Zoals altijd puik in orde

Vlotte bestelling alsook de levering

Prima ervaring

3 fotolijsten Nielsen gekocht. Echt stukken goedkoper dan andere aanbieders. Wel verzendkosten. Dat is wel weer jammer. Maar uiteindelijk bij elkaar beste koop. Bezorging binnen enkele dagen. Netjes verpakt.

Snel geleverd en goede kwalteit!!!

De Joysway RC boot is snel geleverd en het artikel heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding t.o.v.. vergelijkbare radiografische boten.

goede service,snelle bezorging, correcte chatdienst

leuke fotolijsten besteld bij de fotolijst-specialist.nl. deze webshop heeft leuke fotolijstjes in hun assortiment voor normale prijzen. zeer goed verpakt, waardoor de glazen lijstjes heel zijn aangekomen.

Geen garantie

Alleen voor verkoop

Alles goed. Ben tevreden met de microscoop.

Dank voor het deskundige advies met betrekking tot de aankoop van een beginnersmicroscoop van 45 euro. De microscoop voldoet aan de verwachtingen.

Aanrader

Telescoop besteld, snelle en goed verpakte levering Duidelijke communicatie bij vragen. Prima webwinkel

Goed !

Nitro readyset auto die ik opt oog had was niet beschikbaar, levertijd onbekend... Als geste een korting gekregen op een vernieuwde versie van diezelfde wagen! TOP! Mails worden netjes beantwoord. Enkel aankoopfactuur heb ik per mail moeten opvragen. Goede ervaringen dus en nette prijzen ;-)

DF65 V6 RTR gekocht...

Ik heb bij deze RC webshop de DF65 RTR gekocht. De klantenservice had mij een e-mail gestuurd met een reminder dat de zeilboot weer leverbaar was (had ik maanden geleden om gevraagd). Deze attentheid en betrokkenheid is echt een meerwaarde van jullie......! Mijn zeilnetwerk is daarom op de hoogte gebracht van jullie als betrouwbare DF65 verkoper.

Product ontvangen zoals omschreven op de website. Prima!

"Ik heb een telescoop ontvangen die voldoet aan de informatie die op de site staat vermeld".

Gewoon een goede winkel..

Ik ben zeer tevreden. Correcte levering aan huis en uitstekend product voor een eerlijke prijs...

Een ruim voldoende.!

Tevreden met hoe het is gegaan. Jullie hebben een ruim voldoende verdiend.!

Leuke webwinkel ;-)!

Een webwinkel met een leuk productassortiment! Ga zo door.... ;-);-)

verkoper gaf veel uitleg en was erg behulpzaam

de verkoper gaf veel en duidelijke antwoorden op mijn vragen. de behulpzaamheid heeft ervoor gezorgd dat ik gelukkig het meest geschikte product heb mogen ontvangen. wel mijn advies, maak betalen met creditcard of paypal mogelijk, dit oogt klantvriendelijker.

DF65 V6, ideale rc zeilboot om mee te varen.

Na lang twijfelen toch een DF65 V6 gekocht. Online is radiografischevoertuigen de goedkoopste aanbieder. de bestelling op dezelfde dag van bestellen verzonden. Netjes ingepakt. Fijn is iDeal als betaalmethode.

Goede fotolijsten & snelle bezorging.

Wij hadden recent bij Fotolijst-Specialist een aantal fotolijsten online besteld. Het is een hele leuke webwinkel met goede fotolijsten voor goede bedragen. En niet onbelangrijk een snelle bezorging aan huis.

DragonForce 65 is echt een prachtige RC zeilboot!!

Uiteindelijk toch een DragonForce 65 zeilboot besteld, wat een mooie RC boot is dat. Door de handleiding heel makkelijk in elkaar te zetten. Binnen de vereniging kunnen we tegen elkaar varen in competitieverband. Voor elk niveau beveel ik deze boot aan. Wanneer krijgen jullie weer de onderdelen op voorraad???

Duidelijk en Snel geleverd.

De webwinkel is heel Duidelijk en de producten waren Snel bezorgd.

Nieuwe elektrische step gekocht, wederom goed gegaan!

Weer een elektrische step gekocht. Ook nu tevreden!

Het was een goede 1e ervaring ;-)

Tot nu toe heb ik 1 keer bij dit bedrijf besteld en het was een goede ervaring. Jullie zien mij dit jaar zeker weer terugkomen voor een nieuwe bestelling!!!

betaalbaar, snelle bezorging, afrekenen met ideal, leuke producten

gwn een uitstekende webshop, zoals je in 2022 mag verwachten

In één woord GOED

GOED en betrouwbaar warenhuis, gehandeld naar de gemaakte afspraken

lekker snel besteld en vlot geleverd.

het bestellen was een fluitje van een cent en de bestelde artikelen zijn lekker vlot geleverd.

"Lekker snel thuisbezorgd"

"Eerste bestelling in deze webwinkel, maar gelukkig gelijk een goede ervaring. Simpel bestelproces en lekker snel bezorgd".

Dank voor de snelle bezorging voor de Kerst.

Hartelijk dank voor de op tijd levering van de bestelde artikelen voor de Kerstdagen. "Een goede ervaring".

Holterschans 15

3432EX Nieuwegein