Wat een topspul!

De geluidsdempende platen zijn echt geweldig, dempen de motorkist van mijn boot perfect en laten zich makkelijk verwerken. De bestelling was ook snel geleverd. Echt geweldig materiaal!

Gewoon goed

Snel en correct

Goed product, mooie showroom

Geluidsabsorberend schuim gekocht voor mijn boot. Zelf opgehaald in de Meern. Alles keurig geregeld.

Goed advies

Goed bereikbaar, goed advies, online bestellen en een halfuur later afhalen.

Snelle levering!

Tevreden van de webshop maar iets minder van het persoonlijk contact! Had al eens een tijd geleden 2 mails gestuurd waarop ik tot op heden nog geen antwoord heb ontvangen... Heb dan toch de bestelling geplaatst en het product snel ontvangen!

supersnel

Doen !

Vlotte levering

Correct

Wij hebben een bestelling geplaatst na aanvraag advies, de reactie en de snelheid van het advies was voorbeeldig en perfect. De bestelling via de website liep een beetje moeilijker maar is uiteindelijk in orde gekomen.

Perfect product, zeer snelle levering en heel goed via de mail op de hoogte gehouden!

Perfect product, snelle levering en zeer goed op de hoogte gehouden via de mail!

Zeer tevreden van materiaal en vlugge levering

Mijn bestelde artikelen zijn volledig naar mijn verwachtingen ingelast. Mooi materiaal, goed verpakt en snelle levering waarvoor dank.

Snel, goede kwaliteit

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd. Aanrader.

Niet wat ik dacht. Super reactie

Ik heb bij de bestelling kennelijk iets niet goed gedaan, want ik kreeg niet wat ik dacht. Heb het gehouden omdat terugsturen geen zin had vanwege de vervoerskosten. Ben naar aanleiding van dit bericht benaderd door het bedrijf. Ze hebben het geld terugbetaald incl. Verzendkosten. Ik ben er erg blij mee. Super service.

Duidelijk site

Top spul en hele fijn service

Easy Noise Control denkt met je mee. Levert goed spul en op tijd! #Aanrader

Super service

Vriendelijk, klant gericht, afspraken worden na gekomen. Gaan im verder met het verlenen van service dan je zou mogen verwachten.

Snelle correcte levering

Prima levering, meedenken met klantwensen

Snelle levering, nog gebeld of andere maat mogelijk was voor snellere zending, top service.

Helemaal top

Goede materialen en snelle levering tegen strakke prijzen

Reageren snel op vragen en geven een goed advies! Snelle levering, keurig verpakt!

Gekregen wat ik verwacht had

Gekregen wat ik verwacht had !

conform verwachting

Snelle levering en goede kwaliteit. Ben zeer tevreden en een aanrader.

Vlotte levering en goed product

Correcte afstemming voor moment van levering

super advies en service!

tijdens een tekefoontje kreeg ik zeer uitgebreid advies. Er werd goed meegedacht! supersnelle verzending en service!

Verschillende keren telefonisch contact gehad met medewerkers van Easy Noice Control over de geluidsisolatie van mijn boot. Ze hebben telkens ruim te tijd genomen en met veel vragen de situatie goed in beeld gebracht. Heeft twee keer een zeer bruikbaar advies opgeleverd waarbij niet automatisch het duurste product geadviseerd werd. Helder advies over de keuzes die ik heb bij het aanpakken van de klus. Inmiddels heb ik de isolatiemaatregelen toegepast met een duidelijk merkbaar resultaat. Prima!

Doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen!

Alles precies zoals geadverteerd, inclusief snelle levering! Prima bedrijf, enorm tevreden!

62 Gessel

De Meern 3454 MZ