Duidelijk omschreven

Moet wel even zoeken naar het product wat ik hebben wil

geweldig ik gebruik het al jaren, en mijn vrouw is ook blij :)

Geweldige neuspleisters, ik gebruik ze al jaren, krijg er veel meer lucht door, en ander voordeel mijn vrouw wordt er ook blij van :)

Ideaal

Zeer fijn

Snelle levering en ruim assortiment

Prima ervaring vanwege de snelle levering en een veelvoud aan alternatieven

Ik gebruik ze al jaren en ben nog steeds tevreden. Henk

Veel meer lucht.

Gebruik de neuspleisters zowel om te slapen als met sporten. In beide gevallen veel meer lucht.

Super werking deze neus spreiders

Werkt heel goed

heel goed

De neusspreider werkt boven verwachting goed. En ik merk het helemaal niet dat er iets in mijn neus zit.

Top product

Al een tijdje last van wat slaapapneu ik slaap met dit product rustiger, snelle levering en prima in orde

Correcte en snelle levering

De website is zeer overzichtelijk en heeft leuke aanbiedingen.

Aantal jaren geleden begonnen met snurkbeugels van novovent Was een verademing Aanrader

Fijnemakkelijke site!

Fijne artikelen en makkelijke site!

Proberen waard !

Na eerst het proefpakket te hebben getest, gebruikt manlief nu al maanden de neusspreider van Airmax. Helaas werkt deze toch niet afdoende, daarom gaan we nu zowel een anti-snurkbeugel en een andere neusspreider testen. Want het wordt er niet gezelliger op gedurende de nacht ! Duimen maar nu !

We slapen weer samen

Na onstuimige luidruchtige nachten slapen we nu weer samen dankzij de snurkbeugel.

Perfecte pleisters

Zeer goede pleister

Het helpt echt

Meteen vanaf de eerste nacht was het snurken al bijna helemaal weg. Het is wel even wennen, maar het helpt wel.

prima product

ik gebruik al 2 jaar de breath right pleisters tot volle tevredenheid. Ook de levering via stopsnurken.nu werkt prima snelle levering en een mooie prijs

Mijn vrouw heeft een rustige nacht

Ik heb nu mijn 2de Somnoguard AP2 anti-snurkbeugel en die is prima aan het gebit/mond aan te passen. 's Ochtends wel gevoelige tanden, maar dat komt omdat ik anders enorm knarsetand, en die krachten worden dan door mijn tanden opgevangen. Ik schijn best te snurken en werd door een neus-, keel- en oor-arts op dit product gewezen. Door het gebruik van deze beugel heeft mijn vrouw iig een rustige nacht en het schijnt dat ik dan ook echt niet meer snurk.

Snel en goed

alkes netjes afgeleverd, snel en zonder zorgen. Goed verpakt en altijd compleet.

To the point

Snelle levering Niet de goedkoopste

Prima neuspleisters, het vel zit de volgende ochtend nog op mijn neus,ik ben zeer tevreden.

Helpt goed maar ik ben hem gedurende de nacht kwijt

Zoals ik al zei valt hij uit gedurende de nacht en dan gebruik ik de oranje (is L volgens mij)

Mijn vrouw is er blij mee

Geen last meer van snurken

Direct meer lucht

Wat een verademing ik krijg letterlijk meer lucht binnen via mijn neus en slaap stukken beter, ik ben echt heel blij met mijn aankoop en raad het zeker aan

heb vorig jaar een hele dure gekocht maar deze is gewoon her beste

Hi, heb vorig jaar een hele dure gekocht maar deze is gewoon her beste

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest