Pluspunten

Zeer goede service en zeer nette communicatie..zelfs zonder extra kosten een spoedzending van gemaakt.

• Communicatie

Pluspunten

prettig contact gehad nette prijzen

• Communicatie

Pluspunten

Verstrekken van duidelijkheid inzake de verzending, verwerken van telefonisch contactverzoek. De zorgvuldige verpakking van het product.

Sneller verstrekken van info/link inzake het trackrecord van de zending.

• Communicatie

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling van 3 shirts, alleen vallen ze erg klein uit. En grotere maten dan xl heeft u niet (meer).Vandaar dat ik alles moest retourneren. Mvrgr. Gerdie

Pluspunten

Mooi bedrijf met goede service

Pluspunten

Eenvoudige site en volgende dag in huis, erg blij mee! Keurig verpakt en als verrassing een mooie give away!

• Communicatie

Pluspunten

Netjes verpakt en verzorgd

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijk te woord gestaan nadat een besteld artikel niet leverbaar bleek. Meegedacht in oplossend sfeer.

Website afstemmen met de voorraad zodat je niet kunt bestellen wat niet leverbaar is.

• Communicatie

Pluspunten

Telefonisch bijzonder vriendelijk te woord gestaan. Komen afspraken correct na. Chapeau!

Mail gestuurd met vraag.Helaas niet beantwoord. M.i. waren er ict problemen.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering zeer tevreden

• Communicatie

Pluspunten

Keurig, alles zoals het hoort.

Je krijgt al bijna direct een factuur en bezorging maar dan duurt het nog dagen voor je het ontvangt mijn gevoel zegt dat het ergens vandaan moet komen maar je denkt dat het eerder komt misschien handiger eerst verzamelen dan verzend gegevens sturen

Pluspunten

Mijn bestelling was mooi verpakt, zo zie je het niet vaak. Bestelling snel thuis. Tussentijds nog een vraag gesteld via Facebook, ook super snel antwoord. Top!

• Communicatie

Pluspunten

Communicatie is correct

Vind het jammer te horen dat een artikel niet meer leverbaar is.

• Communicatie

Pluspunten

Keurig verzorgd en vriendelijke antwoorden op onze telefonische vragen Kortom we zijn zeer tevreden

• Communicatie

Pluspunten

Snelle bezorging

nvt

• Communicatie

Pluspunten

Keurig verpakt

Aanschaffen antwoordnummer bij retourneren! Nu moet je belachelijk veel portokosten betalen bij het retour sturen van 1 blouse

• Communicatie

Pluspunten

Je kunt altijd bellen

Antwoordnummer

Arkelstraat 2838

4201KD Gorinchem

Over van Zuilen Mode

Van Zuilen Mode in Gorinchem hoort zeker tot de mooiste en meest stijlvolle winkels die Nederland rijk is. In het hart van de historische binnenstad van Gorinchem vindt u de winkel van Van Zuilen Mode, in een schitterende speciaalzaak die in 8 historische panden – waaronder een 14e-eeuwse kerk – is gesitueerd. U vindt bij Van Zuilen Mode naast een stijlvolle multi-brand collectie ook een aantal Shop-in-Shop concepten, zoals de grootste Marc Cain shop-in-shop van Nederland, de eerste Luisa Cerano shop-in-shop van Nederland, en een geweldige 'old look' concept store van Maison Scotch en Scotch & Soda. Voor de heren hebben we een speciale 'personal-made' loft, waar onze ervaren medewerkers u graag helpen met het samenstellen van uw kostuum of colbert naar uw persoonlijke wensen, waarbij vrijwel alles mogelijk is! Bekijk hier onze top merken: MarcCain, Maison Scotch, Jacob Cohen, Luisa Cerano, Cambio en Creenstone jassen. Het totale winkelconcept is volledig compleet met de uitgebreide herenschoenen en damesschoenen shop, in samenwerking met Van Den Assem schoenen.