Perfect!

Mooi vest van Geisha besteld. Snel geleverd en helemaal naar mijn zin. Ook mooi ingepakt, complimenten dus.

Zeer te vreden

Heel goed!

Duidelijk website! Snelle levering! Mooie collectie!

Snelle levering en goed verpakt produkt.

Goede kwaliteit

Levering duurt altijd een paar dagen, maar dat vind ik niet erg.

Snelle levering , stevig verpakt

Het pakketje werd snel geleverd, retourzending ook makkelijk!

Helemaal tevreden.

Prima klanten contactinformatie, kleding netjes verpakt. Helaas mijn artikel moeten retourneren en mijn verwachting is dat ook netjes en vlot geregeld wordt.

alles is goed gegaan

Mooie verpakking, was ik blij mee.

Keurig op tijd mijn bestelling gekregen.

Leuk aanbod aan kleding

Prettig om direct bij de winkel te bestellen. De kleding wordt verzorgd opgestuurd.

Mooie collectie, vriendelijk personeel maar….

Het personeel is super vriendelijk, de collectie is prachtig maar het interieur van de winkel is echt aan een opfrisbeurt toe. De winkel heeft echt een armoedige uitstraling. Normaal shop ik bij andere winkels zoals fan fan, Jansen of van uffelen, nu kwam ik hier omdat jullie zulke mooie merken hebben, maar qua uitstraling heb ik het idee dat ik bij de h&m of c&a ben. Dat is zonde. Met een chiquere uitstraling zouden jullie veel meer publiek trekken.

Liep allemaal goed

Snelle levering mooi kledingstuk heel netjes verpakt

Mijn prachtig pakje

Ik was heel blij met hetgeen er in mijn pakje zat. Mooi en perfect. Dank u wel. Ik kom zeker terug bij jullie. Spijtig voor de hoge verzendingskosten .

Alles snel geleverd en keurig verpakt

Snel en netjes verpakt..

Besteld, was een leuke aanbieding en na twee dagen had ik netjes verpakt ontvangen. Bedankt!

Het bestelde artikel kwam op tijd en was helemaal war ik verwacht had.

Online shirt besteld en prima op de hoogte gehouden van de voortgang van de bezorging.

correcte levering !

prima kwaliteit en snelle levering!

perfect!

zéér vriendelijk, mooi artikel zoals beschreven, snelle correcte verzending!

Heel prettig vriendelijk en vakbekwame medewerkers

Jullie hebben er een vaste klant bij!!

Mooi optijd vriendelijke bestuurder.

Mooi op tijd vriendelijke bestuurder

Komen na wat zij beloven.

De bestelling was keurig op tijd. Helaas retour moeten Zenden omdat het geen juist model voor mij was. Keurig een credit nota ontvangen en het geld is teruggestort.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.