Mooi product, goede service!

Na een snelle levering van de gratis stalen was de keuze snel gemaakt. Levering de volgende dag. Mooi product, keurig verpakt en blij met het resultaat!

Mooie matten fijne kleur

Wij vinden ze erg mooi wel is onze ervaring weinig plakstrips aan de achterkant dit zou best wat meer mogen zijn.

Zeer tevreden, snelle en correcte levering

Zeer tevreden, snelle en correcte levering. Het product is zoals we het verwacht hadden.

Prima trapmatten

Snel geleverd zien er mooi uit

Mooie matten en snelle levering

De maatten zijn precies zoals verwacht en snelle levering

prima matten !!!

het zijn uitstekende matten voor het doel waar ik ze voor moet gebruiken,nl de keldertrap....prima !

Erg goed. Trapmatten zijn erg mooi en was erg snel geleverd!

Fantastisch!

De traptreden zijn stevig, handig te plaatsen en ogen zo mooi. De hele gang leeft op. Ook over het bestellen, de orderverwerking en levering ben ik tevreden. Alles tiptop in orde. Dankjewel!

Goede prijs en kwaliteit trapmatten

Veel keuzen aan verschillende soorten en maten trapmatten. Nadien besteld, duurt het 3 dagen voor de bestelling is verzonden en de volgende dag geleverd. Er is veel keuze aan maten, kleuren en vormen trapmatten, prijs is iets hoger als gemiddeld maar de kwaliteit is het zeker waard. Een aanrader dus.

Mooie trapmatten besteld en geleverd. Alleen duurde het wat langer omdat de bestelling bij een verkeerde zending was gezet. Daar werden we wel keurig over geïnformeerd.

Voldoet volledig. Zijn prachtig

Zie hierboven

Ouderwets goede service en kwaliteit!

Omdat ik de verkeerde maat besteld had contact gehad met klantenservice. Wat en verademing direct omgeruild en 2 dagen later de juiste matjes in huis. Prima kwaliteit en een goed prijs.

Prima product, netjes afgewerkt en ziet er zeer verzorgd uit.

Prima zelf aan te brengen en de hoekstrip maakt het nog eenvoudiger. Klein verbeterpunt is dat er maar 1 stuk tape op de halfronde zijde zit. Zeker met de bovenste trede kunnen de zijkanten opkrullen doordat er tegen aan gestoten wordt. Ik heb nu langs de zijde ook tape aangebracht en dit zorgt voor een nettere afwerking.

goede kwaliteit

Flexible service en goede kwaliteit

We kregen heel goed advies en snelle levering. De trapmatten konden per trede worden aangepast qua maat. Erg tevreden!

Dik tevreden

De trapmatten waren binnen 2 dagen binnen. Helaas duurde de proefstaal langer waardoor die eigenlijk mosterd na de maaltijd was. Product ziet er mooi uit. En de tijd zal uitwijzen of dat op lange termijn zo blijft. Wel erg blij met het rechte model ipv de maantjes.

Kwaliteit, snelle levering.

Matten zien er goed uit, de levering was binnen 3 dagen. Top!

goed produkt. netjes verzorgd met gebruiksaanwijzing.

Goed produkt met zeer bruikzame handleiding.

Prima kwaliteit

Makkelijk te plaatsen en prima kwaliteit. Mooi eindresultaat voor een goede prijs

heel positief

De Trapmatten zijn na bestelling binnen 2dagen thuisbezorgt! Wij zijn blij met de trapmatten die van goede kwaliteit is

Kwaliteit van de matten is zeer goed

Content

Duidelijke omschrijving met foto's & de maantjes schijnen nu op de trap!

Alles volgens afspraak en goede kwaliteit trapmatten

Zeer mooie tredes

Netjes op tijd geleverd , uitpakken en tot de conclusie komen dat het zeer netjes verpakt is met goede instructies in nederlands, hadden 1 van de goedkoopste uit gezocht maar waren perfect en mooi van kleur, Vriendelijk dank hiervoor. Mvg Xander Koning

Heb mijn pakket tot heden niet mogen ontvangen

Ik heb mijn pakket niet mogen ontvangen

Burg Ten Veldestraat 1 A

8281ZN Genemuiden

06 - 38 32 10 79

Over Elite Trapmatten

Elite Trapmatten verkoopt trapmatten die in eigen productie zijn geproduceerd. Het bedrijf is opgericht door Michel de Lange en inmiddels maken wij al vijf jaar lang kwaliteit trapmatten voor de Nederlandse en Belgische markt. Hieronder staan de voordelen van Elite Trapmatten. Onze pluspunten: - Direct contact met onze vakman - Zelf geproduceerd - Niet goed geld terug Ons "Elite" Merk: - Alleen de hoogste kwaliteit - Diepe, volle kleuren - Zeer sterk, duurzaam materiaal - Vuil afstotend - Sterke gefestonneerde rand - Gemakkelijk aan te brengen via plakrand