Pluspunten

Goed gesorteerd. Duidelijke site.

Pluspunten

Snelheid van verzenden Telefonisch contact opnemen met de klant als iets niet duidelijk is; in mijn geval betrof het een ruiling

retourkosten tip: retourkosten laten vervallen bij een bepaald besteed bedrag --> klantvriendelijk

• Communicatie

Pluspunten

Snel, attent en mooi aanbod

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering cf afspraak. Goed verpakkingsmateriaal dat , indien nodig, ook voor de retourzending gebruikt kan worden met een daarvoor benodigd etiket (heb ik geen gebruik van hoeven maken).

Pluspunten

Snelle versturing in mooie verpakking.

Pluspunten

Snel en goed verzorgd, goed verpakt

Pluspunten

sNEL EN NETJES VERZORGD, OOK TERUG STORTEN GELD ZEER SNEL

GEEN, GA ZO DOOR

• Communicatie

Pluspunten

Geweldig geholpen door dit bedrijf. In eerste instantie was bestelling niet meer beschikbaar, maar hier is later een oplossing voor gevonden. Aan de telefoon en per e-mail ben ik zeer deskundig geholpen en werd er gezocht naar een alternatief. Omdat ik aangaf dat de bestelling voor een huwelijk is, is het in cadeaupapier ingepakt en een gelukswens erbij!

Status van product is kennelijk niet altijd up-to-date.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering en afhandeling!

Pluspunten

Keurige bevestiging per mail, feestelijke verpakking!

Duidelijk aangeven dat bestellingen die je vrijdag doet, niet op maandag geleverd worden.

• Communicatie

Pluspunten

Ik had per ongeluk de verkeerde maat laarzen ingevuld en dat werd zonder morren veranderd, top service! Achteraf kunnen betalen is ook fijn.

Ik vind het niet zo erg, maar levertijd is wat langer dan tegenwoordig gebruikelijk. En de schachtmaat van de laarzen stond verkeerd op de site waardoor ze absoluut niet pasten. Dat was wel een slordige fout.

• Communicatie

Pluspunten

Ik ben direct geholpen bij het omruilen van mijn Lammy coat.

Geen.

• Communicatie

Pluspunten

Bestelling werd op tijd en keurig verpakt verzorgd

2 sterren: slechter dan verwacht

verzending vond later plaats dan op website wordt beloofd

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering en goed verzorgd

Track en trace werkteniet

• Communicatie

Pluspunten

Keurig,vlot verstuurd! Duidelijk!

Geen was prima.

Pluspunten

Vriendelijke en nette communicatie

• Communicatie

Pluspunten

Vriendelijkheid en ik vind dat de artiklene mooi en verzorgd verzonden worden. Het is met zorg verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Communicatie

Pluspunten

Goede communicatie.

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles snel geleverd, keurig netjes verpakt

Ik maak het zelden mee dat de retour pakketten voor eigen rekening komen...dat vind ik jammer. Nu moest ik omdat een artikel tegenvalt voor de verzendkosten heen en terug betalen

Arkelstraat 2838

4201KD Gorinchem

Over van Zuilen Mode

Van Zuilen Mode in Gorinchem hoort zeker tot de mooiste en meest stijlvolle winkels die Nederland rijk is. In het hart van de historische binnenstad van Gorinchem vindt u de winkel van Van Zuilen Mode, in een schitterende speciaalzaak die in 8 historische panden – waaronder een 14e-eeuwse kerk – is gesitueerd. U vindt bij Van Zuilen Mode naast een stijlvolle multi-brand collectie ook een aantal Shop-in-Shop concepten, zoals de grootste Marc Cain shop-in-shop van Nederland, de eerste Luisa Cerano shop-in-shop van Nederland, en een geweldige 'old look' concept store van Maison Scotch en Scotch & Soda. Voor de heren hebben we een speciale 'personal-made' loft, waar onze ervaren medewerkers u graag helpen met het samenstellen van uw kostuum of colbert naar uw persoonlijke wensen, waarbij vrijwel alles mogelijk is! Bekijk hier onze top merken: MarcCain, Maison Scotch, Jacob Cohen, Luisa Cerano, Cambio en Creenstone jassen. Het totale winkelconcept is volledig compleet met de uitgebreide herenschoenen en damesschoenen shop, in samenwerking met Van Den Assem schoenen.