Mooi en zorgvuldig verpakt.

Prima, vlotte afhandeling en vest is helemaal naar mijn zin

Goede levering snel en netjes.

Alles perfect Verzending Goederen

Uitstekendyyt

Heel fijn!

Keurige pakketjes!

Mooi op tijd

Snelle levering, mooi ingepakt, goed verzorgd

Ziet eruit zoals het afgebeeld is, Ben tevreden!

Bestelling netjes op tijd bezorgd. Keurig verpakt met een vriendelijk kaartje van een medewerkster.

Prima service!

Heel mooi

Plaatje ziet er heel mooi uit . Netjes geleverd in de brievenbus. Ben er blij mee

Lange levertijd

Makkelijk bestellen alleen na vijf werkdagen nog steeds niet ontvangen helaas

Heel snel keurig verpakt

Positief niets om op aan te merken

Helemaal tevreden.

Prachtig jas, helemaal blij mee.

Top!!!

Super snelle levering nog net mooi e korting met nog 10%extra !!!

zeer goed

netjes verpakt en snel geleverd complimenten

Wel veel verloop in personeel

Fijn dat ik de aankoop nu mag retouren, kan ik thuis rustig kijken of het staat bij wat ik al heb.

Zeer klantvriendelijk

Besteld bij webshop, in de winkel afgehaald maar toch niet de goede maat. Gelijk retour!

Het online shoppen bij Terhorst van Geel verloopt altijd goed.

Terhorst van Geel communiceert duidelijk. De kwaliteit is prima. Verpakking mooi. En in de shop veel merken en maten die mij aanspreken.

Met zorg verstuurt

Keurig geleverd.met zorg verpakt

Uitstekende, vriendelijke en behulpzame service

Uitstekende, vriendelijke en behulpzame service. De bestelling wordt snel en netjes geleverd. Heel tevreden!

Vlotte afwikkeling van bestelling en alles keurig verpakt.

Correct en keurig.

Alles goed

Mooie kleding, makkelijk bestellen, levering op tijd. Prima!

Ben er erg tevreden over,Top.

Ben goed geholpen in de winkel en het pakje was netjes in gepakt

mooi verpakt

mooi verpakt en geleverd

Topbroek

Mooie broek besteld van Para Mi met fikse korting. Supermooi en ook snel bezorgd. Complimenten voor de verpakking.

Goede service snelle levering

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.