Netjes op tijd en correct bezorgd.

Werden in de winkel keurig geholpen waardoor we toch nog de juiste jas in een ander filiaal konden verkrijgen. Keurig netjes thuis bezorgd.

Snelle,correcte service van kwaliteitsvolle producten.

Fijne winkel om wat te bestellen!

Snelle levering, geen problemen met retour

Goed en snel

Netjes verpakt en snel in huis.

Was de eerste bestelling

Was jammer had graag een maatje groter gehad Was niet meer in de collectie Goed en mooi verpakt Mariet

Snel en perfect

Met heel veel zorg en liefde verpakt.

Mooie verpakking en prima afwerking retouren

Duidelijke communicatie

Snelle levering en een item wat ik retour stuur, wordt snel afgehandeld!

Echt verzorgd verpakt. Complimenten daarvoor. Snel ontvangen.

Mooi op tijd, netjes verpakt….prima

Snel bezorgd en mooi verpakt

Een snelle bezorging en mooi verpakt item, met ook nog een vriendelijk kaartje !

heel goed.

Bestelling is goed verwerkt, de verpakking was buitengewoon netjes en verzorgd. Het product voldeed aan alle verwachtingen. Werdt goed op de hoogte gehouden van verzenden tot bezorgen.

Ik vind het een fijne webshop,erg overzichtelijk en veel keus. De bezorging is prima geregeld.

Goede kwaliteit kleding

Snelle levering en goede kwaliteit kleding in een keurige verpakking!

Goede informatie, mooie uitgebreide collectie

Duidelijke informatie omtrent mijn bestelling, verwachte levertijd, goede verpakking, mooi geleverd product, helaas te groot, bericht gekregen over de retour datum, prima bedrijf

Snel, netjes en mooi product

Prima verzorgd

Mooie Kleding!

Mooie jas. Levering/Verpakking tot in de puntjes verzorgd. Zeer tevreden.

Snelle levering bij bestellen en in de winkel (oisterwijk)vriendelijk en kundig personeel

2 vesten in dezelfde maat besteld, maar een was kleiner. Na telefonisch contact zonder problemen en kosten terug gestuurd en snel geld terug gekregen

Teleurgesteld in de service

Bij een vd truien die ik had besteld zat nog beveiliging aan. Deze moest ik retourneren en kon ik deze niet voor mijn geplande feest aan doen. Ik heb de trui terug moeten sturen en heb daarbij 2 andere artikelen gedaan om te retourneren en ik moest toch retourkosten betalen. Jammer!

Super site en bedrijf. Snelle service en hele mooie kleding

Zoals afgesproken afgegeven

ik heb een uitstekende ervaring met Ter Horst van Geel

Ik heb een uitstekende ervaring met Ter Horst van Geel

Zeer slecht

Moest lang wachten op mijn bestelling, terwijl het op voorraad was, daarna 1 broek retour, je word niet op de hoogte gehouden van je retour in jouw account, meerdere keren gebeld,of mijn pakket was aangekomen bij hun. Uiteindelijk krijg ik een mail met "uw creditmemo staat op uw account, maar deze zit " zeer goed verstopt" in het account.Daarna moet je opnieuw bellen om te vragen waar het geld blijft.Duurde ook erg lang.Ik heb nog nooit zo iets meegemaakt!!!Advies; niet bestellen hier

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.