Prima, keurig verstuurd ook

Prima, keurig verstuurd ook

Zorgvuldig verpakt, goede levertermijn, helemaal top!

Lievelingsmerk werd zorgvuldig geleverd. Een online bestelling is zeker voor herhaling vatbaar.

Snel verzonden!

Blij met mijn riem, snel verzonden!

Heel goed.

Heel goed.

Snel geleverd, duidelijke mails wanneer het verzonden word etc

Mooie jas snel bezorgd

Prachtige jas, beetje een tussenjas herfst-winter.

Betrouwbare webshop.

Zeer tevreden over ter horst van geel. Bestelling had misschien eerder verstuurd kunnen worden. Misschien rechtstreeks verzenden vanuit de winkel waar het voorradig is en niet eerst naar Oss en van daaruit naar de klant.

Uitstekende ervaring

Mooie site, snel geleverd in mooi pakje en alles past voortreffelijk.

Gewoon GOED

Lekker snel binnen

Kom er altijd graag

Mooie collectie dameskleding slaag er altijd wel. Fijne medewerkers behulpzaam, goed advies en niet opdringerig.

Keurig verzorgd

Pakket heel netjes verpakt,en snel geleverd

Jammer dat niet in Roermond afgehaald kan worden

Angelbroeken verschil: Roermond 99 euro bij jullie 109?…

Mooi verpakt…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mijn bestelling kwam in een leuke verpakking…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bestelling met zorg ingepakt en mooie kwaliteit

Goede service en vriendelijk personeel (Zutphen)

Goede service en vriendelijk personeel (Zutphen)

Duidelijke website, snelle levering, keurig verpakt

Mooie collectie, makkelijk te bestellen, bestelling werd keurig verpakt en snel geleverd. Compliment

Heel snel bezorgd en erg netjes en persoonlijk ingepakt.

zeer positief!

Zowel over de winkel van Nijmegen als onine bestellingen ben ik zeer tevreden!! Snelle levering, vroiendelijk personeel in de winkel, hartelijke ontvangst en voor manlief lekker koffie. Wat wil ik nog meer?? Dat het zo doorgaat natuurlijk!! Ha ha ha!! Ga daarom ook maar eens winkelen bij ter Horst, dan zul je wat beleven!! En... zie of ik dan gelijk heb!! Gr Rita

Goede ervaring.

Jas besteld, Goed geïnformeerd over levering. Heel tevreden met mijn aankoop

Normaal geen opmerkingen nu helaas wel

Heb een verkeerde zending ontvangen.: Inhoud klopte niet met de bon en wat ik besteld had. Na terug sturen ,niets meer vernomen .

Levering ok

Tevreden !

goede shopervaring

Heeel vlotte levering, zorgvuldig ingepakt. mooie produkten, helaas 1 artikel te klein en geretourneerd.

Heel fijne hulp. Vriendelijk, gezellig en deskundig. Ze praten je niets aan. Zeggen eerlijk wat ze er van vinden. Dat vind ik heel belangrijk.

Altijd nemen ze de tijd

Online jas besteld en in de winkel laten bezorgen. Netjes een telefoontje wanneer het binnen is. Haal je je bestelling op kun je eerst nog passen of je er tevreden mee bent en ze kijken met je mee. Echt zo’n fijne winkel waar ze altijd de tijd nemen en meezoeken wat jij wil

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.