Top service!

ik kom graag weer terug

Website 10, product 10, prijs 10, levering 10, kortom heel erg blij met aankoop. Veel dank voor perfecte service.

Keurig geleverd.

Pakketje goed te volgen. Keurig verpakt. En leuk was de persoonlijke touch met het kaart en een naam.

Top product, top service

Het product was top, met een flinke korting erop. Bezorging was ook snel en netjes. Kortom, top product, top service!

Goed!

Gewoon een goede zaak!

Ruime keuze en veel afgeprijsd

Snelle levering, netjes verpakt

Top jas

Alles zeer netjes/ professioneel.

Website duidelijk en makkelijk. Na het plaatsen van de bestelling, duidelijke bevestiging. Kon de bestelling goed volgen. Pakket zag er mooi uit en de kleding was mooi verpakt en een leuke kaart erbij.

De kleding die ik besteld had, was keurig verpakt in een mooi doosje met vloeipapier tussen de verschillende kledingstukken.

Snelle keurige levering

Jurkje besteld, keurig en snel geleverd

Alles goed voor elkaar. Snelle verzending incl track&trace, met aandacht verpakt en blij met het gekochte artikel!

Snelle afhandeling

Kleding netjes ingepakt. Alle verpakking/kleding heeft wel een sterk luchtje. Kan wel wat minder.

Snelle bezorging, goed verpakt en mooi product!!

Super snelle bezorging, heel netjes en goed verpakt. Een heel mooie jas! Blij mee!

Helemaal prma

Mooie trui voor een schappelijke prijs. Past prima

Goede ervaring

Het bestelde was netjes verpakt was een kadootje om uit te pakken. Ook de kleding was perfect.

Netjes ingepakt, vrij snel in huis. Prima.

Prima service !!

Prima service !!

Geweldig!!

Vlugge levering en keurig ingepakt.

Super snelle service!

Gemakkelijke website ....ruime keuzes ....netjes verpakt ... op de hoogte gehouden per E-mail wanneer het pakket wordt bezorgd .... bestelling super snel thuis afgeleverd ! THANKS !!

Het is nog niet afgerond

Weet ik nog niet

Snelle levering en daarna snelle afhandeling van retour.

Product was te klein. Juiste maat helaas niet meer aanwezig

Klantvriendelijk

Snelle levering en zeer klantvriendelijke behandeling zowel telefonisch als in de winkel.

Prettig winkelen.

Professioneel en klantvriendelijk.

mooie kleding, goede kwaliteit

Ben erg tevreden over de kleding die ik heb besteld. Juiste maatvoering. Pantalon Gardeur mt 38, is een ruime 38. Valt mooi.

Goede service bij Ter Horst van Geel in Geldrop

Het bestelde product een broek van Monari was niet meer in de winkel in mijn maat, deze is besteld en 3 dagen later bezorgd op mijn thuisadres. Deze was verpakt in een mooie doos van Ter Horst van Geel met een persoonlijk briefje erbij.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.