Slecht

5 weken gewacht op mijn bestelling. Op de website stond levertijd 4 tot 6 dagen. Na veel mail contact, waarbij elke keer werd gezegd dat het verstuurd was naar hun, mijn bestelling geannuleerd. Na 14 dagen nog geen geld terug, bleek iets fout te zijn gegaan. Dag later als nog me geld terug gehad. Levertijd op de website klopt totaal niet en na 5 weken wachten en elke keer te horen krijgen dat ze het die week binnen zouden krijgen bestel ik hier nooit meer.

Leveren niet!

Eind december een bestelling geplaatst. Twee producten besteld, waarvan 1 direct op voorraad en ander 1-2 dagen. Een week later contact opgezocht waarom ik mijn bestelling nog niet in huis heb, werd op mijn e-mail gereageerd dat het door jaarwisseling de leveranciers druk hebben gehad. Werd me nadien verteld dat ik nog 1,5 week moet wachten voordat het binnen zou zijn... Nu anderhalve week later, nog altijd geen update. Ik heb het idee dat dit een dropship bedrijfje is.

Zeer slechte communicatie

Sturen toch producten op die ik had geannuleerd

Klanten krijgen schuld van slechte reviews

Dit bedrijf geeft klanten de schuld van slechte revieuws. Terwijl ze zelf niet eerlijk zijn over de levertijden. Had er 3 weken levertijd gestaan, dan had ik niet 3 x hoeven mailen waar mijn product bleef. Want dan weet je waar je aan toe bent. Had ik de reviews maar gelezen.

Slecht!!!

Vandaag besteld morgen in huis !! Dacht het niet !! 7 december bestelling gedaan voor een kerstkadoo. Kan altijd gebeuren dat het iets later geleverd wordt ,elke keer een andere smoes en tot nu toe nog niks ontvangen . Had eerst de reviews moeten bekijken op trustpilot helaas niet gedaan. Telefonisch natuurlijk niet bereikbaar . Waar dus al weken staat niet bereikbaar door landelijke storing wat een slecht smoes . Jullie kunnen de de klachten gewoon niet aan . Adverteer gewoon met eerlijke levertijden !!!! Echt wat een slecht bedrijf is dit zeg

Slecht, slechter, slechts van al

2x besteld. Nooit meer 2 keer dat er zogezegd iets niet in voorraad is en ze het niet kunnen opsturen. Als je dan vraagt om terug te storten omdat ze je bestelling niet optijd kunnen leveren maar trouwens wel beloven dat de doen… dan is ineens de bestelling verzonden! Wat een wonder. 2de maal zelfde liedje een deel kon niet meegestuurd worden. Bestelling bleef maar weg, geen track and trace. Je moet er zelf achter vragen. Toen ik dan vroeg om gewoon alles te annuleren ooh toevallig hadden ze het pakket al verstuurd met de dingen die wel in voorraad waren. Tip: verkoop alleen wat je in voorraad heb. En als je wil bellen staat er dat het niet kan omwille van de drukke kerstperiode. En nu ineens een technische storing. Makkelijk toch?

Uitstekende service

Onze kat vindt de krabpaal geweldig. Helaas was het hangtouw al meteen stuk gekrabt maar we kregen direct een nieuwe toegestuurd. Topservice!

Niet goed

Ik kan nog geen beoordeling geven want ik heb mijn bestelling tot hiertoe nog niet ontvangen en ik ben daar niet blij mee en kan ik ook geen goede reklame voor pets maken Groetjes

Supersnelle levering. Hadden er zelfs een pot hondensnoepjes bij gedaan .erg lief.Dank jullie wel Topper!!

Late levering

Leuke spullen uitgezocht voor de kerst. Zou 6 dagen levertijd zijn, 10 dagen voor de kerst besteld. Na 8 dagen gevraagd naar de status. Een product was er niet helaas. Was fijn om eerder te weten, dan had ik iets anders kunnen bestellen. Andere product zou nog voor de kerst geleverd worden maar dat is niet gelukt. Nu geen kado's voor de poezen onder de boom.

