Prettig geholpen

Nemen de tijd en denken echt mee

Mooie trui alleen 1 maat te klein

Mooi ingepakt goed afgeleverd

Netjes verpakt en snelle levering.

Mooi vest, snel geleverd

Hele mooie kleren in de outlet.

Telkens een cadeautje om een pakketje te krijgen. Geen enkel probleem met retourneren. Dank je wel voor de toppie service Vriendelijke groet.

Prima geregeld

Altijd correct

Fijne webshop

Fijne webshop en bestelling werd keurig verpakt geleverd

De bestelling was er vlot en verkoopster keek mee naar product en of het eventueel nog veranderd kon worden. Vriendelijke verkoopsters.

Prima zaak waar ik op mijn leeftijd (89 jaar!)nog prettig kan winkelen.

Prettig personeel, gezellig sfeer!!

Een fijne webshop!

Ik winkel graag bij jullie. Groot aanbod, duidelijke foto's en goede service. Producten worden altijd netjes geleverd. Retourneren gaat ook makkelijk.

Pakke snel geleverd en zeer netjes verpakt.

Tevreden over mijn nieuwe trui. Ook was het snel binnen en keurig netjes ingepakt.

Had in de winkel 1 week eerder een blouse gekocht van opus zie ik een week later dat de blouse is afgeprijsd vind ik zuur nu de trui en er zijn weer afgeprijsde kleren dat vind ik lastig Verder tevreden

Correcte en snelle levering

Duidelijke website. Kon gebruikmaken van de korting op een vestje dat ik graag wilde hebben. Snelle levering!

Hartstikke goed

Snelle levering . Netjes verpakt

Super vlugge reactie op mijn bestelling, levering al na 2 dagen. In 1 woord perfecte service

Goed verpakt en snel geleverd

Mooi product

Prima verlopen

Alles klopte. Bestelling, levering. Alles heel betrouwbaar, zoals altijd.

Super fijne winkel!

Ik had besteld online en naar de winkel in Uden laten komen. Daar gepast en meteen een artikel gehouden en andere retour in winkel gelaten. Super vriendelijk personeel en zo fijn relaxed shoppen op deze manier!

Bij de outlet collectie een broek gezien. Thuis kon ik de bestelling niet plaatsen met bezorging in de winkel, alleen met post .nl. Ben daarom naar de winkel gegaan, hier hebben ze voor mij de bestelling geplaatst! Kreeg meteen een bevestiging en een dag later al dat de bestelling onderweg was. De volgende dag een telefoontje, dat ik het pakket kon ophalen. In de winkel het item gepast, tot mijn grote verrassing kon ik nog van de koop afzien, ook al was de korting boven de 50% ! Er werd ook echt meegekeken. Kortom: snelle levering en goede service

Uitstekend geholpen.

Goed geadviseerd. Personeel Met kennis en visie.

Mooie kleding maar was te klein kom zeker wel keer kopen

Fijne winkel met veel keus voor jong en oud!

In de winkel goed geholpen. Online bestelling duurt lang voor je het binnen krijg.

Ik heb de bestelling geplaatst en die kon ik 3 dagen later ophalen. De jurk is van goede kwaliteit, ik ben er blij mee.

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.