Helaas niet geholpen.

Als ik in de ochtend wakker word zijn ze niet meer in mijn neus. Daarom is het moeilijk of ik ze wel of niet moet aanbevelen. Voor mij persoonlijk help het (nog) niet veel. Wat de webshop betreft heb ik een goede ervaring gehad. Wat ik had besteld had ik de volgende dag in huis.

Rustig slapen

We kunnen nu beide weer rustig slapen dankzij de beugel!

Weer goed ademhalen ‘snachts

Ik was hem iedere week met zeep en hij gaat maanden mee!

Werkt prima

Het helpt zeker wel , alleen wanneer het warm is gaat de pleister snel los door het zweet

Beter dan Breathe right

Ik ervaar deze neuspleisters beter dan de pleisters van breathe right, ze blijven beter plakken. Ik gebruik ze niet tegen het snurken, maar om meer lucht te krijgen tijdens de nacht. De lijm verzorgt geen allergische reactie bij mij, ondanks mijn extreem gevoelige huid.

Slaap beter dankzij de pleisters en snurken is gestopt

De bruine grote pleisters zijn prima. De doorzichtige blijven onvoldoende zitten en komen los gedurende de nacht

Ik woon alleen weet niet of ik nog snurk

Ik heb de neusspreider gekocht omdat ik niet goed kon inademen door m’n neus. Gaat nu beter maar in de ochtend is het er vaak uitgevallen

Slaap met neuspleister

Sinds ik met deze pleisters slaap snurk ik niet meer

Snelle levering en veel producten

Ik heb het introductiepakket snel geleverd gehad. Snurken.nl heeft vele opties om van je snurken af te komen. Niet alleen van het snurken afkomen, maar door de neus open te houden slaap je ook beter! Je krijgt veel meer zuurstof.

Heb veel meer lucht door mijn neus

In de nacht had ik altijd een zeer droge mond, sinds de pleisters gaat dat een stuk beter Dit product is aan te prijzen

Mag beter

Ben het nu aan proberen,maar is een langzaam traject ?

Goede levering

Product goed en redelijk snel ontvangen.

goede service

Duidelijke webshop

Oplossing gezocht tegen het snurken en via een duidelijke uitleg op deze site gevonden. Uiteindelijk de keuze gemaakt voor probeerverpakking Nasivent neusspreider. Deze werken tot nu toe prima voor mij.

Gewoon goed en snel

Vlot besteld, vlot geleverd.

Snel geleverd en werkt echt!

Het helpt echt tegen snurken. Het enige waar ik aan moest wennen is de airmax in mijn neus hebben. In het begin kreeg ik er kleine wondjes van maar dat is nu gelukkig over.

Tot nu toe positieve ervaring met de neuspleisters

Tot nu toe positieve ervaring met de neuspleisters, mijn vrouw klaagt veel minder. Als ik snurk is het blijkbaar zachter. Dan heeft zij ook een betere nachtrust, dus voor beiden een win-win situatie

Duidelijke informatie en snelle levering

Duidelijke informatie en snelle levering

Slecht

Werkt helaas voor geen meter partner heeft nog last van mij snurken

Snurken is minder

Snurken is minder,hopen dat het zo blijft even afwachten

De oplossing voor heerlijk slapen

Ademhalen door mijn neus verbeterde mijn slapen...dankzij de airmax

goed product gekocht

snurkbeugels gekocht(small), werkt voor mij prima , ga nog een set grotere bestellen(medium)

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest