Bizar

Ik krijg het artikel een kattenbasket voor aan de radiator in een doos die beschadigd en geplakt is. Op de witte kapotte doos zit een sticker met " handdoekjes multi folded 120 doekjes per bundel 25 bundels per doos" . Op de adres sticker staat Pets Gifts in de linker hoek. De doos is aan de onderzijde kapot en geplakt.

Redelijk

Het duurde lang voor de bestelling er was Beetje betere communicatie naar de klant toe zou fijn zijn

Snel en correct geleverd. Goede kwaliteit

Top!!!

Er was bij mij even onduidelijkheid over de levering van mijn bestelling en belde daarom met Pets Gift. Ten eerste is de klantenservice snel te vinden online wat al een dikke ster verdiend. Vervolgens wordt er vlot opgenomen en de gene die ik sprak wist met behulp van het bestelnummer meteen waar het over ging en bood direct een oplossing aan!!! Mijn bestelling zou nog 2 weken op zich laten wachten en bood een nog mooiere krabpaal aan voor dezelfde prijs en kon morgen al geleverd worden Fantastisch!!! Super aardige mensen want toen ik later die dag terug belde wist de collega precies waar het over ging Een goed georganiseerd bedrijf!! Dank voor de service en mooie krabpaal

Leveren niet,wel geld retour

Bestelde voerbakken van Lex en Max, stond een levertijd vermeld van 4-6 werkdagen. Na 1 week heb ik gebeld op dinsdag, vertelde dat ze die donderdag binnen zouden komen en dezelfde dag zouden versturen. Je raad het al,ook die donderdag niets verstuurd,dus ik weer contact gezocht in het weekend,kreeg maandag een mailtje dat de voerbakken binnen waren en track and trace.... Echter werd niks geleverd.Na 3 weken gaf ik het op! Heb toen een boze mail gestuurd dat dit geen manier van zaken doen,dat ik me in de maling genomen voel en direct m'n geld terug wilde. Dit stond de volgende dag op m'n rekening.

beschikbaarheid vermelden

Ik koop alléén online, als ik iets dringend nodig heb en het snel ter plaatse kan zijn. Het zou fijn zijn als men meteen ziet of het snel leverbaar is.

Duidelijke mooie webshop

Duidelijke overzichtelijke webshop. Ruim assortiment,snelle levering duidelijk volgbaar via mail. Een aanrader.

Gewoon goed

Zoals het hoort

Snelle levering en goede duidelijke klantenservice. Onze kat is ook zeer tevreden.

Prachtig , mooi, goed afgewerkt

Heel mooi etensbakje, een aanwinst!

Slecht

Waardeloose site nooit meer bestellen vogelkooi moest 2 weken wachten terwel 4 -6 werk dagen is Voor mij service een dikke 0000000 Mvg R.Paays

Snelle bezorging. Goeie kwaliteit

Ik had een krabpaal met 30% korting gekocht en ik ben er echt zo blij mee! Heel stevig en een stuk mooier dan de meeste krabpalen. Hij werd super snel bezorgd en was makkelijk in elkaar te zetten. Goeie beschrijving erbij.

Onvoldoende!

Ik heb 6 weken op mijn bestelling moeten wachten. Meerdere mails gestuurd waar het bleef en elke keer de belofte dat het een paar dagen later verstuurd zou worden. Na een laatste mail gestuurd te hebben dat ze de bestelling konden annuleren werd het ineens die dag verzonden. Ter compensatie hadden ze er gratis dingen in gedaan. Snoepjes en 2 speeltjes. Dat ene speeltje (squid??) Trok ik zo kapot. Andre speeltje, een speelhengel is enorm zwaar en met spelen zijn onze katten er bang voor. Toen het pakket arriveerde kwam het niet in een doos van petsgift maar campina. Dat geeft een hele rare vibe en straalt geen professionaliteit uit. Voor ons echt de laatste keer dat we daar besteld hebben

Zeer late, foute levering…

Eerst een maand moeten wachten, dan bleek 1 van de 2 producten het verkeerde te zijn. Op juiste product weer 10 dagen moeten wachten en beloofde compensatiekadootje was ‘vergeten’. Wel een tegoedbon aangeboden gekregen. Ik vroeg nochtans 2x om toch het kadootje op te sturen, maar dat werd telkens geweigerd! Zeer slechte service, alhoewel ze wel zeer snel waren in het reageren op de mails….

