Erg late levering

Producten die op voorraad staan waren niet op voorraad. Na ruim een week gebeld en 2 dagen later werd het bezorgd. Tip: als iets niet voorradig is vermeld dat ook niet als zodanig. Aan de telefoon heb ik dit ook vermeld maar daar wordt getraind antwoord op gegeven. Blijkbaar komt het vaker voor. Producten zijn wel als beschreven, niets mis mee.

Goede service en goede kwaliteit en snelle levering prima bedrijf

communicatie richting klant kan beter

Mooie dashboard maar geen update wat de status van het artikel is. Moest 2 keer bellen hoe het ervoor staat.

Door de kerstdrukte duurde het wat langer, maar contact was goed en pakket mooi voor de kerst bezorgd

ze leveren wat gekocht is

na bestelling geplaatst te hebben kreeg ik bevestiging van bestelde goederen maar daarna bleef het een aantal dagen stil - ik vreesde voor een probleem mbt deze webshop , nadat ik mail over en weer heb gedaan hebben ze de bestelde goederen geleverd . Vermodelijk heeft de drukte rondom de decembermaanden dit veroorzaakt. Dus een beetje geduld hebben , de levering zal plaatsvinden.

bar slecht

Ik heb krabpaal besteld. Volgens website 4 tot 5 dagen levering. Na 2 weken nog niets. Geen reacties op mails. Telefonisch niet bereikbaar. Ook via billink geen contact en reacties. Ik zoek nu manier om mijn bestelling te annuleren. Nooit meer.

****

Wat een slecht bedrijf! Krabpaal besteld, zou 4-6 dagen levertijd hebben. Na een week niets ontvangen. Mail gestuurd. Geen reactie. Nogmaals een mail gestuurd. Kreeg ik wel een reactie met daarbij de zeer onvriendelijke opmerking dat ik maar 1 mail mag sturen! Krabpaal had vertraging en wanneer deze wordt bezorgd? Geen idee. Werd niet vermeld. Telefonisch contact gezocht. Niet bereikbaar. Volgende dag weer telefonisch contact gezocht. Niet bereikbaar, terwijl op website staat dat klantenservice van 9-12 bereikbaar is. Maar weer een mail gestuurd. Behoorlijk pissig. Vertrouw dit niet en baal er van, want mijn geld ben ik kwijt. Begrijp niet dat ze, volgens hun website, een 8,3 hebben voor klantenservice. Ik hoop dat mijn bestelling komt, naders doe ik aangifte van diefstal, want ja, mijn geld hebben ze!

Correct en vlot geleverd

Bestelling van mijn aquarium heeft vertraging opgelopen door de leverancier . Met goed overleg van het team van petsgifts besloten om een ander merk aquarium te bestellen , deze werd zeer snel geleverd ! ,

Veel te laat geleverd

Veel te laat geleverd. Het is nu al kapot

3oktober besteld

Heb 3 oktober foodcontainer besteld Nu is het 3 december Nog niet ontvangen Na vele mails Larissa Langelaar

Mooi teckelbord, snel geleverd, blij mee!

Onbetrouwbaar!

Bestelling geplaatst, zou een week duren. Nu, bijna 2 maanden verder, nog niets. Reageren na het plaatsen van negatieve reviews ineens wel op e-mail, maar het is allemaal niet hun schuld. De telefoon wordt nooit opgenomen en draait het zelfde bandje. Inmiddels al bijna 2 maanden verder. Gelukkig had ik via PayPal betaald en dus een claim geopend. De medewerkers van Pets Gifts blijven zich bedienen van smoezen, leugens en zelf valsheid in geschifte. Sturen een verzendbewijs met een niet bestaand DPD-nummer. Als ik er naar vraag krijg ik geen screenshot van hun DPD bericht dat het over 3 dagen geleverd wordt. Ook melden ze dat de mijn claim bij PayPal beantwoord hebben met een bewijs van verzenden, PayPal zelf weet nog van niets. Geen zaken mee doen mensen. Google er op los, je zult op alle review sites enkel negatieve reviews vinden. Niets bestellen, of betaal met PayPal anders ben je bent je geld kwijt.

Niet geleverd, geen geld terug

2 Krabpalen besteld op 15-09-24. Eentje was snel geleverd, kwaliteit was goed, de tweede echter, blijft maar niet geleverd kunnen worden. Na diverse mails heen en weer met telkens nieuwe beloftes over levertijden, welke niet nagekomen worden, mijn geld teruggevraagd. Ruim een week later nog niets ontvangen. Ik bestel hier nooit meer! Direct na reviews op Trustpilot en Google een boze mail ontvangen, of ik rekening wil houden met de verwerkingstijd, dus ik heb nog een week gewacht, uiteraard nog niets ontvangen.

Ik heb een groot flosstouw bestemd voor onze Bram prima kwaliteit en een groot succes

Makkelijk besteld, snel geleverd en netjes verpakt!

Slecht nog steeds niks ontvangen

Levering binnen 4 tot 6 werkdagen. Helaas niks ontvangen. Ook geen mail dat het langer duurt. Waardeloos!!

Langzaam

Levertijd 5-6 werkdagen. Wacht nu al 4 weken op mn krabpaal

Lange levering, artikel alsnog geleverd

Ik las (na het bestellen) verschillende reviews over het wel/niet leveren van bestelde producten. Gelukkig maak ik onderdeel uit van de groep klanten die hun bestelling wel hebben ontvangen (ondanks dat het een maand heeft geduurd). Debby van de klantenservice was heel behulpzaam. Bedankt!

Product met fouten, afwikkeling retouren laat op zich wachten

Ze reageren intussen nergens op en mijn retour wordt niet verwerkt binnen de afgesproken en wettelijke tijd.

Niks op voorraad

Er staat bijna overal bij op voorraad maar dan bestel je het en duurt het minimaal een week. En dan moet je er zelf nog achteraan want uit zich zelf laten ze niks weten!

De bestelling liet iets langer op zich wachten, maar ik werd voortdurend keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Prachtige hoes voor in mijn auto met een leuke attentie cadeau. Zeer tevreden klant!

Aanrader!

Kwaliteit, prijs, communicatie, levering alemaal prima.

Prima service!

Duidelijke site. De info klopt. Ze zijn erg vriendelijk. Goede producten. Mand die we besteld hadden, bevalt goed!

Heel vriendelijk personeel

Heb wel lang moeten wachten op m'n bestelling maar is zeker goed gekomen

Ben tevreden

De bestelling had ik snel thuis gekregen. Zag er goed uit.

Reigerbosweg 10

5144MA Waalwijk