Verbetering

Door minder spierkracht in m’n gezicht na een aangezichtsverlamming, gaat m’n neus snel dicht aan één kant. Met de neusspreider zeker meer lucht. De pleisters bevallen wat minder

Prima site en prima levering

Duidelijke informatie op de site. 'Proefpakket' is een fijne manier om kennis te maken met een paar producten.

Duidelijke uitleg over de producten en snelle levering.

Frisse lucht!

Heerlijk om mijn luchtwegen te voorzien van frisse lucht die er door stroomt met deze oplossing

Lijkt te werken

Verbeterde ademhaling/luchtaanvoer waardoor de slaap dieper wordt

Lekker makkelijk, en snel geleverd ! Groet Hans Classic Cars

Lekker makkelijk, en snel geleverd ! Groet Hans Classic Cars

Duidelijke uitleg over de producten. Snelle verzending. Helemaal tevreden.

Eindelijk de goede

Heb er vele geproduceerd dit is de eerste die echt blijft zitten tot de volgende ochtend. Wel wat aan de dikke kant maar dat neem ik voor lief. Wel wat prijzig.

Product voldoet niet

De neusspreider blijft helaas niet zitten

Werkt perfect

Werkt perfect, zorgt voor goede slaap

werkt voor mij erg goed

probeer verpakking met 2 groottes. De kleinste zit prima. Ik ben er heel blij mee, snurken is eigenlijk verholpen omdat ik normaalgesproken liggend alleen via de mond kan ademen omdat mijn neus te smal is en bij inademen door de neus de neusvleugels vaak ook nog dichtgaan waardoor nachts vaak niet meer mogelijk is via de neus te ademen. Deze spreiders zijn voor mij echt een uitkomst, en geen last van pijn of drukplekken in de neus of iets dergelijks na 2 nu twee weken gebruikt te hebbes snachts. Ik merk in principe niet dat ik hem in heb. Voor mij echt een uitkomst, en zou dit sowieso weer aanschaffen als deze versleten of stuk is.

Zeer goede service

Altijd snelle levering, en bij problemen een goede service

Goed advies

Op basis van de site kon ik goed bepalen wat ik nodig had. Product was snel geleverd (neus pleister) en werkt goed!

Perfecto

Ik heb twee Airmax neusspreiders besteld, small en medium, heb nu de small in gebruik. Volgens vrouw lief is snurken en stuk minder. Daar deden we het ook voor. Maar bijkomend is dat ik tijdens het slapen veel makkelijk adem haal. Ik had dit veel eerder moeten hebben.. Maar netjes geleverd op tijd en veel plezier van. De medium ga ik later proberen.

Goed product, snel geleverd

Producten van goede kwaliteit, volledige prijs. Wel jammer dat de verzendkosten zo hoog zijn.

Snelle service en goede prijs kwaliteit

We hadden de pleisters snel in huis en kochten de extra sterke. Deze zitten met warmte ( en dus zweten) ook de hele nacht goed

Ik kan weer vrij ademen

Sinds ik de neusspreider gebruik slaap ik veel beter doordat ik vrij kan ademen. Mijn zoon gebruikt hem nu ook! En ……. Snelle toezending.

Snelle levering; mooie prijs

Product is snel geleverd. Makkelijk bestelproces

Werk perfect, wel de juiste maat voor je neus bestellen.

Werkt perfect, kan veel beter ademhalen.

Werkt uitstekend

Het resultaat van de snurkbeugel is uitstekend, ondanks de onduidelijke bijsluiter. Als je de aanwijzingen volgt in de toegestuurde e-mail, kom je er wel uit.

Ben zeer tevreden met de neusspreider.

Op aanraden van mijn kno arts de neusspreider besteld en krijg nu meer lucht bij het slapen gaan. Helaas snurk ik nog wel af en toe, maar ik ben tevreden.

Het werkt

Kan weer heerlijk slapen naast me man

weer lekker slapen

Prima keuze geeft weer lucht.

Mijn partner is er ook heel blij mee

Snelle levering. Proefpakket uitgeprobeerd en ben positief over de producten uit het pakket.

Volgens mijn vrouw werkt het!

Ik heb de First plast neuspleisters aangeschaft. Volgens mijn vrouw slaapt zij beter en is mijn snurken behoorlijk verminderd. Een enkele nacht, meestal vroeg in de ochtend, snurk ik kennelijk toch! Maar het is zeker een grote verbetering.

Postbus 1046

2340 BA Oestgeest