uitstekende zaak

Goed geholpen met een mooie bureaustoel

Fijn bedrijf met totaalpakket voor kantoor!

Na jarenlang naar volle tevredenheid mijn inkoop van kantoorartikelen bij De kantoorspecialist te hebben ondergebracht nu ook nieuw meubilair aangeschaft. Van inventarisatie tot oplevering helemaal tevreden. Henk-Jan heeft goed onze wensen in kaart gebracht en we zitten/staan er nu weer helemaal up-to-date bij. Aanrader als je op zoek bent naar iets meer dan standaard! Ga zo door.

goed bedrijf vriendelijke mensen

Buitengewoon serviceverlening

Koppeling barco met camera werkte niet. Stefan is twee keer naar Amsterdam gekomen om het te regelen. Onze virtual meeting room systeem werkt nu perfect. Stefan ging above and beyond om dit te fixen. Super fijn. Hartelijk dank!

Helemaal top

Alles keurig geregeld door Rick

Zeker aan te raden

Vriendelijke geholpen en snelle, goede service

Super goede service

Zeer goed geholpen en zet goede service. Stoel werd netjes voor mij ingeladen

Super service, snelle levering

Altijd vriendelijk en snel.

Keurig geholpen

goede service en snelle levering

Werkt goed. Service uitstekend

Genoeg kleine puntjes maar ook wel begrijpelijk: - Niet altijd alles op voorraad - Levering voor volgende dag is ineens dag later - Deelleveringen, uiteraard met de snoepjes en met het product wat nodig was - Nietmachine niet niet - Dymo werkt niet Wat veel belangrijker is, is dat de service fantastisch is. Er kan altijd iets mis gaan maar dan wordt het daarna meteen opgepakt en naar alle tevredenheid afgehandeld. Dat compenseert álle teleurstelling van daarvoor ruimschoots!

Drie opbergboxen besteld, een kapot geleverd

De bestelling is bij mij voor de deur gezet en de bezorger was al weer onderweg naar zijn wagen toen ik de deur opendeed. Nadat ik de doos naar binnen had gehaald -de bezorger reed op dat moment al weg- bleek dat het niet zichtbare deel van de doos beschadigd was. Bij opening van de doos bleek in elk geval de bovenste box flink beschadigd, enkele kapotte delen keurig tussen de middelste en de bovenste box gestopt. Ik heb onmiddellijk enkele foto’s gemaakt, contact met De Kantoorspecialist opgenomen en op advies van de medewerker meteen een mail met de foto’s gestuurd. Een reactie op deze mail heb ik nog niet ontvangen. Ook heb ik een klacht ingevuld bij bezorger DHL. Ook daar nog geen reactie van ontvangen. Jammer, want de twee onbeschadigde opbergboxen voldoen wel aan de verwachting.... Dus op dit moment geen aanbeveling.... Aanvulling op de eerdere beoordeling: Na twee dagen (Koningsdag zat er tussen) kwamen inderdaad maar liefst twee reacties van De Kantoorspecialist, met een vervangingsaanbod. Dat is vandaag ontvangen, de afhandeling door De Kantoorspecialist stemt zeker tot tevredenheid!

zeer tevreden

bestelling komt op de tijd die afgesproken is en zo niet wordt er een oplossing gezocht die naar ieders tevredenheid is

geweldig

wat er ook besteld wordt, binnen 1 of 2 dagen is het binnen.

Snelheid en kwaliteit

Ik plaatste de gewenste bestellingen en kwamen de volgende gad aan. Precies wat ik besteld heb zit in de doos. Bedankt!

De service is perfect.

Goede service. Netjes en snel geholpen. Product was geen voorraad maar volgende dag al in huis

Vrolijk, klantvriendelijk en servicegericht bedrijf!!

De Kantoorspecialist is vrolijk, klantvriendelijk en servicegericht bedrijf! Met name de wekelijkse filmpjes van Gerard van Manen op LinkedIn zijn top! Je kunt over van alles en nog wat (uiteraard wel gericht op kantoorartikelen) bij ze terecht! Binnen no-time heb je antwoord en ook voor een goede prijs! Toppers!

Gewoon goed zoals het moet zijn.

Heel aardig en behulpzaam met advies. Alles wordt keurig op tijd geleverd.

goede leverancier

Ontzettende goede ervaring met De Kantoorspecialist. We zijn een frequente afnemer en hebben goede ervaring zowel met klantenservice als levering.

Ik bestel graag bij jullie!

Wordt snel geleverd!

Contact als altijd top met Rick Henzen.

snel en zeer behulpzaam bij montage

Zeer goede ervaringen met de Kantoorspecialist. Echt nog zo een bedrijf waar de klant ook echt het gevoel heeft op 1 te staan

Prima service!

De monteurs hebben prima werk geleverd. Waren keurig op tijd en hebben de geleverde spullen (onderstel zit/sta bureau) netje gemonteerd!

Levering wat prima geregeld en nazorg is goed verzorgd.

Denken uitstekend mee en leveren de juiste producten voor onze vraag

Na contact met Rick Henzen ontvingen we snel een duidelijke mail met de mogelijkheden, voorzien van goed advies. Keuze was snel gemaakt en de levering was top!

De Smalle Zijde 22

3903LP Veenendaal

Over De Kantoorspecialist

Gelukkige medewerkers hebben meer energie, zijn productiever, presteren beter en vallen minder vaak uit. Wij geloven dat een aantrekkelijke werkomgeving bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. We hebben er alles voor in huis. De Kantoorspecialist - Specialist in werkgeluk Bezoek onze showroom in Veenendaal [email protected] 0318- 55 11 22