Heel goede service en heel netjes verpakt!

Heel goede service en heel netjes verpakt

Keurig verpakt en heel snel geleverd.

Zie hieronder

Jammer dat je de retour kosten zelf moet betalen , maakt het toch minder aantrekkelijk

Was prima

Hele prettige winkel vriendelijk en behulpzaam personeel ik koop al jaren bij Ter Horst van Geel

Ik ben weer geslaagd ik ging voor 2 jassen en kwam thuis met 3 broeken en 6 truien en blouses totaal 12 stuks dus heel tevreden.

niks op aan te merken, perfect

alles zoals het hoort, keurig

Ging gesmeerd

Vlot en prima

Super!!!

Zondag iets besteld, dinsdag al in huis. Geweldig!!

Tevreden

Gemakkelijk te bestellen, snel en goed bezorgd.

Perfect!

Handige site, snel gevonden en ook nog op tijd voor de feestdagen! Netjes verpakt ook. Product bevalt goed.

Goed, mooie jurk

Nog niets ontvangen

Online bestelling zou in enkele dagen ( dus vóór kerst)binnen.zijn. ik heb nog niets gehoord en kerst is voorbij. Krijg nu een beoordelingsformulier, maar heb nog geen spullen. Dus online en dan via de winkel raadt ik niet aan. Personeel in de winkel was overigens vriendelijk toen ik daar was.

Prima snel geleverd

Fijne service om mijn vestje toch nog voor de kerst te levering.Heel blij mee.

Uitstekend!

Snelle service en fijn verpakt! Ik kom terug.

Mooi verpakt en goed verzorgd. Ook als je wilt retourneren

Donderdag aangekocht in de winkel, Vrijdag bezorgd.

TOP

Kreeg mijn sjaal heel erg mooi verpakt thuis gestuurd. Met nog een persoonlijk kaartje erbij. Snel geleverd.

Prachtig vest van Monari blij mee

Keurig verpakt en netjes op tijd. Vriendelijke medewerkster aan de telefoon.

Een tevreden klant, dit was de eerste keer dat ik iets bij jullie kocht.

Mooie kleding

De kleding is mooi en goed, snelle levering

Fijne winkel

Ik ben prima geholpen door de verkoopster, en ook mijn bestelling werd prima afgehandeld!

Netjes verpakt, vlot geleverd

Info op de website klopt, bestelling us snel en netjes geleverd

Duidelijke webshop en snelle levering

X

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.