Waar voor je geld

Het enige waarom ik geen 5 sterren geef is dat het een aantal dagen duurd eer een mail beantwoord wordt. Dit kan en moet sneller.

Lijkt steeds meer op bedrog

Heb een kooi besteld wat binnen een week bezorgd zou worden. Na een week niks gehoord of ontvangen. Zelf een mail gestuurd erover en kreeg ik als antwoord, niet op voorraad. We verwachten het as woensdag binnen te hebben, als dat niet het geval is dan nemen we contact op. Niks gehoord en het is nu zaterdag de 26 okt ondertussen en niks gehoord en ontvangen. Ik bekijk meerdere ervaringen oa ook op trustpilot die zijn bijzonder negatief en vele mensen die aan het wachten zijn op hun spullen. Het is een kleine moeite om je klanten netjes op de hoogte te houden als het anders loopt. Mocht ik alsnog de kooi ontvangen dan zal ik dat ook benoemen maar vrees het ergste. Il laat het hier zeker niet bijzitten. Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Uiteindelijk toch alles ontvangen

Ik had een aantal artikelen besteld en van 1 ding was de levertijd wat langer, maar na 1 1/2 week nog niets ontvangen. Op de site gekeken en daar stond in 1 keer bij alle artikelen een levertijd van ca 10 dagen. Toen een mail gestuurd waar ik snel antwoord op kreeg dat het de week erop geleverd werd. Dit was idd het geval, dus uiteindelijk alles ontvangen. Ik had de latex kip (15 cm) besteld, (per ongeluk de verkeerde maat besteld) maar deze is voor deze grootte wel duur aangezien ze bij de Pets Place €2,49 kosten

Zeer snelle verzending dik tevreden

Slecht

Er wordt niks geleverd oplichters

Belabberd

Heb met in bestelling nog steeds niet en track en trace code doet het niet

Geen goede ervaring.

Ruim 2 weken aan het wachten op een pakket. En word niet duidelijk te woord gestaan.

Slechte levering

Voor de vakantie heb ik een hondenriem besteld, niet op tijd ontvangen dus elders een riem gekocht. Een aantal weken later nog geen bestelling. Toen een mail gestuurd met verzoek om te annuleren en geld terug te storten. Pardoes 2 dagen later de bestelling in huis.... ik wil de riem graag retourneren maar vertrouw dit bedrijf niet....

Mooie grote kooi

Het is een mooie ruime kooi waar eventueel 2a3 kleine vogels in passen. Echter misde ik wel een kleine beschrijving want eerst kregen wij het deurtje niet goed dicht.

Besteld en nog steeds niets ontvangen

Ik ben nu al een mand veder en nog steeds niks ontvangen , Ze zeggen elke x wat anders wanneer het komt . Zeer slecht dit . Heb het idee dat ik maar aan het lijntje gehouden word .

Zeer slechte kwaliteit

Ik had een denk spelletje besteld voor mijn konijn. Toen ik hem uitpakte viel mij meteen de kwaliteit op. Schroeven staken uit. Scharnieren die los zitten. En nog veel meer dingen Meerdere keren contact gehad met de klantenservice. Meerdere keren foto's gestuurd die blijkbaar niet binnen komen. Maar als ik ze verstuur worden ze gewoon verzonden. Conclusie. Het hoort bij het materiaal. En anders zou het niet verkocht mogen worden vanwege 'strenge' regels. 1 oplossing: artikel retourneren. Maar dat bedrag is bijna even hoog als het aankoop bedrag. Dus daar ga ik verder geen energie in stoppen. Mijn konijn heeft onder tussen een nieuw kado gehad van een bedrijf die wel om dieren geeft.

Zeer fijn geholpen en uiteindelijk een ander tuig gekregen zonder bij te betalen. Zeer fijn contact met de klantenservice.

Groot assortiment en snelle bezorging

Ik was op zoek naar een kartonnen krabpaal voor mijn kat en hier vond ik ontzettend veel soorten. Mijn kat was er zeer blij mee!

Geen goede ervaring.

Zeer slecht, niet bereikbaar en spullen niet geleverd.

Veel ste lange levering zonder waarshuwing

Ik heb een mand van 100 euro gekocht en het fuurde bijna 4 weken vooordat ik het binnen had. Geen mail dat het langer zou duren. Meerdere keren moeten bellen voor een uodate. Kon het steeds niet cancellen want het 'was al verstuurd'. De tweede keer dat ik belde hoorde ik dat ik het wel de keer ervoor kon cancellen. Slechte zaak. Eindelijk de mand binnen, zit er een insect in.

slecht

Het verzenden van producten duurt 14 dagen,ik heb 2 x besteld en 2 keer 14 dagen moeten wachten. ik heb de pech gehad dat postnl tot 3x toe een andere dag kwam bezorgen vanwege drukte ?????terwijl ik bij andere bestellingen geen problemen heb.Ik ga dus niets meer bestellen bij petsgift.

Er is geen dienstverlening blijkbaar

Telefonisch niet bereikbaar en op mail ook geen reactie gehad

Zeer lange levertijd, product prima

Ondanks de lange levertijd, tevreden met het bestelde product

Duurde lang slechte kwaliteit

Ik heb heel erg lang op mijn 2 speeltjes gewacht en de ene had ie binnen 5 minuten kapot. Hier baal ik heel erg van!

Mijn bestelling had vertraging. Ik ben correct,vlug en vriendelijk door jullie bediend geweest.

Nu kijken wie er wint......

Snelle levering, mooi product ! Nu kijken wie er wint onze Russische Dobermann of de bal

komt belofte niet na

Ik heb een snuitje XL-XXL besteld voor mijn Duitse Herder. Heb er 5 weken op moeten wachten. Was niet te leveren. Kan gebeuren. Na meerdere keren gebeld te hebben waar het bleef. Kreeg ik steeds te horen dat het op het moment niet te leveren was en dat er op woensdag een zending binnen kwam en dat het met spoed geleverd zou worden. Dit ging dan een aantal weken zo door. Uiteindelijk toch gekregen en daar zou dan een goedmakertje voor de hond bij zitten. Nee dus. Gebeld dat het er niet bij zat.Medewerker vond het vervelend want hij had het erbij vermeld, zou er achteraan gaan. Kon niet meer iets opsturen want dat was te duur met verzendkosten. Zou dan een bon krijgen om iets te bestellen, maar dan zit ik met de verzendkosten. Heb tot op heden niets ontvangen. Geen goede service. Jammer. Bestel hier dan ook niet meer

Mooi product netjes geleverd

Tevreden, het duurde iets langer wat ik gewend ben, maar is keurig bezorgd. Ik blij en hondje blij. Zaten ook nog extra knuffel cadeautjes bij als verrassing.

Fijn contact

Mooi hondenkarretje en service uitstekend Al aanbevolen aan andere mensen

Niet content

Ik ben niet content want ik heb mijn bestelling geplaatst op 25/05 en ik ben er nog steeds op aan het wachten ,het is nu 01/07. Ik heb wel op voorhand moeten betalen. Gaat het nog komen of niet?

Reigerbosweg 10

5144MA Waalwijk