Correcte levering en snel

Correcte levering en snel

Meer lucht en goede nachtrust door de pleisters

Ik dacht niet geschoten is altijd mis. De pleisters werken echt heel goed. Mijn vrouw kan eindelijk ook weer eens gewoon slapen. Zonder gesnurk. En als ik toch wat snurk,is dat heel zacht. Echt een aanrader dus!

Perfecte webshop

Snel werkende webshop. Goede nazorg, in de zin van nogmaals de handleiding in de email voordat je produkt uit de brievenbus vist.

set om te testen gekocht, heel tevreden, alle producten doen hun ding keuze is persoonlijke voorkeur.

Overzichtelijke website, snelle levering, reële prijzen

De website biedt goede informatie over de verschillende soorten neus strips. Bestelproces verloopt soepel en levering was zoals beloofd. Zou het alleen beter vinden als men wat kleinere verpakkingsdozen gebruikt (of zelfs gewoon een envelop), nu was er wel erg veel verspilling van karton voor een brievenbuspakket.

Zeer goede app

App is simpel in gebruik en geeft goed inzicht. Daarnaast vele bruikbare tips.

Zeer goed product!!

Snel geleverd!

Prima op tijd volledig geleverd

Prima op tijd volledig geleverd

Werkt heel goed

Gebruik nu al meer dan een jaar deze neusspreiders en ik kan zeggen dat dit het beste hulpmiddel is waarmee je meer lucht hebt 's nachts. Voorheen ging in de nacht mijn neus behoorlijk dicht zitten, hetgeen nu tot het verleden behoort.

Alleen heeft het bij mij geen effect genoeg

Niet snurken met een simpel hulpmiddel

Ik gebruik deze al verschillende jaren, hoewel ik er nu pas achter kom dat er verschillende maten zijn. Ik ben er zeer tevreden mee. Heb hem niet altijd nodig maar als ik bijvoorbeeld wat verkouden ben, merk ik dat mijn neus dicht zit en hem dus meer nodig heb. Fijn!

Werkt prima voor mij.

Ik gebruik de kleine variant om meer zuurstof te krijgen. Dit werkt prima en vermindert het gebruik van neusdruppels aanzienlijk.

Werkt tegen snurken

Pas een wk in gebruik, de kleinste, de grotere zat niet helemaal lekker. Maar de kleinste variant valt snachts uit mijn neus. Ga nu toch ook de grotere uitproberen. Mogelijk dat het een kwestie van wennen is

Fijne service, goed product

De neuspleisters die ik heb besteld werken erg goed!

Het werkt niet

De plakstrips blijven aan de ene kant niet zitten en aan de andere kant beschadigen ze de huid op mijn neus. Waardeloos

Werkt prima

Ben bevorderd van de logeerkamer naar ons eigen bed.

Gewoon slecht

Beugel kon niet zoals de beschrijving aangaf vaker dan één keer worden gevormd. Hierover een klacht ingediend. Kreeg slechts te horen ‘ dan moet u maar een duurdere kopen’. Waardeloos.

Geweldig hoe goed ik weer door mijn neus kan ademhalen

Doet wat het moet doen.

Snelle levering. Fijne producten!!

Neus spreider is een makkelijk product in gebruik.

Mijn partner is er heel blij mee.

Werkt heel goed en is gemakkelijk in gebruik.

Niet echt geweldig

Ik krijg er niet echt meer lucht door om beter te ademen

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest