Snelle levering, betrouwbaar, effectief product.

Ik gebruik al een aantal jaren de Clear Bright neuspleisters tegen snurken, volgens mijn echtgenote meestal met positief resultaat. Meer vraag ik niet :-).

Een fijne site met genoeg info en uitleg

Mijn ervaring was prettig, alles was prima overzichtelijk en ik kon al snel vinden wat ik nodig had. De opvolging na de bestelling en levering was ook heel fijn.

Groot aanbod en snelle levering

Zo veel keus dat er vast iets tussen zit waar je baat bij hebt.

Minder snurken

Volgens mijn man snurk ik minder, geen last van de doppen ‘s nachts

Meer zuurstof dus meer energie

Dankzij de extra zuurstof voel ik me meer ontspannen in geest en lichaam.

Snelheid oke

Jammer dat t produkt wat ik al geruime tijd gebruik verandert is, en ik daar niks van wist en nu niet meer tevreden over ben. Er over gemaild met hun maar geen juiste oplossing voor mij uitgekomen helaas.

Bevalt goed

Meer ruimte in de neus. Het went snel en ik denk dat het helpt. Ik slaap beter. Tot nu toe geen hoofdpijn meer gehad.

Doel bereikt

Heerlijk om eindelijk iets te gebruiken wat ook doet wat het zou moeten doen.

Goede pleister en zorgt inderdaad voor meer lucht

Pleister blijft goed op de neus zitten.

Mijn partner is blij

Door dat de stand van mijn kaak naar voren gaat snurk ik veel minder

Goede uitleg over de producten en snelle service

Bij het lezen van de uitleg over de producten, kon ik een goede keuze maken.

Goeie kwaliteit/prijs vehouding

Niet te duur...goed product en ik kreeg na aankoop nog een email met wat verdere instructies...toppieiii..

Product en bezorging is prima

Product voldoet en is goed aangekomen. Extra informatie op website over snurken in het algemene is een aangename toegevoegde waarde op de website. Esthetisch ziet de website er uit als een (goedkope) wordpress account.

Werkt perfect

Kan nu goed door de neus ademen als het slijmvlies wat gezwollen is , .

Beter slapen voor mijn gezin

Ik wordt uitgeruster wakker en mijn gezin wordt niet meer wakker van mijn gesnurk

Helpt snurken verminderen

Met de keelstrips is het snurken niet volledig weg, maar wel minder!

Neemt veel tijd om aan te wennen

Snurken gaat deep in de neus en maakt de neusgaten nauwer. Hierdoor wordt de lucht stroming scherper en leidt to droge keel ! Dit vergt een verbetering!

snel, betrouwbaar, doen wat ze beloven

ik heb al meerdere keren een bestelling gedaan en altijd kwam het op tijd en correct

Goed artikel

Werkt heel goed bij snurken en bij 't sporten.

Prima neuspleisters

Ik dacht probeer een ander merk wat voordeliger is om te testen. De pleisters zitten prima. Fijn dat ze in voordeel verpakkingen worden aangeboden.

gewoon erg goed in wat ze doen.

als ik mijn pleisters heb uitgezocht, wat erg gemakkelijk gaat, dan is de bestelling zo geregeld. gewoon erg goed!

snelle levering en snel antwoord op vragen

Als ik de bestelling heb geplaatst (neus strips) dan worden deze snel afgeleverd. De neus strips zitten perfect en laten niet los, van de week moet ik er weer bij bestellen. Een aanrader als je goede neus strips moet hebben. Ik gebruik de nasal strips extra strength, deze zitten perfect. Grt Willem

Fijne webshop, snelle levering

Prijs kwaliteit prima, levering snel en duidelijk in de communicatie.

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest