Goede uitleg, snelle levering, kwaliteit!

Voor onze camper uit 1980 waren we op zoek naar een manier om het gedreun van de oude diesel wat te dempen. Via dubbellucht.nl raakten we verzeild op de site van Easy Noise Control en inderdaad.. heel gemakkelijk. Goed uitgelegd hoe, met wat en waar demping geplaatst kan worden zodat het weer goed te doen is in de cabine!

Snel geleverd en ziet er goed uit.

Materiaal nog niet gebruik,zal binnenkort gebeuren en verwacht er veel van

Geweldige webwinkel!

Snelle levering, prima producten en prima prijs!

Snel geleverd, netjes verpakt.

Goed product, voor een nette prijs.

Uitstekende producten en service, maar duur

Ik ben erg blij met de producten en de behulpzaamheid van de medewerkers, maar het is wel aan de dure kant.

snel levering

Snel geleverd en gekregen wat besteld is.

Goed product dat zijn werk doet.

Antidreunfolie besteld voor mijn rolluik. Dit dempt de regen goed, waardoor ik geen last meer heb van lawaai in de slaapkamer. Al keek ik wel een beetje vreemd op vanwege de grootte van de doos waarin het product bezorgd werd.

snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering en een goede kwaliteit/prijs verhouding

Na het plaatsen van het scherm was mijn echo weg en heb ik en volwaardige kantoor opstelling thuis.

Snelle levering en het materiaal is van hoge kwaliteit. Zeer tevreden!

Attent en professioneel

Aardige mensen

uitstekend

prima materiaal en super snel geleverd

Snel accuraat en goede prijs!

Goede beschrijving in de webshop, snelle verzending en alles tegen een goede prijs

Na ontvangst nog even gemaild met wat vragen (ook voor wat extra spulletjes) werd ik binnen 5 minuten teruggebeld. Alles werd direct in orde gemaakt en binnen 24 uur had ik alles weer binnen.

snelle bezorging

snelle bezorging van de bestelde isolatie. heb nu een heel stille boot na het aanbrengen van de geluidsisolatie. ben heel tevreden

Goed telefonisch advies en snelle levering!

Telefonisch technisch advies gevraagd en er werd onmiddellijk opgenomen en ik krijg het juiste antwoord op mijn vragen.

Snelle levering van bestelde producten

Uitstekende service.

Eerste bestelling snel binnen gekregen. Voor een tweede bestelling gebeld en kreeg hiermee een goede prijs. Bedankt hiervoor.

Gewoon goed

Mijn verwachtingen overtroffen

Telefonische voorlichting van Jeroen voor welk materiaal ik moest kiezen. Dit besteld ,verwerking zeer goed.

Netjes en goed

Prima isolatie materiaal.

Prima service.

Vervangend product aangeboden gekregen. Snel en correct afgehandeld.

goed/snel

Super/snel

Niets op aan te merken

Makkelijk bestellen, vlotte levering en prima product!

snelle levering en netjes verpakt

Pakket eerst niet ontvangen, maar na tussenkost van EASY Noise Control, alles OK.

Pakket eerst niet ontvangen, waardoor ik mijn werk niet heb kunnen uitvoeren... Het probleem lag uiteindelijk niet bij EASY Noise Control, maar bij de vervoersfirma. Na tussenkomst van EASY Noise Control werd het pakket na twee dagen alsnog geleverd. Als compensatie heeft EASY Noise Control mijn volgende bestelling gratis geleverd, een gebaar wat ik ten zeerste op prijs stel... Terloops, de kwaliteit van de geleverde EASYdemp antidreunplaten is fenomenaal goed, echt een wereld van verschil. Het galmgeluid in onze bestelauto's is helemaal verdwenen, en ze rijden nu echt heel stil... Top! Echt een aanrader...

62 Gessel

De Meern 3454 MZ