Prima levering

Duidelijke site en levering volgens afspraak

Zeer slecht

Heb verschillende dingen besteld en nog steeds niets ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar. Belofte komen ze niet na. Moet noodgedwongen nu naar een andere speciaal zaak gaan

Bestelling voor 17:00 gedaan 2 weken moeten wachten terwijl het op voorraad was

Ik deed mijn bestelling ruim voor kerst zodat het met kerst in huis zo zijn, kreeg geen track en trace dus een mail gestuurd, helaas was niet op voorraad ( terwijl dit wel op de site stond) ze konden 1 deel van de bestelling sturen zodat ik toch iets voor kerst had.. hiermee akkoord gegaan helaas pakket niet afgegeven bij de vervoerder.. weer gemaild geen idee hoe het kon gebeuren.. toen deel van het pakket opnieuw opgestuurd deze dan 29 dec ontvangen.. andere deel nog steeds niet gekregen geen mail geen track and trace niets ..

2 maanden later - produkten nocht niet geleverd

Ik heb een vogel kooi besteld die moest gelevered worden binne 4 werksdagen (volgens website). Na meerdere oproepen en emails is deze nocht niet gelevelered - er word steeds net gezecht "het is onderweg". In tussen heb ik een andere gekocht - maar ik kan ook de bestelling nie annuleren. De emails worden nooit beantwoord, telephonies word er aleen enkele keren de foon op gepikt.

Fijne kooi

Ik heb wel lang moeten wachten op mijn product voor ik het in huis kreeg. Het wachten was de moeite waard. Ik ben erg blij met de staande kooi. Het was makkelijk in elkaar te zetten.

Slecht i alles

Drama bedrijf

Na 2 maanden niets aangekomen

Ik had 2 maanden geleden een bestelling geplaatst en er stond dat het ten laatste over 7 dagen zou aankomen. Uiteindelijk is er na 2 maanden de helft van mijn bestelling aangekomen en de rest was blijkbaar niet op voorraad. Ik heb veel mails gestuurd met de klantenservice en ze beloven elke keer dat mijn bestelling zal komen, maar er gebeurt niets. Ik heb mijn geld ook niet teruggekregen.

Beschadigd geleverd

Slecht verpakt, waardoor beschadigd afgeleverd.

als onervaren webshopklant, ben ik goed begeleid via de klantenservice (e-mail).

Prachtige website, jammer van de telefoonstoring in okt-jl, maar uiteindelijk heeft onze kat een prachtig buitenhuis(je) gekregen.

Nog niets ontvangen!!!

Al weken besteld en betaald

Heel veel geduld

Over het product kan ik niets melden. Op 16 november een kooi besteld met een aangegeven levertijd van 4-6 dagen. Tot op heden (19 december) nog niet ontvangen. Nog 2 sterren voor de klantenservice die helaas geen oplossing heeft, maar wel binnen een dag reageren.

Te lang geduurd

Op 28 oktober heb ik een krap paal voor de katten besteld. Wij regen hem binnen op 15 december binnen. Ik heb begrepen dat er leverings problemen waren. Maar ik moest zelf iedere keer een mail sturen of er al iets bekend was. Daarop kreeg ik wel snel een antwoord. Maar ik had het fijn gevonden als jullie mij zelf even op de hoogte gehouden.

Waterfontein besteld en netjes op tijd geleverd Alleen een vraag waar kan ik die filters kopen?

Leveren iets anders dan besteld

Had 2 dezelfde snoepzakjes voor onze hond en die van mijn zoon besteld, vond ze zo origineel omdat ze de vorm van fruit hadden, kreeg 1 toegestuurd en het andere was iets anders, na melding is de uitleg dat het toch dezelfde smaak heeft...sorry maar dan beter melden bij bestelling dat er maar eentje voorradig is

Dramatisch

0 sterren!!! Dat kon ik helaas niet aanduiden. Vandaar de halve ster..

Reigerbosweg 10

5144MA Waalwijk