super bedankt voor de snelle bezorging van de kerst cadeau's!

wij willen jullie bedanken voor de super snelle bezorging van meerdere kerst cadeau's. zowel wij als onze (klein)kinderen zijn hier heel erg blij mee. nogmaals bedankt en fijne kerstdagen gewenst!

Op tijd ontvangen / snelle service

Vlak nadat de bestelling was gedaan kregen wij al een bevestigingsmail in de mailbox. 1 dag later was de bestelling hier in goede staat bij de deur. GEWELDIG! En dat in deze drukke decemberperiode.

Leuke rc auto voor een leuke prijs!

Wij hebben voor ons kind bij radiografischevoertuigen een leuke beginners rc auto gekocht. Onze zoon is er heel erg blij mee! Onze dank voor jullie uitgebreide adviezen en vooral de snelle bezorging (ondanks de kerstperiode nu).

Snelle en correcte levering.

Er werd snel en correct gereageerd op mijn vragen. Fijn om te weten dat er ook "iemand thuis is" in de webwinkel.

Kerstcadeutjes op tijd ontvangen.......

Maandag besteld en gisteren hebben wij de bestelling al ontvangen. Heel erg fijn dat wij de Kerstcadeautjes op tijd hebben ontvangen voor onder de Kerstboom. Dank voor de leuke attentie....

Mooie zipper elektrische step gekocht. Handig en gebruiksvriendelijk.

Leuke zipper step voor een uitstekende prijs gekocht bij die step-specialist.nl. Ondanks de Engelse handleiding had ik de e-step in mijn schuurtje toch snel in elkaar gezet. De step beweegt goed op de openbare weg en het mandje achterop is echt cool. UPS heeft de step perfect afgeleverd! (4 dagen)

Ruim voldoende!

Prima bedrijf!

ruime keus telescopen, eerlijke prijs.

bij de telescoop specialist een beginnerstelescoop aangeschaft. deze site heeft een ruim/gevarieerd aanbod telescopen. de prijzen zijn eerlijk, omdat bij de telescopen ook de prijzen van concurrenten worden weergegeven. hele handige tool om direct te kunnen vergelijken.....

Precies uitgekomen wat ik vooraf ervan had verwacht.

Top geregeld en zeker ook de after service is goed. De service afdeling heeft mij namelijk snel geholpen met vragen over het gebruik.

Goede - nette afhandeling

Gwn een goed bedrijf. Doet wat het zegt.

Snel besteld en in huis!

d.m.v. een simpele, maar duidelijke site de 1e bestelling geplaatst. d.m.v. e-mails voortdurend op de hoogte gehouden van de bestelling, die na 2 werkdagen al binnenkwam.

Super ervaring

Gebruiksvriendelijke webwinkel met een leuk assortiment. Een Super ervaring gehad, zeker door de snelle levering voor 5 december 'savonds.........

Helemaal tevreden!!

Snelle levering, goede service

Cadeaus waren keurig op tijd voor Sinterklaasavond

Complimenten voor DeSpecialist. Ik had de bestelling vlak voor Sinterklaas gedaan, maar toch hebben ze het voor elkaar gekregen om de cadeaus op tijd te leveren. De kids zijn er blij mee ;-) ;-)

Prof. geholpen en correcte bezorging

Voordelen; ideal betalen - snelle levering - eerlijke prijzen. Nadelen; achteraf betalen of rembours ontbreken als opties.

UITSTEKEND!!!

Uitstekend product, service en snelheid van bezorging naar Belgium!!!

waardeloos

18 oktober electrische step besteld en betaald 574,50 vervolgens bericht van ups staat op depot in brussel word niet geleverd. diverse telefoontjes naar ups de stepspecialist kun je niet bereiken maar niks bereikt. uiteindelijk reaktie gehad van stepspecialist we gaan het uitzoeken er word zeer slecht gereageerd op mail laat of gewoon niet inmiddels 21 november en nog is mijn step niet geleverd. uiteindelijk de koop geannuleerd vorige week en mijn geld terug gevraagd. tot op heden mijn geld niet terug inmiddels uit handen gegeven aan juridisch kantoor. kortom zeer slechte webwinkel waar ik zeker niks meer zal bestellen

heldere productgegevens en makkelijk bestelproces.

al met al een zeer goede eerste ervaring met de fotolijst-specialist.

Conform de gemaakte afspraken afgeleverd.

Duidelijke informatie en vriendelijke klantenservice.

keurig verpakt en snelle bezorging

de artikelen waren keurig verpakt (duurzaam) en de artikelen zijn snel bezorgd met dhl.

Tevreden met mijn aankoop.

Goede webshop. Leuk artikel voor prima bedrag aangeschaft. Ik ben tevreden met mijn aankoop.

DF65 is een aanrader voor de rc modelzeiler

Bij www.radiografischevoertuigen.nl een dragonforce 65 v6 gekocht. Zeer makkelijk te besturen en de boot heeft een mooie vormgeving. Alle benodigden zaten in de doos. Mooie prijs, deze shop is de goedkoopste df65 aanbieder op het internet. (zover ik het zelf heb kunnen onderzoeken).

Betrouwbare webwinkel + snelle levering

Betrouwbaar, betaalbaar en snel. 4,5 ster-beoordeling.

Microscoopset voor een uitstekend bedrag

Hier een microscoopset online besteld. 2 dagen, na aankoop, in Antwerpen. Merci ;-)!

Het artikel is niet wat ik ervan had verwacht

De RC car is moeilijk te besturen en de batterij is snel op. Jammer dat er geen extra lipo batterij verkrijgbaar was

Holterschans 15

3432EX Nieuwegein