Filtre

uitgebreid aanbod en goede opvolging van de bestelling!

Uitgebreid aanbod en goede opvolging van de bestelling.

Mooie kwaliteit handdoeken

Snelle bezorging van een prima product

Van Dijck linnen behoort tot de topkwaliteit.

Levering liet langer op zich wachten dan op de site was aangegeven.

Helaas kan ik nog niet beoordelen. Het spijt me.

Heb mijn volledige bestelling nog niet ontvangen. Graag zo spoedig mogelijk.

Zoals het hoort.

Normaal

Mooie collectie, snelle levering

Al jaren onze leverancier van handdoeken en dekbedden. Altijd iets moois in de collectie. Meestal heb je het ook snel in huis.

Alles naar wens !

Als ik terug handdoeken, linnen nodig heb, zal ik opnieuw bij linnenmode.nl bestellen.

Voldeed aan de verwachting

Dag na bestelling al thuis bezorgd, en artikelen kwamen overeen met wat ik had verwacht. Netjes verpakt.

Goed product

Prettige site zeer goed prijs kwaliteit.

Prachtig !

De bestelde katoensatijnen dekbedovertrek is prachtig en van een goede kwaliteit !

Xxxxxx

alles correst

alles correct

Uitstekende service

Telefonische info was uitstekend en binnen de aangegeven termijn stonden de producten die ik wilde op de website! Binnen 2 dagen in huis!

zeer tevreden

Zeer tevreden met de afhandeling na het retour sturen van de badjas. Binnen een paar dagen stond het geld al op de bankrekening. Zelfs de verzendkosten zijn vergoed

Snelle levering en product als omschreven

Snelle levering en product voldoet aan verwachtingen

Handdoeken pas na 2 weken geleverd

Het was niet duidelijk dat de handdoeken niet op voorraad waren. Deze info kwam pas na 1 week. Wel op de hoogte gesteld dat ze later zouden komen met een verwachtte datum.

Websites duidelijk

Via de websites badmat en gasten handdoekjes besteld . Pakketje heel netjes ingepakt en snel verzonden

Contact krijgen is moeilijk

Hoeslaken besteld a€95,- ontvangen maar er zit een gaatje in. Telefoon wordt niet opgepakt. Mail gedaan maar is nog niet beantwoord.

Snelle efficiënte levering

Snelle levering en goede kwaliteit.

Levring was laat

Mijn levering is 2 keer uitgesteld en dan hoor ik niets tot ik zelf inlichtingen vroeg

Degelijk product, snelle levering en goede communicatie

Ruime keuze aan producten, goede kwaliteit, snelle levering en goede communicatie tijdens het bestel- en leveringsproces.

een ervaring die geduld vraagt

in eerste instantie hadden jullie me gemeld dat de levering op zich zou laten wachten. Na een week heb ik jullie gecontacteerd en mocht ik een deel van de bestelling reeds ontvangen. Dus Linnenmode deed een serieuze inspanning. Ik wacht echter nog het volgende deel van de bestelling en op zich zou een tussentijdse mail mijn ongerustheid wel kunnen wegnemen...

Tof

Snel - efficient en betrouwbaar