Service

Klantvriendelijk, snel

?

Ik de bestelling nog niet binnen!

Uitstekende service

Heb 2 vesten besteld. Toen bleek dat de kleur van 1 vest niet meer leverbaar was direct een mail ontvangen dat het niet geleverd kon worden. Een paar dagen later netjes mijn geld teruggestort. Mooie en duidelijke website. Berichtgeving uitstekend.

vriendelijk personeel

ik werd goed geholpen,

Zie onder.....

Jasje besteld en betaald, was te klein, betaling was weer snel teruggestort op mijn bankrekening! Goed geregeld!

Goede hulp, goed geslaagd.

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ben blij met mijn aankoop.

Goede en snelle service

Een geweldige winkel. Goed personeel weet precies wat ik wil en grote sortering. Vaste klant.

Snel

Snel geleverd.

Makkelijk, snel, goede kwaliteit

Snel, makkelijk, maar ook altijd de garantie van goede kwaliteit. Altijd zeer secuur verpakt. Geen aanmerkingen, alleen maar positieve punten.

Prima ervaring, snelle levering en mooi verpakt.

Vriendelijk personeel!

Je wordt altijd correct en vriendelijk geholpen!

Mijn bestelling werd snel geleverd. Helaas wel aantal items moeten terugsturen omdat die te groot uitvielen. Maar met hetgeen ik heb gehouden ben ik super blij.

Alles snel en vlot afgehandeld Makkelijk te retourneren

Goed geholpen

Ondanks dat het erg druk was in de winkel namen ze toch even de tijd om mij te helpen en advies te geven. Mijn maat was niet in de winkel op voorraad maar bestelde direct voor mij meteen online de broek.

Zowel online als in winkel, altijd prettig en vertrouwd

Goed advies en uitstekende service.

En ook nog 'n kopje lekkere koffie na het afrekenen.

Snelle levering en goede service! Erg leuk met persoonlijk kaartje bij de levering. Mooi verpakt!

Moet het vestje nog gaan halen, maar de dames hebben keurig gebeld dat het in de winkel was!

Ging vlot, zo gepiept. Pakketje kwam ook snel.

Fantastische winkel, leuke collectie en goede service

Zowel in de webshop, als in de winkels zelf (Veenendaal en Ede) is het goed winkelen. Weer leuke kleding gekocht en de verkoopsters geven goed advies. Ga zo door !

Positief

Fijn geholpen in Veenendaal. De verkoopsters zijn allemaal erg klantvriendelijk. Ik woon niet in de buurt maar heb het ritje er graag voor over.

Super zoals altijd!

Op vakantie besteld en opgehaald na de vakantie. Ben gebeld toen het in de winkel was en geen enkel probleem om na de vakantie op te halen. Super service altijd!

Gewoon goed

Mooi verpakt in vloeipapier, attent briefje erbij. Vind ik altijd heel leuk! Retourneren gaat ook snel en makkelijk, evenals de retourbetaling.

Vriendelijk geholpen

Frankenweg 2

5349AP Oss

Over Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel vindt haar oorsprong in Oss. De heer A. ter Horst en zijn vrouw startten in 1958 een modewinkel aan de Berghemseweg in Oss. Twee jaar later vestigden zij zich wegens succes in een groter pand aan de Kruisstraat in het centrum. In 2007 is het pand flink verbouwd en uitgebreid van 600 m2 naar 1.100 m2. De uitgebreide collectie is heel divers en varieert van jonge en trendy merken als Josh V, Vero Moda en NIKKIE tot wat meer klassiekere merken als Betty Barclay en Frank Walder. Maar daar tussenin vind je ook nog een groot aanbod aan andere mooie modemerken, zoals Penn & Ink, Anna, Nukus en Poools. Kortom: dé modewinkel voor de echte fashionliefhebber.