

Perfekt.vriendelijk personeel Kan niet beter Chapau

Snelle service keurig ingepakt

Niet orettig

Tot op heden heb ik het retourzending nog niet ontvangen. Duurt te lang , vind ik. Graag uw reactie.

Mooie merkkleding, snelle service, zorgvuldig verzonden.

Zie boven

Prettig shoppen

Prettig shoppen, goede webshop en mooie merken. Kortom, ik ben heel tevreden.

Prima service echte interesse

Je wordt heel goed geholpen en niks is te veel moeite

Bestelling is netjes bezorgd. Kleding netjes en met aandacht ingepakt.

Precies wat ik zocht!

Schitterende winterjas van Reset. Heerlijk warm, met capuchon, prachtige kleur en de juiste lengte. Past als een huis. En heel snel geleverd. Ik ben heel blij!!

Enkel positief, een aanrader!!

Onlangs een bestelling gedaan, echt een snelle en goede afwikkeling. Ik ben er blij mee!

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.