Heel Klantgericht en bedrijfsgericht,

Ontzettend vriendelijk en behulpzame dame die meedenkt met de klant en tevens denkt aan de verkoopcijfers van het bedrijf. Top!

Snelle levering en de jas was netjes ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij, erg leuk.

Nette en snelle levering

Overzichtelijke site, besteld, betaald en geleverd. Niets op aan te merken, ga zo door

verkeerde bestelling

niet goed moet daar ik met rolater loop met de bus naar het winkelcentrum om het pakje naar het postkantoor brengen en mijn eigen bestelling heb ik niet

Bestelling goed, terugbetaling laat lang op zich wachten.

2 vesten besteld, 1 vest gehouden…1 vest in winkel retour gebracht maar tot op heden nog steeds geen bedrag retour ontvangen

Supermooie blouse gekocht

De blouse was snel in huis

Mooie kleding past prima!

Nette bezorging

Ook als je iets retourneert geen probleem. Terugbetaling duurt wel iets langer.

Mooie jas past perfect

Bestelling is geplaatst en snel geleverd mooi verpakt ben dus heel tevreden

Over de jas ben ik niet tevreden, de sluiting met drukknoppen is niet van Creenchoice kwaliteit. Ik heb dit over het hoofd gezien toen ik de jas in de winkel ophaalde, Ik draag hem inmiddels maar ben zeer ontevreden over de drukknopen zowel aan de voorzijde als op de zakken. De stof gaat er steeds tussen zitten. Ik ben dit bij Creenchoice jassen niet gewend. Dit is mijn vijfde Creenchoice jas ik weet waar ik over praat. Hieronder klik ik bij aanbevelen NEE in maar dat slaat zuiver op deze jas en niet op de levering.

Tevreden over verzending door omstandigheden niet kunnen passen dus helaas alles retour. Volgende j Keer beter gr

wachten op levering

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling van 03.01.24. Ik meen ook geen info ontvangen te hebben met betrekking tot de verzending ervan.

Helemaal goed

Netjes verzorgd en snelle afhandeling!

goed product, snel geleverd

Gevraagd product werd snel geleverd. Voldoet aan mijn verwachting

Maakt me blij!

Het uitzoeken, de levering en de prijs/kwaliteit van de gekochte jas zijn prima. Ik draag de jas met veel plezier.

Goede merken en een snelle levering

Zeer gevarieerd is het aanbod van de kleding. En ooo voor mij de juiste merken. De levering was snel en netjes. Dus prima

Heel tevreden!

Goed bestelproces, snelle levering, helemaal top!

Snel en goed verzorgd.

Goede website, snelle reacties en nette levering.

Supergoed

Jas besteld. Was de volgende dag al binnen. Keurig verpakt, kaartje erbij. Was uitstekend!

Geweldige service.

Snelle levering! Ik was niet overtuigd van de maat en wilde eventueel ruilen in een winkel. Dit was geen probleem achteraf had ik toch de goede keuze gemaakt. Ze zijn dus erg flexibel daar houd ik van. Alle lof! Tot een volgende keer!

zeer goed

snelle levering en precies op maat

Mooie producten, goede prijs, geweldig mooi en goed verpakt.

Super vlug

Was goed alleen heb ik de trui terug gestuurd viel erg tegen

Super.

Deze keer helaas retour. Snel en perfect geregeld.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.