Goede uitleg bij aanvraag en snelle levering.

Goede productomschrijving, snelle reactie en vlotte levering. Niets mis mee!

correcte en snelle service

correct

Prima materiaal volgens afspraak geregeld

Prima levering Platen van zeer goede kwaliteit

Heel erg positief

Prettig contact en goed advies .

Zeer snelle levering, productkwaliteit zoals verwacht

Posities

Keurige en correcte levering.

Prima kan niet beter.

Vakkundig en prettig

Vandaag kwam Wesley bij ons langs om te kijken wat we konden doen om de geluidsisolatie van ons appartement te verbeteren. We kregen een deskundig advies. Hij gaf duidelijk aan wat wel en wat niet zinvol is in onze situatie. Hij deed dat op een prettige empathische manier. Wesley, nogmaals bedankt!

Goed advies en goede service

Het kantoor moest van echo verholpen worden. Ze zijn erg klantvriendelijk en advies was goed. Vakkundig en snel geïnstalleerd. Echo volledig verdwenen. We zijn zeer tevreden en raden Easy Noice Control zeker aan!

Vlotte afhandeling

Mooie producten en vlotte levering

Bestelling zeer gemakkelijk via website, snelle levering. Prima service.

Netjes verpakt en goede kwaliteit. Ik zal uw isolatie materiaal aan bevelen.

Vlotte behandeling en correcte afhandeling

Nodige uitleg gevraagd, snel antwoord.

Correcte informatie en snelle levering

Heel toevallig ontdekt tijdens een zoektocht op internet. Jammer dat ik deze informatie niet vroeger had gevonden voor de afgelopen projecten. Het materiaal is van zeer goede kwaliteit tegenover een betaalbare prijs.

Vlot en goed

Snelle levering. Goede prijs

Levering beantwoordt aan mijn verwachtingen

Als simultaantolk moet ik af en toe vanuit mijn kantoor thuis online tolken. De geluidsisolatie op mijn kantoor bewijst nu haar nut.

Goed advies en goede service

Goed geholpen qua advies en erg vriendelijk en goede service. Als de gegeven oplossing nog niet helemaal voldoende is, kom ik graag terug voor meer advies. Voor nu werkt de opgegeven oplossing zeker goed.

Prachtig product

Goed advies op de site, goed bereikbaar, zeer klantvriendelijke site. Goed product. We openden een doos stilte ;-) Daar waren we aan toe!

Dit verwacht je niet meer in deze tijd. Wat een goede service!

Luisteren echt naar je en komen de afspraken na.. En net even een stapje meer.

Prima.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed, maar niet goedkoop.

Goed, maar niet goedkoop.

Oorverdovend

Vakkundige mannen. Goed ingemeten. Bij montage alsnog bijgesteld in goede zin. En effectief!

Goede service en producten

Goede service snel en goede producten

Superservice

Het product werd snel en netjes geleverd. Hele vriendelijke medewerkers die met me meedachten. Er moest nog een wijziging doorgevoerd worden in de bestelling, ook dit verliep heel soepel. Supertevreden!

Goed advies

Had last van de compressor van de inbouwkoelkast. Op de achterwand een 7mm easymass plaat gelijmd met een 3cm easyfoam erover heen. Heeft wel geholpen. Wel is geluidsisolatie vrij duur.

62 Gessel

De Meern 3454 MZ