fijne service, keurige mannen over de vloer; attent, vriendelijk en vakkundig. Het resultaat mag er zijn!

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van onze akoestische panelen geadviseerd en geleverd door Easy Noise Control. Eerst kwam Wesley bij ons thuis en kwam met een goed advies en ook goede meting. Nadien duurde het slechts een paar weken voordat de panelen vakkundig en netjes geplaatst zijn. Wij raden Easy Noise Control zeker aan!

Ben op een prettige manier goed geadviseerd

Goed.

Helaas heb ik het bestelde product nooit ontvangen. In het begin verliep de klachtenprocedure moeizaam, maar uiteindelijk bood het bedrijf excuses aan en werd het geld teruggestort. Ondertussen had ik het product al ergens anders gekocht. Achteraf bleek dat er een ongelukkige samenloop van omstandigheden was die ervoor zorgde dat de klachtenprocedure niet soepel verliep. Desondanks werd mijn klacht serieus genomen en ik ben tevreden met de uiteindelijke afhandeling.

In één woord SUPER

Bestelde niet op voorraad. Er werd mij een (beter) alternatief voorgesteld. Ja gezegd en op tijd geleverd gekregen. Dus niet zo'n webshop met vele producten en de kreet voor .. besteld, morgen in huis, neen een webshop die meer doet dan ze beloven. Dankjewel

Het is het helemaal waard!

Goede communicatie, vriendelijk en veel ervaring.

Okay product, reageren alleen niet op email

Prima product, Maar als je een mailtje stuurt om iets over de bestelling te vragen, geen antwoord.

advies en levering producten prima

Fijn bedrijf. Akoestische meting met advies op maat. Levering materialen prima volgens afspraak..

Fantatisch materiaal

Heb zelf een geluiddempende kast gemaakt voor warmtepomp. Isolatie makkelijk te verwerken met goede plakstrip.

Goede prijs/kwaliteit, service slecht als je 'buiten proces' valt

Twee keer besteld bij Easy. De eerste keer hadden ze een product wat op de website stond als 'op voorraad', toch niet op voorraad. Ondanks een bestelbevestiging moest ik zelf na een week mailen wat de situatie was. Toen bleek dat ze de helft van mijn order konden leveren. Na 3-4 weken nog een keer nagevraagd waar de andere helft bleef. Dat stond niet op de radar, en ze zouden echt binnen 3 dagen versturen. Dat bleef uit. Daarna zou het maandag zijn. Die deadline ook niet gehaald. Vervolgens woensdag een in gebrekestelling verstuurd en toen kon het wel: een medewerker zou met de tweede helft van mijn bestelling langsrijden en dat gebeurde ook. De tweede bestelling (die geplaatst werd in de periode van hierboven) ging soepel: blijkbaar was alles op voorraad en de dag na de bestelling werd het verstuurd en nog een dag later geleverd

Goed geholpen

Aanvankelijk kreeg ik wat lastig telefonisch contact; niet goed bereikbaar. Maar toen dat eenmaal tot stand was gekomen liep alles heel soepel. Snel en goed geholpen met mijn vraag. Duidelijke uitleg. Helaas kon ik het benodigde materiaal niet direct mee naar huis nemen, wat ik gehoopt had, maar via de webshop ging het helemaal goed. Ook kosteloos nog wat klein materiaal mee naar huis gekregen.

Positief maar hielp mij niet

Ik heb Easymass leidingsisolatie aangeschaft. Lijk t mij dat het doet wat het moet doen en is goed te verwerken. Voor mijn geval bleek echter dat het geluid toch in hoofdzaak van de zolder erboven kwam zodat het isoleren van de leidingen in de kamer zelf geen net bleek te hebben. Het is dus zaak goed op te letten wat het doel is en het effect kan zijn

Zeer goeie kwaliteit

Kleven zeer goed

Goed geregeld, komen afspraken na. Dik tevreden

Ben zonder afspraak binnen gelopen en toch netjes geholpen. Ben zeer tevreden.

Voortreffelijk!

Erg vriendelijke klantenservice. Foutieve zending meteen en kosteloos hersteld.

no customer support, ridiculous shipping times

I wanted to order a sample box for a renovation project. The renovation is finished. The box was delivered yesterday, after three weeks of waiting. Three weeks for a simple sample box. How long will it take when you order the actual product?! There is no customer support at all. I canceled the order over a week ago, still no answer.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede telefonische service!

Fijne telefonische service bij vragen over producten, ophangsystemen etc.

Snelle levering en erg goede kwaliteit

Voor geluidsreductie gebruikt voor eigenbouw omkasting van warmtepomp met douglashout. Mooi resultaat bereikt in aanzicht en geluid. 6 db reductie gerealiseerd! Erg goed materiaal.

Exceeded expectations

We wanted to isolate the sleeping room from adjanced bathroom. Used EASY Noise Control 4mm panels, gips panels and tiles on top of it. The result is impressive, it 's worth every euro spent on it! The wall passes through much less noise and now the room door is the weak point in the noise barrier. Will recommend to my friends with no doubts! Thanks!

Goed resultaat: hydraulische unit voor een huislift maakte 76dB geluid. Na installatie van de zelfklevende geluidsisolatie stukken van 100x 60 cm is dit terug gebracht tot onder de 40dB. Missie geslaagd met dit product.

Product zo als in de beschrijving Goed en snel geleverd

Fijne ervaring

Goede duidelijk communicatie. Vlotte levering en erg tevreden met het resultaat.

Helemaal top

Prima levering

Voldoet redelijk aan verwachting.

Prijs kwaliteit is matig!

62 Gessel

De Meern 3454 MZ

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire