3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima geholpen

Pluspunten

- Goede voorlichting; - Prima service; - Goede nazorg; - Er wordt niet moeilijk gedaan als je een onderdeeltje elders hebt gekocht in het geheel van je beveiligingssysteem.

Pluspunten

Fantastische service, goed geholpen. Nadat bleek dat het ontvangst van de wifi nvr. niet optimaal was in mijn situatie, is direct een andere nvr geleverd. Kennis ++ Service ++ Ik heb geen verbeterpunten. Kon je maar zo handelen met elke webshop

Pluspunten

Communicatie was zeer goed

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima service. Na mijn bestelling werd er telefonisch contact met mij opgenomen om het bestelde product nog even door te nemen om te kijken of het bestelde product (beveiligingscamera) wel bij mij zou werken. Er werd een duidelijk advies gegeven en ik werd duidelijk gewezen op de minimale eisen zijn van het product. (goed wifi bereik etc).

Een groot minpunt is het gehanteerde retourbeleid. Dit verloopt niet volgens de wettelijke regels. Ik heb helaas mijn product moeten terugsturen, omdat het niet voldeed aan mijn verwachtingen. Er is vervolgens een aanzienlijk bedrag van mijn aankoopbedrag ingehouden. Dit betreft een bedrag aan verzendkosten (voor het versturen van het product van afzender naar klant) en administratiekosten. De bedragen die worden ingehouden staan op de website! Dit is absoluut niet toegestaan! Mijn dringende advies dan ook om dit aan te passen.

Pluspunten

Als je belt word je erg netjes en goed behandeld

Pluspunten

goede uitleg bij vragen

geen

Pluspunten

Kon op site niet snel iets vinden over levering. Daar waar andere aangeven voor bepaalde tijd besteld wanneer geleverd.

Pluspunten

Installateur met veel ervaring en snelle levering.

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijk website, goed telefonisch advies gekregen.

?

Pluspunten

Top producten voor een goede prijs

Nee

Pluspunten

- Duidelijke en overzichtelijke website. - Scherp geprijsde aanbiedingen. - Een goed telefonisch advies gehad. - Goede bereikbaarheid.

- Geen

Pluspunten

Fijn bedrijf, na een incident alles discreet, goed en begripvol opgepakt.

Geen.

Pluspunten

Bij mij op locatie goed advies gehad, prima service en goedkoop.

NVT

Pluspunten

Telefonisch contact was erg prettig en heel behulpzaam. Prijs was erg scherp tov andere aanbieders

Pluspunten

Goede uitleg, snelle levering!

Voor mij alles prima, kan geen punt noemen eerlijk gezegt!

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering.

Het zou handig zijn als bij beveiligingscamera's vermeld zou worden dat er geen adaptor bijgeleverd wordt en dat deze separaat besteld dient te worden.

Pluspunten

IP Camerasysteem bij deze firma besteld en geplaatst bij mijn vakantiehuis in Portugal. Bij het configureren van het systeem en router prima op afstand geholpen door een medewerker. TIP de IP camera's van Hikvision geven echt een mooi beeld in HD.

Pluspunten

Snelle levering en zeer goede camera

Pluspunten

Bedrijf met kennis en prima service

Pluspunten

Goede duidelijke website. Alles op tijd geleverd. Scherpe prijzen.

Geen.

Pluspunten

Deze lui weten waar ze het over hebben. Geen dozenschuivers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima product. Goede snelle hulp bij vragen.

Kleine Woerdlaan 7

2671CA Naaldwijk

+31(0)174764341

Over Complete Beveiliging

Complete Beveiliging is de online webwinkel voor alarmsystemen camerabeveiliging en toegangscontrole met een eerlijk advies en laagste prijs garantie. Complete Beveiliging legt de nadruk op persoonlijke aandacht aan onze klanten en mede doordat wij gecertificeerd zijn in beveiligingsbeheer en -techniek geven voor elke wens een goede passende oplossing. Op het gebied van product advies en begeleiding maken wij het onderscheid tussen net wel en net niet! Voor informatie kunt u ons van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur telefonisch bereiken op telefoonnummer 0174-764341.