Met zorg verpakte bestelling ontvangen!

Prima snelle service

Snelle bezorging en netjes ingepakt. Altijd betrouwbaar

Winkel is goed te overzien, behulpzaam personeel

Helaas heb ik mijn shirt afgelopen maandag retour gestuurd. 40 te groot 38 te strak.

Persoonlijke touch aan de levering

Fijn om een persoonlijk kaartje bij de levering te hebben.

Snelle service!

Hele vlotte levering, mooi product. Bedankt!

Snelle levering voor een mooi shirt

Levering was supersnel en het bestelde shirt voldeed geheel aan mijn verwachtingen. Dit was mijn eerste bestelling maar er zullen er zeker meer volgen!

perfecte levering mooie spullen

mijn aankoop was niet goed gekozen door mij zelf, teruggebracht in de winkel, keurige afhandeling netjes geholpen. geld binnen een paar dagen weer op de rekening, zal zeker nog eens gaan bestellen, of naar de winkel gaan.

perfecte service

ik bestelde een jas en die kwam netjes op tijd aan .

Prima verzonden

'Gewoon' een hele goede webshop met top producten

Ik winkel graag online bij Ter Horst van Geel. Bekende top merken waarbij de webshop het zeer netjes verpakt en aflevert. Retourneren gaat ook prima! 'Gewoon' tot een volgende keer ;-)

Goed .

Goed geregeld.

Gewoon goed.

Prima kwaliteit.

Slecht

Mijn bestelling heb ik op 20/11 geplaatst en betaald. Op 24/11 kreeg ik een mail met daarin de melding dat mijn adres niet correct was. Ik heb nogmaals mijn adres doorgestuurd en sindsdien heb ik geen bericht meer gehad, evenmin werd er een terugbetaling gedaan.

Prachtige jas en snel geleverd

De jas is zo mooi als ik gehoopt had en zit perfect

Heel goed geregeld

De verpakking was keurig,gewoon alles.fatsoenlijke winkel

Prima.

Netjes en snel ontvangen.

Fijn en snelle levering

Mooi verpakt

Op tijd bezorgd en mooi verpakt

Wel balen dat ik een dag na mijn bestelling een mail ontvang met de Black Friday-deal. Jammer E 25,-misgelopen

Prima ervaring

Snelle levering.

op tijd bezorgd, was precies wat ik verwacht had.

prima, kon niet beter.

Snelle verzending

Goed verpakt en goede kwaliteit!

Wat 'n fijne webshop, heb een jeans besteld, was mooi verpakt, met 'n lief kaartje erbij! Waar vind je dat nog? ☺️

Snel, netjes en een lief briefje erbij! Geweldig

Helemaal geweldig

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.