MTB voor een uitstekend bedrag besteld bij mountainbike-specialist.nl

De mountainbike-specialist.nl heeft mij per mail op de hoogte gehouden wanneer de mountainbike weer op voorraad zou zijn. Heel attent en klantvriendelijk/persoonlijk en, dat heeft me doen besluiten om de mtb bij dit online bedrijf te gaan bestellen. De mtb kwam, via gls, 1 dag later al binnen! Goed verpakt en zonder schade ontvangen. Bedankt voor het gratis ringslot..

'Goede artikelen, snelle en juiste levering'

'Nette afhandeling van me order'

Een prima eerste ervaring met deze webwinkel!

Zeer goed, eerste contact en alles volgens afspraak geleverd.

DF95 is echt een top rc boot

Bij de radiografische voertuigen . nl een df65 v2 online gekocht. Wat een geweldige zeilboot! Deze rc zeilboot ga ik zeker aanbevelen bij andere zeilfans.!

Uitstekende prijs en levertijd (1 dag)!

Geen minpunten, een uitstekend bedrijf, verrekijker goed verpakt door DPD binnen 1 dag binnnen, betaald met bankoverschrijving, besteld in enkele minuten via de smartphone.

De estep is snel bezorgd en online eenvoudig besteld.

Webstore is duidelijk qua informatievoorziening en gebruiksvriendelijk ingedeeld (menu en artikelen). Het bestellen van de estep ging daarom gemakkelijk. De zipper voldoet aan de normen die bij het product in de webstore staan getoond. Grt, Arthur.

Alles prima maar wel wat ongerust omdat ik geen bevestiging ontving.

Mountainbike gekocht. Leuk instapmodel!

Ik heb onlangs een 28 inch mountainbike gekocht bij de Mountainbike-Specialist. De mtb is gebruiksvriendelijk en voor die prijs (300 euro) heeft het een uitstekende kwaliteit, beter dan vooraf gedacht.

Sjoelbak van goede kwaliteit / Vriendelijk en correcte winkel.

Mooie Heemskerk sjoelbak aangeschaft. Goede kwaliteit sjoelbak voor een net bedrag. Erg fijn dat er 30 sjoelschijven worden meegeleverd.

Ruim voldoende !

Leuk aanbod verrekijkers, voor iedere prijsklassen wel iets. Dat is wel echt goed, zodat iedereen in deze verrekijkers shop zinvol kan shoppen. In eerste instantie was het plan om via achteraf betalen te betalen, maar dit was er niet. Dat is wel jammer, zo missen jullie onnodig orders.

Op tijd geleverd en professioneel geholpen via een online chat.

Via de chatfunctie heeft een medewerker mij zeer professioneel geholpen en vooral veel geduld gehad met mijn vele vragen. De artikelen zijn netjes verpakt en snel door DHL bezorgd.

Uitstekend ingepakt en snelle bezorging.......

Ik heb onlangs bij de statief Specialist een statief besteld. Het is een prima statief, zeker voor de scherpe prijs waarvoor deze werd aangeboden. Het bestellen op de laptop was zo geregeld... Wel de tip om dit ook net zo makkelijk te maken voor tablet of smartphones (is nu nog niet zo).

Snelle levering en Vriendelijke Klantenservice.

Een zeer goede eerste ervaring!

4 sterren, voldoende-waardig

Afrekenen met iDEAL Levertijd inderdaad slechts 2 dagen Product voldoet aan de gestelde voorwaarden Fijne weergave van concurentieprijzen in de webshop

Zeer correct bedrijf

Een betrouwbaar bedrijf dat onze bestelling conform afspraken heeft bezorgd

mooie houten fotolijstjes voor een uitstekende prijs

ik heb bij de fotolijst-specialist.nl leuke, mooie houten fotolijstjes gekocht. T.o.v. concurrenten is de prijs eerlijk en dus uitstekend te noemen. het is een goede 1e ervaring geweest, alleen toch het advies om de verzendkosten lager te maken bij orders onder de 75 euro.

Artikel geleverd gekregen volgens afspraak.

De bestelling is, volgens de via mail gemaakte afspraak, in goede staat bij ons afgegeven.

Keurig afgeleverd op het afgesproken tijdstip!

Wij komen in het najaar zeker weer terug.

Fantastisch!

In 1 woord fantastisch! ;-) Dikke 10!

Waardeloos

Ik heb bijna 3 weken geleden een bestelling gedaan en gister pas binnengekregen. Hoezo levertijd in 2 of 3 werkdagen?? Via de chatfunctie een paar keer navraag gedaan en alleen te horen gekregen dat Fed-ex vertraging had en daarna nooit geen update's gehad over de levering. Dit was dus mijn eerste en uiteraard tevens ook mijn laatste bestelling bij dit bedrijf

Fijn bedrijf die nakomt wat is afgesproken......

Dank voor jullie correcte service.....

Duidelijk systeem en snel geleverd via DPD.

Alles is super gelopen, ik heb geen negatieve dingen te melden.

Kwalitatief sterke rc modelauto aangekocht.

Ik heb voor mijn jongste zoon een Amewi rc modelauto aangekocht. Voor de prijs een prima rc car om mee te starten. Eenvoudige besturing en door rtr gelijk ready. Gelukkig komt er bij botsingen geen schade aan de modelauto, vanwege het stevige materiaal. +punten; met Bancontact betalen / gratis verzending naar Antwerpen -minuten; geen achteraf betalen / slechte telefonische bereikbaarheid

scherpe prijs en snel in huis!'

de fotolijst-specialist is een prima warenhuis. de prijzen zijn scherp ten opzcichte van concurrenten en via DPD (met track/trace) kwamen de fotolijsten 1 dag later al.'

ZEER GOED!

Lekker makkelijk/snel besteld, de artikelen werden keurig 2 dagen later door DHL bezorgd.

Holterschans 15

3432EX Nieuwegein