Vriendelijk maar duurde lang

Wij hebben een vogelkooi gekocht. Volgens de website zouden we de kooi ontvangen na een paar werkdagen. De kooi zou persoonlijk afgeleverd worden. Wij hebben direct het bedrag volledig betaald. Het duurde echter ruim 2-3 weken voordat de kooi geleverd werd. Nadat we zelf contact opnamen, waar de kooi bleef werden we vriendelijk en serieus te woord gestaan. Moet bekennen dat ik eerst bang was dat we belazerd zouden zijn. Maar na het gesprek was dat gevoel wel snel verdwenen. Het bedrijf wilde van de leverancier dat het nieuwe model bij ons geleverd zou worden. Het verschil zat hem volgens Pets Gifts in de schroefgaten. Deze kooi kan eventueel uitgebreid worden in de toekomst. Bij het oude model zou dat niet kunnen. De kooi zou geleverd worden op vrijdag of zaterdag. Dit werd echter dinsdag avond. Ook heb ik weer zelf contact op moeten nemen. Dat was wel een tegenvaller. Pets Gifts zou dit goed maken met een tegoed bon. Ook die heb ik dus nog niet ontvangen. Wel werd is de kooi geleverd en ook was Pets Gift bereid dit laat op de avond te doen. ( zeker een plus punt!) het is idd een mooie stevige kooi. Wij denken dat Pets Gifts wel voor kwaliteit gaat en dat ze oprecht zijn. Wel denken we dat ze wat meer / sneller contact op zouden kunnen nemen met de klant in situaties als deze. Juist om te voorkomen dat er "slecht" over ze gedacht wordt. Ja, ik zou ze wel aanbevelen maar ik zou er dan ook direct bij benoemen dat geduld en eigen initiatief nodig en ook belangrijk is.

De bestelling voldeed aan mijn verwachtingen

Leuke hangmat voor krabpaal, extra groot, want mijn kat had echt nood aan een grotere. Ook supersnelle levering, TOP !

Leverings termijnen

Meer dan 6 weken moeten wachten

Heeft te lang geduurd maar jullie oplossing is en was perfect.

Heb enkele keren gebeld en uiteindelijk hebben jullie mij een voorstel gedaan die ik dan ook geaccepteerd heb. Mijn dank daarvoor. Met ve gr Theo de Bondt Meppel

Veel te lange levertijd van 5 weken.

Naast de lange levertijd wel een prachtige hele grote vogelkooi ontvangen van zeer goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Ben er blij mee.

Goede klantenservice

Duurde erg lang voor ik mijn bestelde product had 3 x gebeld en heel vriendelijk te woord gestaan Helaas mail niet ontvangen dat mijn bestelling wat langer ging duren Maar verder vriendelijke mensen aan de tel

Enorm tevreden.

Een groot aanbod en enorm goede klantenservice! Bedankt! ❤️

Snelle levering, prima produkt

Goed vervangend onderdeel. Bespaart aanschaf complete krabpaal

Nooit meer bestellen

De bestelling wordt zeker niet volgens de aangegeven levertijd geleverd. Ik had een bestelling van 3 artikelen gedaan en na 2 weken nog niets ontvangen. Na telefonisch contact was de bestelling nog niet op voorraad maar zou binnen een paar dagen bezorgd worden. Helaas kregen wij maar 1 artikel toe gezonden. Weer telefonisch contact gehad over waar de andere 2 artikelen bleven deze waren ook niet op voorraad maar zouden begin van de volgende week bij Pets Gifts weer op voorraad binnen komen, dan werden de 2 artikelen meteen opgestuurd.... weer een week later nog niets ontvangen, weer telefonisch contact gehad, de 2 atrikelen waren nog niet op voorraad maar werden snel verwacht bij Pets Gifts. Ik had geen tijd en zin meer om nog op de bestelling te wachten en heb de resterende 2 artikelen geanuleerd. Gelukkig wel binnen 3 dagen mijn geld (wat ik al betaald had) teruggestord gekregen op mijn bankrekening. Ik heb de niet gekeverde artikelen via Bol.com besteld en had de artikelen binnen 2 dagen binnen. Voor mijn nooit geen Pets Gifts meer!

Nooit geleverd

Op 7 oktober besteld, zou binnen 4-6 werkdagen geleverd worden. 18 oktober gemaild, ja gaan hetvolgende week vrijdag versturen. Aangegeven dat ik mijn geld retour wou. Pas na nogmaals mailen op 31 oktober geld retour. Dus ruim 4 weken en ze gaven aan dat de artikelen nog steeds niet op voorraad waren. Op de website staat nogsteeds dat het leverbaar is!

Helemaal prima.

Houden zo.