Mooi product

Mooi product, duurde wat lang voor het geleverd werd en de verpakking was veel te groot, die had meer dan de helft kleiner gekund.

Goede stevige bal

Snel bezorgd en mooie kleur bal,niet kapot te krijgen door mijn labrador

Het is mijn 1ste bestelling bij jullie en er zullen er zeker nog volgen. Jullie beschrijving bij de krabpalen vind ik al zeer goed en heel nuttig. Dan het pakket zelf is supergoed uitgelegd en niet moeilijk om in elkaar te zetten. Mijn poezen zijn heel gelukkig en het vrouwtje ook.

Overzichtelijke site met goede producten

Kwalitatieve producten, snel geleverd en ruime keus

Product goed verzending traag

De gekochte krabpaal is van prima kwaliteit. Had zelf iets meer ruimte tussen de platformen gehouden. Sinds het bedoeld is voor een grote kat (maincoon) en hiervoor is het nou net te klein. Verzending was een stuk minder. Product zou volgens de mail verzonden zijn, echter in mijn account stond gereed voor verzending. Hierover gemaild en zou toch echt verstuurd zijn. 3 dagen later nog steeds geen bericht van PostNL. Toch gevraagd voor track&trace en toen was het ineens dat er vertraging was en nu pas verzonden was. Als je snel iets moet hebben niet aan te raden, kan je erop wachten dan prima.

Heb eventjes moeten wachten op ht pakket, maar ht loofde zeker de moeite. Stevig en super mooi een echte aanrader ,,TOP,,

Teleurstellend

Toen in ruim op tijd vroeg of ik mijn bestelling nog voor een specifieke datum ging ontvangen (cadeautjes), kreeg ik direct een enthousiaste reactie met een eerlijk antwoord dat ze dat niet gingen halen. Er werden mij alternatieve opties aangeboden om dit alsnog voor die datum te doen slagen (andere kleur, ander speeltje etc.). Ik was blij dat er zo mee werd gedacht en heb hiermee ingestemd. Vervolgens hoor ik niets meer en jawel, komt deze aangepaste bestelling alsnog ná die specifieke datum. Tja, dan had het dus ook niet aangepast hoeven worden. Vervolgend krijg ik op mijn mailtjes ook geen reactie meer, én is de mand die ik erbij besteld had al na 4 dagen kapot gegaan (op de naad).

Snelle levering en goede producten.

een beetje teleurgesteld

Ik heb nog altijd mijn kattenkrabpaal nog altijd niet ontvangen... Ik was thuis de drie volgende werkdagen na jullie mailtje maar niemand heeft aangebeld? Grtjs Anita Cuyvers Veldstraat 43 2450 Meerhout

Wachtend

Ik heb mijn bestelling meer dan een maand geleden geplaatst en ik heb het nog steeds niet mogen ontvangen

Heeeeeeel lang wachten

Met een levertijd van 4 à 6 werkdagen kocht ik enthousiast een krabpaal voor onze 2 kittens. We zijn nu 20 werkdagen (bijna een maand) verder, en ik ben nog steeds aan het wachten. Bij elk telefoontje dat ik doe, is het van ‘uiterlijk binnen 2 à 3 dagen is het zeker bij u’. Nu hopen dat de kwaliteit meevalt, als ik het ooit krijg. Anders is het lange wachten voor niks geweest

Snel geleverd, met zorg verpakt.

Alles prima, wel tevreden : )

Zeer goede service

Aangezien een artikel lange tijd niet voorradig was, hebben ze samen meegekeken naar een gepaste oplossing.

Aardige kooi goedkoop levertijd iets langer

De kooi is goedkoop en best goed alleen niet helemaal mooi afgewerkt. Maar de prijs maakt veel goed en dan mag je niet rekenen op alles volmaakt. De levertijd was wel langer dan vermeld - 14 dagen ipv 7 dagen. Maar de telefoon werd netjes opgenomen door de klantenservice en zij hebben mij goed op de hoogte gesteld. Het was nog mooier geweest als ik pro-actief een mail had gekregen met de daadwerkelijke levertijd. Raar is het dat het na aankomst van de e-mail met track&trace code van PetsGifts het nog meer dan een dag duurde eer er een e-mail van PostNL arriveerde dat het pakket is ontvangen. 12 dagen na bestelling dus de track&trace en twee dagen na de track&trace dus de aflevering.

Goede service en mooie producten

Goede en snelle service Mooie producten

Volgende keer bestel ik ergens anders.

Veel beloftes die niet worden waar gemaakt. Tussen de 4 en 6 werkdagen zijn er al snel 25.

Niet leveren op tijd

3 tal weken geleden krabpaal besteld 4 werkdagen levertijd toch heb ik hem nog altijd niet ze zouden een korting mogen geven bij volgende aankoopik weet dat zij er ook nie kunnen aan doen als de leverrancier niet tijdig kevert

Snelle levering goed product

Articles bien reçu mais délais de livraison un peu long

J'ai commandé une cage de la marque Montana que j'ai bien reçue et en parfait état, je retire juste une étoile car la cage était renseignée en stock avec un délais de livraison vers la Belgique estimée au plus à 7 jours ouvrable ( j'ai passé commande le 4 septembre et j'ai reçu mon colis le 21 septembre ). Normalement dans ce genre de cas, ils vous envoient un mail pour vous indiquer qu'ils vont avoir besoin d'un délais supplémentaire, malheureusement pour moi je n'ai pas reçu ce mail alors qu' après avoir pris contact avec eux ils m'ont indiqué m'avoir envoyer ce mail pour m'informer du retard. J'ai été cependant agréablement surpris de la rapidité de leur réponse lors de nos échange via mail. Bref, je pense que si vous commandez de gros articles, il vous faudra être plus patient que ce qui est indiqué sur le site, hormis ca, rien à signaler !

Klantvriendelijk

Reageert direct op mijn vragen via chatfunctie. Het toegezegde wordt keurig afgehandeld.

Nette levering

Goede communicatie over een artikel dat even nier voorradig was

Niet de aangegeven levertijd

Bestelling geplaatst op dinsdag 12 september 2023. Het eerste deel van onze bestelling werd bezorgd op donderdag 21 september en de krabpaal moet nu, donderdag 22 september nog geleverd worden.

Goede kwaliteit maar wel langere levertijd

De artikelen zijn van goede kwalititeit, de levertijd was wel langer dan aangegeven (10 werkdagen i.p.v. 4-6 werkdagen).

Keurig binnen gestelde termijn geleverd.

Netjes geleverd .

Snelle levering en goed

Onze krabpaal had nieuwe palen nodig. Wist niet dat je onderdelen ook apart kon bestellen. Helemaal tevreden met de 2 nieuwe palen. Nu kunnen de katjes weer veilig op hun krabpaal liggen. Prijs is ook helemaal prima. We hadden standaard 35 cm maar hebben nu 40 cm besteld. Liggen ze ook lekker wat hoger. Zeker een aanrader

Reigerbosweg 10

5144MA Waalwijk