Goede ovezichtelijk artikel omschrijving en een snelle onbeschadigde levering .

Prima matten

Ze zijn met een stanleymes goed op maat te snijdente en de witte lijmmatjes zijn makkelijk te verplaatsen. Er gaat niets verloren en blijven goed liggen op de gladde trap.

Goed product.

De trapmatten werden snel geleverd en zijn stevig en makkelijk te bevestigen. Er zat al een plakstrip op.

We zijn zeer goed geholpen via de telefoon. Bestelling was perfect

Via de telefoon hebben we info opgevraagd dat zeer nuttig was en ons goed heeft geholpen met zaken als maat, type trede, en praktische tips. 2 dagen later werd de bestelling reeds geleverd. Wij zijn zeer tevreden!

Top geregeld

Goede afspraken en snel geleverd en een mooie kwaliteit en prijs verhouding stukken beter dan andere websites die het verkopen voor meer geld Zeker aan te raden aan andere :)

Trapmatten voldoen aan mijn verwachting

Mijne houten trap was heel glad. De trapmatten waren een goede oplossing.

Prachtige trapmaantjes , lopen heerlijk zacht en niet duur.

Beter dan verwacht.

Voor de zoldertrap van mijn dochter deze matten gekocht. De matten zijn qua prijs/kwaliteit echt prima, beter dan verwacht! Redelijk zacht en goed op maat te snijden.

Prachtige kwaliteit en kleuren

Ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Duidelijke en complete website, ruime keuze en snelle correcte levering.

Super acuraat; snel en veilig en een goed product!

Ik heb snel het juiste product als eerste staal ontvangen. Hier werden geen kosten aan verbonden. Heel fijn!

Goed product en snel geleverd.

Mooie trapmaantjes, goede kwaliteit en makkelijk te plaatsen (goede gebruiksaanwijzing meegeleverd).

Top geregeld

Keurig bedrijf alles goed geregeld

Netjes en snel geleverd en mooie kwaliteit

Super tevreden

Snel, mooi materiaal, goede service

Prima trapmatten, snelle levering

Mooie performance trapmatten geleverd gekregen, zeer snelle levering, alleen dhl was iets slomer dan normaal. Misschien 1 tip, ik heb aan de voorzijde toch zelf nog 2 stukjes extra dubbelzijdig tape geplakt voor de zekerheid.

Zonder problemen werd voldaan aan onze van de standaardafmetingen van de trapmatten afwijkende wensen. De bereikbaarheid en reactiesnelheid zouden nog iets beter kunnen, maar overall zijn we heel tevreden.

Efficiënte duidelijke leverancier van mooi product !

Bestelling duidelijk en goed verlopen, via mial op de hoogte gehouden van voortgang en aankomst bestelling. Trapmatten zijn mooi van kleur en voelen degelijk aan !

Snelle levering. Mooi produkt!!

prima service en kwaliteit

Omdat wij er niet uit kwamen via de website hebben wij telefonisch om stalen gevraagd. Deze werden direct aan ons verstuurd door Michel. Zo konden wij het tapijt goed bekijken en hebben onze keuze gemaakt. Woensdagavond besteld en vrijdag werden ze al bezorgd. Top! Inmiddels zijn ze op de trap geplakt en het resultaat is heel mooi. (zie bijgaande foto) Wij zijn er heel blij mee.

Correcte afhandeling van mijn bestelling

Ik kan enkel positieve reacties geven op het volledige verloop van mijn bestelling. Ook de kwaliteit van het product is goed, zeker als ge weet dat deze trapmatten slechts 3 euro per stuk kosten, maar voor de keldertrap is het perfect.

Zeer positief

Precies wat we wilde,mooi kleur en degelijk afgewerkt, we zijn zeer tevreden.

Mooie kwaliteit, snel geplaatst

We kozen voor de fruity colours, snelle levering, mooie kleuren en snel geplaatst, wij zijn er tevreden mee!

Weet het nog niet

Staat nog nieuw in de doos wegens verhuizen wordt pas gebruikt in het nieuwe huis

Meedenkers en servicegericht bezig !!

Meerder keren telefonisch contact gehad en op geen enkel moment het idee gehad niet serieus genomen te worden. Uiterst vriendelijk behandelt en oplossingsgericht meegedacht, wat mij uiteindelijk heeft doen besluiten een bestelling te plaatsen bij deze onderneming. Content ook met de afwikkeling van mijn order. Binnen 3 werkdagen de trapmatten in huis en de matten ogen mooi en degelijk. De montage er van gaat prima en de geboden oplossing voor mijn "anti-slip groeven" in de traptrede voldoet prima. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen, een aanrader als U het mij vraagt en deze vijf sterren meer dan waard !!

Burg Ten Veldestraat 1 A

8281ZN Genemuiden

06 - 38 32 10 79

Over Elite Trapmatten

Elite Trapmatten verkoopt trapmatten die in eigen productie zijn geproduceerd. Het bedrijf is opgericht door Michel de Lange en inmiddels maken wij al vijf jaar lang kwaliteit trapmatten voor de Nederlandse en Belgische markt. Hieronder staan de voordelen van Elite Trapmatten. Onze pluspunten: - Direct contact met onze vakman - Zelf geproduceerd - Niet goed geld terug Ons "Elite" Merk: - Alleen de hoogste kwaliteit - Diepe, volle kleuren - Zeer sterk, duurzaam materiaal - Vuil afstotend - Sterke gefestonneerde rand - Gemakkelijk aan te brengen via plakrand