• Communicatie

Pluspunten

Snel en helder

• Communicatie

Pluspunten

Nette communicatie - Snelle levering - Super mooi verplakt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Retour hoort gewoon gratis te zijn, ik moest nu meer dan 7 euro extra betalen.

• Communicatie

Pluspunten

Overzichtelijk

2 sterren: slechter dan verwacht

2 van de 3 producten die ik heb ontvangen waren kapot

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verzorgde bestelling.

bij de retourzending moest ik verzendkosten betalen. Ik had begrepen dat deze zouden worden terugbetaald, maar dat was niet het geval.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi ingepakt .

heb 2 broeken bestelt maat 40 en 42 voor de maat te bepalen !! nergens vind je de de retour zending betaald moet worden?? zit er nu aan te denken om ze allebei terug te sturen omdat ze mee terug zouden bellen maar is niet gedaan,als je helemaal niks koopt kan ik mee dat nog voorstellen,maar je moet het wel melden,

• Communicatie

Pluspunten

Ik heb één keer een online bestelling gedaan en alles was prima verzorgd.

• Communicatie

Pluspunten

Nvt eerste bestelling

Nvt

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering.

Dat ik al diverse malen producten in de webshop heb besteld, die achteraf uitverkocht waren. Dit heb ik totaal drie keer gehad. De eerste keer met een Patrizia Pepe shirt, de tweede keer met een Diane von Furstenberg jurk en de derde keer met een zwart vest of truitje. Dat is teveel. Het geld is alle keren zeer snel teruggestort. Dat is dan weer een pluspunt. In het "Gorcumse" gaat het gerucht, dat Van Zuilen vaak voor klanten kleding reserveert, die eigenlijk in de webshop al verkocht zijn. De webshop klant heeft dan pech. Uiteraard wordt er gezegd dat de webshop niet bijgewerkt was. Ik heb geen idee of het waar is, maar het wordt wel gezegd. Dus dat is geen goede reclame voor jullie voor de webshop en zeker een aandachtspunt.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering ,gezellig ingepakt met een strik. Na retourzending ,geld binnen een week weer terug gestort op mijn rekening.

Alleen jammer dat je voor het retour zenden moet betalen, een reden om niet meer iets te bestellen.

Pluspunten

Zeer prettige persoonlijke benadering tijdens communicatie.

• Communicatie

Pluspunten

Mooie collectie

• Communicatie

Pluspunten

Verrassend mooi verpakt en snel geleverd.

Niet van toepassing

• Communicatie

Pluspunten

Geweldig verpakt, complimenten!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle toezending van het bestelde produkt; uiterst plezierig telefonisch contact!

Retourzendingen bij ruilen zouden gratis moeten zijn vind ik.

• Communicatie

Pluspunten

Correcte afwerking, heb ook wel eens gebeld, goede communicatie

Pluspunten

Service

• Communicatie

Pluspunten

Bestelling was snel binnen en mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje

Ik wil eigenlijk anoniem op de site maar zie daar geen optie voor

Arkelstraat 2838

4201KD Gorinchem

Over van Zuilen Mode

Van Zuilen Mode in Gorinchem hoort zeker tot de mooiste en meest stijlvolle winkels die Nederland rijk is. In het hart van de historische binnenstad van Gorinchem vindt u de winkel van Van Zuilen Mode, in een schitterende speciaalzaak die in 8 historische panden – waaronder een 14e-eeuwse kerk – is gesitueerd. U vindt bij Van Zuilen Mode naast een stijlvolle multi-brand collectie ook een aantal Shop-in-Shop concepten, zoals de grootste Marc Cain shop-in-shop van Nederland, de eerste Luisa Cerano shop-in-shop van Nederland, en een geweldige 'old look' concept store van Maison Scotch en Scotch & Soda. Voor de heren hebben we een speciale 'personal-made' loft, waar onze ervaren medewerkers u graag helpen met het samenstellen van uw kostuum of colbert naar uw persoonlijke wensen, waarbij vrijwel alles mogelijk is! Bekijk hier onze top merken: MarcCain, Maison Scotch, Jacob Cohen, Luisa Cerano, Cambio en Creenstone jassen. Het totale winkelconcept is volledig compleet met de uitgebreide herenschoenen en damesschoenen shop, in samenwerking met Van Den Assem schoenen.