Klantenservice

Na mijn aankoop had een vraag over de aansluiting. Er kwam erg snel reactie. Heel fijn!

Gewoonweg zeer tevreden

Tevreden over alles. Bestellen tot aan communicatie. Alles verloopt prima. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

top bedrijf!

snelle levering en top service!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Super snel geleverd

Heel snel geleverd,alleen de doos was wel heel groot voor mijn bestelling.

Score zegt genoeg.

Score zegt genoeg

Met recht een specialist in kantoormeubilair!

Met recht een specialist in kantoormeubilair!

Keurig geholpen

Professioneel bedrijf, goede service en nette medewerkers!

snel en betrouwbaar

Mooie webwinkel

Ik zocht een flipover. Goede prijs en overzichtelijke site..

Snel geholpen

Wij waren nog geen klant, maar hadden met spoed een artikel nodig. Het contact hierover verliep soepel en snel met vriendelijke medewerker. We ontvingen onze bestelling keurig op tijd.

Super goede klantenservice en advies!

Zeker een aanrader om hier advies te krijgen en de juiste producten te bestellen.

Prima afvoes

Levering Uitstekend geregeld

Precies datgene gedaan wat ik nodig had.

Mijn printer was kapot, die ging ook al 12 jaar mee. De Kantoorspecialist wist een oplossing, een jong gebruikt met alles er op en er aan. Die hebben ze gebracht en geïnstalleerd, zodat ik nog gemakkelijker dan bij mijn vorige, mijn werk kan doen.

Professionele partij die altijd voor je klaarstaart

Fijne partij om mee samen te werken.

Ik ben uitstekend op zeer prettige wijze geholpen!

zie boven

Persoonlijke goede service en mooie deal!

Ik heb vandaag 4x prachtige muuto barkrukken gekocht bij de Kantoorspecialist. De service was erg goed en persoonlijk. Er werd met belangstelling naar de inrichting van ons huis gevraagd. Ik ben ook goed geholpen. En kreeg uiteindelijk een mooie deal! Nogmaals dank, wij gaan heel veel plezier beleven aan de barkrukken!

Mooie prijzen

Mooie prijzen, maar de levering duurde lang...

Snel geleverd en goed product

Product samenstellen en bestellen gaat makkelijk.

Zeer tevreden, het zou voor mij echter wel eenvoudiger zijn indien ik met creditcard kan betalen. Vriendelijke groet, Remco Ursem

Snelle levering, persoonlijke en klantvriendelijke afhandeling.

Snelle levering, persoonlijke en klantvriendelijke afhandeling.

Nette levering!

Cartridges besteld. 1 dag levertijd en netjes geleverd.

Meedenkend , vriendelijk kortom een zeer goede service.

Goed even zoeken naar juiste artikelen

Goed geholpen en zeer snelle service.

De Smalle Zijde 22

3903LP Veenendaal

Over De Kantoorspecialist

Gelukkige medewerkers hebben meer energie, zijn productiever, presteren beter en vallen minder vaak uit. Wij geloven dat een aantrekkelijke werkomgeving bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. We hebben er alles voor in huis. De Kantoorspecialist - Specialist in werkgeluk Bezoek onze showroom in Veenendaal [email protected] 0318- 55 11 22