Ruim assortiment

Goede korting.

Ik heb helaas de bestelling moeten retourneren, omdat de maat L te groot was en ik ervan uitging dat deze maat hetzelfde is als een maat 40. De trui is qua kwaliteit en kleur erg mooi.

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Besteld, maar niet voorrradig

Jammer gemiste kans

Goede levering

Mooi, maar te klein

Ik vind de jas mooi , maar daar hij gecentreerd is vind ik die te nauwsluitend. Ik heb dan ook beslist om die terug te sturen, maar betaalde 11.95€ voor terugzending in plaats van 7.5€ . Daarmee denk ik niet meer te bestellen ,want het is een dure koop door de verzendingskosten.

Mooie kleding

Blij met de kwaliteit en juiste verzending

Teleurstellend en tevreden

Heel teleurstellend als ik bericht krijg dat mijn bestelling niet meer leverbaar is (waarom kan ik het dan wel bestellen ?) had me erg verheugd op mijn bestelling. Tevreden over de andere artikelen Maar de teleurstelling overheerst

Snelle levering, goed verpakt.

Snelle levering, goed verpakt.

Mooi vest. Snelle bezorging

Omschrijving en kleur op web site klopte. Maat ook goed.

Het enige wat ik mis op het moment van bestellen is een bestelbevestiging per mail. Voor de redt zeer tevreden

Correcte service

Zeer mooie kwaliteit maar heb helaas mijn bestelling terug gestuurd wegens veel te groot en te lang geien mijn kleine gestalte.

Keurig verpakt en snel geleverd.

De bestelling was keurig verpakt en snel geleverd. Product voldoet aan verwachting.

Ik had een winterjas besteld en na betaling ook gekregen. De kleur en model vond ik mooi, echter de maat was niet goed. Dus na het passen thuis, meteen bestelling keurig teruggestuurd. Wel jammer dat ik verzendkosten moest betalen, werd in mindering gebracht van het reeds betaalde bedrag. Volgende keer beter.

Snel verzonden en prima in orde

Mooie collectie

Mooie collectie en precies datgene wat ik zocht. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

kan beter

De thuislevering waarvoor ik 7,95 euro extra betaald hebt, is niet gebeurd. Ben het pakket zelf moeten gaan ophalen in een post.nl afleverpunt (5 km verder) terwijl ik thuis was. Er zat ook geen briefje in de brievenbus en heb zelf via track en trace moeten uitzoeken waar het pakket zich bevond. Ik kon niet spreken van een goede service.

Ik ben goed begeleid

Persoonlijke aandacht en goede adviezen

teleurstellend

Mijn aankoop was niet op voorraad, betaalt met kortingsbon (10% korting totaal 43,16) als vaste klant. Een week later bleek het niet goed te zitten, verkoopster kwam met een ander item, vele malen (97,99) duurder en helaas was de korting verlopen...... Dit ervaarde ik als klantonvriendelijk.

Uitstekende service en advies

Uitstekende service en advies

Snelle levering, altijd een vriendelijk kaartje erbij,met handgeschreven ondertekening

Ruime keuze. Snel geld teruggestort. De fysieke winkel is voor mij niet mogelijk op fit moment, dus ben heel blij met deze webshop

Bestelling geplaatst. Goede service, snel in huis Mooi en goed verzorgd en verpakt Blij mee!

Geweldig!

Monari, top kwaliteit, mooie pasvorm, zorgvuldig verpakt en aan huis geleverd. Wat wil een mens nog meer ?

Duurde lang

Op zondag mijn bestelling gedaaan en zaterdag pas binnen. Ik vind dit wel heel erg lang duren voor deze tijden. Niks geen mail dat het langer duren. Dat was jammer, maar verder prima.

Vriendelijk geholpen.

Leuke winkel met vriendelijk personeel.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.