Uitstekende klantenservice en productafhandeling.

Een 1e, maar erg fijn klantcontact gehad met dit online warenhuis.

Mails bleken achteraf in de spambox te zitten.

Ik maakte me zorgen over de bestelling, omdat ik geen updates kreeg. Dit heeft voor veel spanning gezorgd. Achteraf bleek er niks aan de hand te zijn, omdat de mails in de spambox zaten. Het is beter om dit als bedrijf te voorkomen.

Ruim voldoende...

Prima afhandeling van m'n order, op tijd aangekomen en volgens de productinfo op de shop.....

Prima zijn de verzendkosten, levertijd en productprijs

De DF 65 V7 RTR gekocht. Mooie radiografisch bestuurbare boot. Alles inbegrepen, waardoor ik afgelopen weekend gelijk kon zeilen op het water.

Prima voor de Belgische koper!!!

PLUSpunten * Vanuit België bij deze Nederlandse webwinkel makkelijk een order gedaan. * Afrekenen met Bancontact en ook gratis shipping naar België, wel vanaf 75 euro. MINpunten * Voor Belgen ook PayPal of CreditCard toevoegen. * Duidelijk vermelden dat verzenden naar België mogelijk is.

Een betrouwbaar bedrijf, ze doen wat ze vooraf beloven.

Ik had nog nooit gehoord van DeSpecialist, maar gelukkig hebben ze mij niet teleurgesteld. Vooraf zijn er via de mail duidelijk afspraken gemaakt en deze zijn door DeSpecialist nagekomen. Dus betrouwbaar! Liefs, Tooske.

'Ruime keuze, goede snelle levering'

'Prima bedrijf'!

Goed ingepakt, binnen 2 werkdagen, via dhl ontvangen.

Wij hebben een goede ervaring met deze webshop.

Aantrekkelijk assortiment voor nette prijzen.

Meer dan genoeg keuze in het assortiment. Meerdere artikelen besteld, en allen goedkoper dan bij andere verkopende partijen. Tevens snel bezorgd (gratis verzending) en duurzaam verpakt (exact genoeg karton, dat bespaart onnodig karton weggooien, duurzaam dus).

Wederom is alles goed gegaan

Afgelopen maand hebben wij weer een nieuwe bestelling geplaatst. Net als een jaar geleden was het deze keer ook weer prima geregeld allemaal

Dragonforce v7 RTR, wat een prachtexamplaar!

Een paar jaar geleden een V6 hier gekocht. Dat is goed gegaan, waardoor ik nu bij hetzelfde bedrijf de v7 versie (met korting) heb gekocht. De nieuwe, verbeterde rc boot is meer dan het geld waard. De boot is nog steviger gebouwd en door de verbeterde servo gaat het zeilen nog makkelijker. Weinig afwijkingen en simpel bestuurbaar. Ideaal voor elk niveau. Grtz. Hans

Razendsnelle levering van het goede product....

Dit is het drukke December en toch hebben ze de bestelling op tijd hier weten te krijgen..... Goed werk De Specialist ! !

Betrouwbare online verkoper.

Al met al een ruim voldoende waardig!

Zeer goed..

Onze beoordeling zijn 4,5 sterren!

Mooie Kerstcadeau's besteld bij radiografischevoertuigen

Gisteren (1ste kerstdag) de radiografische auto's onder de kerstboom gelegd. De kids waren er erg blij mee!! Hartelijke dank voor de geboden service/hulp. Fijne 2ste kerstdag!

RC zeilboot (DF65 V7) voor de Kerst gekocht. Geweldig examplaar.

Ik heb bij RadiografischeVoertuigen.nl een nieuwe DF65 V7 gekocht voor de Kerst. Wat een geweldige radiografische boot! De upgrade servo en standaard zijn een meerwaarde t.o.v. de vorige versie. De V7 is 60 euro duurder dan de V6, maar dat is het meer dan waard ;-)

Prima afhandeling van onze geplaatste bestelling!

Kerstcadeautjes op tijd binnengekregen.! Thanx!

Dit bedrijf heeft heel snel gehandeld. Ik vroeg maandagavond of een bestelling voor de kerst al binnen zou zijn, en de bestelling is gisteren al bezorgd. Binnen 1 dag en dat in deze drukke dagen voor bedrijven. Onze dank hiervoor is groot! ;-) Familie Van der Linden

'wij zijn tevreden over deze webwinkel''

''zoals hierboven aangegeven zijn we tevreden over deze webwinkel. wij geven jullie daarom een ruime voldoende. ga zo door de komende jaren!''

In goede staat en snel ontvangen!

Duidelijke communicatie en het artikel is snel, in goede staat, thuisgebracht.

Betaalbaar en vooral een leuk/divers assortiment

‘N prima webwinkel met voldoende aanbod!

De bestelde kerst cadeautjes op tijd binnen

Een paar dagen geleden een bestelling geplaatst, en deze is in goede staat bij ons binnengekomen. Jammer dat inpakken niet mogelijk was, maar voor de verkregen prijs kunnen we dat ook wel zelf doen.

meer dan voldoende waardig.

wij zijn te spreken over hoe het bestelproces is verlopen bij deze webshop. * beoordeling; 3,5 sterren (ruim voldoende)

Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

De webwinkel heeft een ruim aanbod radiografische voertuigen. Ook voor mij als beginnende rc liefhebber was er ruimschoots aanbod. Robin (chat) had veel tijd en geduld voor het beantwoorden van mijn vragen, waardoor mijn vertrouwen tot het bestellen van een rc bootje heeft gezorgd.

Korte levertijd, ruimschoots voor Kerstmis ontvangen.

Niet al te duur, vriendelijke chathulp, nette bezorging, makkelijk online betalen. Al met al een prima klantervaring bij radiografischevoertuigen.nl.

Holterschans 15

3432EX Nieuwegein