3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heldere website, snelle en correcte levering.

Helaas merk ik weinig van de geluiddempende werking van de panelen. Ik heb de 4 cm dikke platen op een deur bevestigd (zeer strak zonder kieren) maar in de andere ruimte kan ik net zo duidelijk mensen horen praten als voorheen. Spijtig want dit was me aanbevolen door een vriend die er wel goede ervaringen mee heeft (werkplaats geluid van zware machines dempt blijkbaar duidelijker dan stemmen).

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Hetgeen ik besteld heb ( geluidsdemping regen op rolluikkast) voldoet niet. Geluid wordt niet minder. Jammer...toch een behoorlijke aanschaf.

Misschien kan er contact opgenomen worden?

Pluspunten

Ik had een bestelling geplaatst en kon deze dezelfde dag al ophalen! Goede service en advies!

Pluspunten

Alles verliep perfect.

Pluspunten

Pluspunten

Voldoende info over producten, prima communicatie

Levering 1 dag later dan gemeld. Pakket is niet te volgen op website GLS; wel trackingnummer, geen info.

Pluspunten

kwaliteit, goede prijsverhouding, vlotte levering

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

Enkel positieve reactie .

Pluspunten

duidelijke website, gemakkelijk de produkten te vinden en levering snel en correct

Pluspunten

Alles was goed

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt en een goed product erin. En een nette prijs. Al met al een aanrader.

Ga zo door

Pluspunten

Goede informatie en snelle levering

Pluspunten

Goede kwaliteit voor een prima prijs en bovendien snel geleverd !

Pluspunten

Snel geleverd en kwalitatief goed spul!

Pluspunten

Snelle levering volgens afspraak

Pluspunten

Goed advies en snelle verzending. Koop er zeker weer als ik wat nodig heb.

Gessel 62

3454 MZ De Meern

Over Easy Noise Control B.V.

----------------------------------------- #wijzijnakoestiek EASY Noise Control is sinds 2011 de specialist in akoestiek en geluidsisolatie. Voor bijna alle geluidsproblemen bieden we een akoestische oplossing. Inmiddels staan wij met 40 enthousiaste collega’s voor u klaar. Ieder met een onmisbaar stukje expertise over akoestiek, onze producten en onze dienstverlening. Als full-service dienstverlening onderzoeken, meten, adviseren, produceren, monteren en verbeteren wij akoestiek. ----------------------------------------- #weareacoustics EASY Noise Control has been the specialist in acoustics and sound insulation since 2011. We offer an acoustic solution for almost all noise problems. We are now at your service with 40 enthusiastic colleagues. Each with an indispensable piece of expertise in acoustics, our products and our services. As a full-service service we research, measure, advise, produce, assemble and improve acoustics. ----------------------------------------- #wirsindAkustik EASY Noise Control ist seit 2011 Spezialist für Akustik und Schalldämmung. Wir bieten eine akustische Lösung für fast alle Geräuschprobleme. Wir stehen Ihnen jetzt mit 40 begeisterten Kollegen zur Verfügung. Jedes mit einem unverzichtbaren Fachwissen in Bezug auf Akustik, unsere Produkte und unsere Dienstleistungen. Als Full-Service-Service erforschen, messen, beraten, produzieren, montieren und verbessern wir die Akustik.