Een bedrijf waar je nog op kan vertrouwen!

Jullie hebben het voor elkaar gekregen dat het pakket nog vlot werd bezorgd nadat DHL er een hoop ellende had veroorzaakt, door gestreste bezorger. Super en bedankt!

De bestelde kast werd keurig geleverd en geplaatst. Later bleek dat de deuren niet helemaal goed sloten en dat werd dezelfde dag nog gerepareerd. Top!

Super meegedacht, top klantenservice!

Doordat we op het laatste moment van locatie moesten wisselen voor onze bijeenkomst, hadden wij de volgende dag een flipover standaard nodig. Geen enkele kantoorwinkel bleek deze op voorraad te hebben. Bij de Kantoorspecialist stopte het gesprek daar echter niet. Ze dachten met ons mee en kwamen met een hele fijne oplossing: we konden een exemplaar van de Kantoorspecialist zelf lenen. Wat een super klantenservice!

Er is geleverd wat is besteld

Er is geleverd wat is besteld, alleen de levering door, en de communicatie over de levering, van DHL was en is echt superslecht. Dit zou voor mij zelfs de aanleiding kunnen zijn om niet meer iets te bestellen wat geleverd gaat worden door DHL

Top buro

Enorm tevreden met de nieuwe werkplek

Enorm klantvriendelijk!

Meermaals contact gehad en een klantvriendelijkheid ervaren die ik niet altijd tegenkom. Heel vriendelijk telefonisch- en mailcontact en er werd alles aan gedaan om mij in de zoektocht naar een bepaald artikel te helpen. Heel hartelijk dank!

prima iets meer persoonlijk contact zou mogen

ontvangen wat we besteld hebben

en in een goede staat ontvangen. Dus ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Helemaal blij mee.

Organisatie waar je op kan bouwen

Bij problemen wordt er direct geschakeld en een adequate oplossing aangedragen...top!

Precies zoals verwacht

Goede ervaring met verkoop en vooral de monteurs, die de printer geleverd hadden.

Goede ervaring met de verkoop en vooral de monteurs, die de printer geleverd hadden.

Fijn bedrijf !

Goede communicatie, service, prijzen

Een pluim voor dit bedrijf !

Zojuist ten kantore van de Kantoorspecialist iets besteld ter waarde van enkele luttele euro’s. Bij de vraag van mij aan de uiterst vriendelijke en behulpzame verkoper: ‘Hier wordt toch niets aan verdiend ?’, was zijn opmerking : ‘Of u nu een complete kantoorinventaris of een kalender besteld, elke klant staan wij te woord en helpen wij’. Dàt is nog eens service ! Een pluim voor dit bedrijf ! JdB te V

Er werd meegedacht met de keuze voor het juiste produkt.

Er werd meegedacht. Er werd vertrouwen geschonken. Aflevering moet nog plaatsvinden maar heb er vertrouwen in dat ook dat goed gaat komen.

het was erg goed

ze waren erg behulpzaam en een goede service.

Snelle levering, uitstekende service!

Bestelling nov. '24 gedaan, levering was binnen 2 dagen. Helaas bleek in het magazijn een vergissing gemaakt, waardoor verkeerd artikel geleverd. Daar over gebeld en een zeer vriendelijke en behulpzame medewerker aan de telefoon die uitzocht wat er gebeurd was, en mij het juiste artikel opnieuw heeft toegezonden, opnieuw binnen 2 dagen geleverd. Top, chapeau voor de service en de afhandeling. Ik raad dit bedrijf aan.

Product voldeed aan de verwachtingen

De verpakking om het product was veel te groot en gevuld met 8 meter luchtkussentjes. Kost onnodig veel transportruimte en geeft onnodig veel afval

Tevreden!

Bestelling persoonlijk afgeleverd en de bureaustoel afgesteld naar de wensen van de gebruiker. Prettige ontmoeting!

Prima ervaring, afspraak = afspraak

Prima ervaring, ze komen na wat ze beloven

Alles prima geregeld, van harte aanbevolen!

Bij Jan Adams en de Kantoorspecialist bent u in goede en vertrouwde handen. Alles, inclusief noodprinter (gratis ) top geregeld!

top leverancier!

De kantoorspecialist is een hele fijne leverancier! Denken altijd met je mee en zijn, ook niet onbelangrijk, scherp met hun prijzen. Daarnaast is het persoonlijke contact ook heel erg prettig. In deze tijd van digitalisering wil je ook wel eens iemand persoonlijk zien en/of spreken.

super

Ik wordt altijd prettig geholpen door jullie medewerkers.

Geweldig team die altijd voor ons klaarstaat

Wij worden altijd geweldig geholpen en professioneel te woord gestaan. Wat wij ook vragen het team zoekt het voor ons uit.

Snelle reactie

Snelle reactie terug. We werden goed op de hoogte gehouden over de levertijd.

De Smalle Zijde 22

3903LP Veenendaal

Over De Kantoorspecialist

Gelukkige medewerkers hebben meer energie, zijn productiever, presteren beter en vallen minder vaak uit. Wij geloven dat een aantrekkelijke werkomgeving bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. We hebben er alles voor in huis. De Kantoorspecialist - Specialist in werkgeluk Bezoek onze showroom in Veenendaal [email protected] 0318- 55 11 22