meegaande klantenservice, levering volgens afspraak.

wij zijn tevreden en geven een 9. Ga zo door!!!!

Zeer tevreden..

Het bedrijf doet wat het zegt. Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken.....

-E-step gekocht. Goede kwaliteit voor een leuke prijs.-

Bij Step Specialist .nl heb ik een elektrische zipper gekocht. Door UPS is de step 4 dagen na betaling bij mij afgeleverd. In perfecte staat. Dank voor het meesturen van een Nederlandse handleiding.

Goede service!!

Een zeer goede service - Vlotte bezorging aan huis - Goed verpakt zonder onnodig gebruik van karton, oftewel duurzaam!! Wanneer krijgen jullie een fysieke shop?

Heel content en snelle bezorging

Door de medewerker heel attent/content geholpen. Hij nam de tijd voor mij en daardoor vond ik wat ik zocht. Na betaling kreeg ik de artikelen 2 dagen later op de deurmat.

Goede,eerlijke organisatie

Snelle levering en een goede duurzame verpakking om het product.

Professionele webshop met goede leverings- en garantievoorwaarden.

Deze nachtkijker webshop heeft een uitgebreide keuze aan nachtkijkers en bijbehorende accessoires. Het zoeken was vrij eenvoudig, net als het bestellen+afrekenen. Voor de decembermaand zou ik willen adviseren om een 'inpakoptie' te integreren, evenals een 'cadeaubon'. Als dat er nu al was had ik daar zeker gebruik van gemaakt.

Prima afhandeling, snelle bezorging

Prima afhandeling, snelle bezorging Alleen jammer dat niet duidelijk aangegeven was dat de bezorging gratis is voor besteding > € 70. Nu heb ik wel > € 70 betaald inclusief bezorgkosten en daarmee een 'gratis fotolijst' misgelopen.

''goed verpakte microscoop en snelle levering''

eerlijk en scherp geprijsde microscopen.

Vriendelijke online klantenservice en vlotte bezorging.

In de namiddag een bestelling geplaatst, een dag later al hier in huis. Perfect! Veel contact gehad met een chatmedewerker. Complimenten voor het geduld van jullie klantenservice medewerker ;-)

Tot nu toe een uitstekende ervaring

Voor mij was dit mijn 1e bestelling bij de specialist. Tot nu ben ik nog niet teleurgesteld, het is een uitstekende ervaring. Correct, klantvriendelijk en (niet onbelangrijk) betrouwbaar.

Heel erg blij met de DF65... Uitstekende rc boot voor starters

Ik heb hier een dragonforce 65 v6 rtr model besteld. Ik ben heel erg blij met de ontvangen boot! Als enige online verkoper in Nederland hanteert deze shop nog een reeele prijs voor de df65 (scheelt wel tientallen euro's). Voordeel hier is ook dat ik gelijk losse onderdelen heb meebesteld. Ik ga jullie zeker aanbevelen binnen onze zeilclub.

Leuk aanbod radiografische zeilboten.....

Voldoende productinformatie bij de zeilboten vermeld. Op vragen werd snel gereageerd via de online chat. Met (per e-mail) DHL track & trace keurig op de hoogte gebleven waar de bestelling was. Conclusie; goede, eerlijke webshop. Wel zou ik jullie aanraden om Creditcard of achteraf betalen bij betaalopties als keuze toe te voegen.

Leuke spullen en je wordt goed geholpen.

Zeer goede ervaring. Ruim voldoende.

Mooie microscoop voor een goeie prijs!

Afgelopen week een beginnersmicroscoop aangeschaft. 1 dag later was de microscoop al thuisbezorgd. Goed artikel........ en lekker vlot bezorgd....

1e ervaring was een goede ervaring.....

Recent mijn 1e bestelling bij deze webwinkel voltooid. Ik ben erg wantrouwig en had daarom twijfels, gelukkig is deze webwinkel betrouwbaar (ook voor Belgische consumenten).

'Uitstekende kwaliteit product'

'Product van mooie, uitstekende kwaliteit'

Leuke nachtkijker shop, fijn dat ik met Bancontact heb betaald.

Dit is een fijne- en leuke shop. Groot assortiment nachtkijkers met aantrekkelijke bedragen. Gebruiksvriendelijk enfijn dat ik als Belgische consument met Bancontact kon betalen. Pluspunten: gratis verzending naar Belgie + Bancontact betalen mogelijk Minpunten: ontbreken telefoonnummer.

Deskundig-, snel- en vriendelijke service

Ik heb weinig verstand van rc voertuigen en was op zoek na een deskundig advies. Op alle vragen heb ik uitvoerig en goed antwoord teruggekregen.... Dit had ik totaal niet verwacht. Dankzij de waardevolle antwoorden heb ik uiteindelijk toch een geschikt radiografisch voertuig gevonden. Complimenten voor de deskundige- en vriendelijke service van jullie.

Zoals verwacht, goed bedrijf.

Van afrekenen tot bezorging, het is zoals verwacht, gebruiksvriendelijke site.

Betaalbaar/leuk assortiment. Snel in huis.

Zoals hierboven beschreven ben ik om die 2 redenen tevreden over dit online warenhuis.

Goed ,.............

Goed hoor ,.................

Hulp bij een vraag - Suppersnelle levering.

Klantvriendelijk - Professioneeel.

Gewoon een goed warenhuis

Een goede, eerste ervaring bij dit warenhuis! Ik kom zeker weer terug bij jullie voor de sint- en kerstaankopen!

Hier een elektrische step besteld, een uitstekende klantenservice

De Step-Specialist.nl is verreweg de goedkoopste online. De elektrische step kwam hier in 2 dagen al aan. Er waren een paar probleempjes met de e-step, maar de klantenservice heeft mij hier snel en goed mee geholpen.... Fijne step voor de goedkoopste prijs. Krijgen jullie nog een showroom?

Holterschans 15

3432EX Nieuwegein