Uitstekende hulp zowel per mail als telefonisch

Het was een paar dagen wennen, maar ik heb ‘s nachts meer lucht en slaap daardoor beter.

Ook is mijn snurken veel minder.

Goede service; de bestelling was de volgende dag binnen. De neuspleisters die ik bestelde zijn prima in gebruik.

Werkt uitstekend

Even wennen dar het in je neus zit. Fijn dat ademweg vrij is en manlief wordt niet meer gestoord in z'n nachtrust

Prima product op bestelling prompt geleverd

Ik heb altijd een goed gevoel als ik heb besteld. Mijn vertrouwen is altijd Oké.

produkt doet wat het belooft

Fantastisch!

Werkelijk fantastisch, mijn vrouw slaapt eindelijk weer omdat ik niet meer snurk!

een open luchtweg dankzij breathe right neuspleisters!

prima verweking van bestelling!

niet alleen dozen schuiven

Deze firma levert niet alleen goede -en dure- spullen, maar maakt ook werk van het verschaffen van een uitvoerige handleiding. En dat is verhelderend en het werkt!

Prima product en snel geleverd

Positief

Best ok.

Uitgebreide website met veel uitleg. Mocht wat meer aanbod in neusverbreders hebben. Vlotte levering.

Vanuit een duidelijke website snelle betrouwbare levering en goede nazorgservice.

Meerdere keren heb ik al zogenaamde neusbeugels besteld. Werken bij mij prima. Mijn vrouw is er blij mee. Snurken.nu levert snel en na de levering houdt het niet op. Vragen feedback en geven een signaal als de vleugels aan vervanging toe zouden moeten zijn. Prima website met duidelijke uitleg.

Goed en snel

Goed en snel. Ben zeer tevreden

Levert wat het belooft

Mij vrouw is ontzettend blij met de neuspleisters, dus ik ook!

De bestelling wordt altijd juist en snel geleverd!

Geweldig!

Het team van Snurken Nu is zeer klantvriendelijk en wat vooral heel fijn is "er wordt meegedacht" Ik ben heel tevreden.

Prima artikel

Breathe right werkt goed bij 't sporten en slapen.

Snelle levering en betaalbaar

Snurken is sterk verminderd

Veel plezier van mijn anti snurk beugel. Meer energie overdag

zeer tevreden

Zoals altijd zeer tevreden over de kwaliteit, de prijs en levering van de neuspleisters

Goede info en nette prijzen

Heb op deze site nu 3 a 4x besteld. Met hulp van de app snorelab (kan je zelf opnames maken) heb ik veel kunnen testen met wat producten. De informatie is echt uitgebreid en zijn snel in de levering. Voor mij werkt het aangekochte mondbeugel. Prijstechnisch netjes, men zit iets lager dan concurrenten. De meerwaarde is echter dat er veel meer ervaring al is met de producten en de gegeven beoordelingen.

Website is goed, snurkbeugel werkt bij mij helaas niet.

Ik heb de SomnoGuard AP2 gekocht. Er zat helaas geen NL gebruiksaanwijzing bij maar kreeg een mail van Snurken.nu waarin het heel duidelijk stond omschreven en met video hoe op maat te maken. Dit was vrij makkelijk. Helaas lukt het mij niet om mijn mond gesloten te houden s'nachts en blijft er constant speeksel uitlopen. Voor mij is een beugel helaas geen oplossing en ga een andere manier zoeken.

Snelle service en verzending

Bestelling worden altijd snel en goed uitgevoerd. Producten zijn goed omschreven.

Tevrede

Ik ervaar dat ik mij smorgens fitter voel

Super product, doet waar het voor gemaakt is.

Rustige nachten naast mijn vrouw. Super gewoon.

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest