Pluspunten

snelle levering mooie verpakking

• Communicatie

Pluspunten

Zeer netjes, snelle bezorging; je krijgt echt een kadootje thuis

Fotos op de site zijn niet heel informatief. Je ziet alleen het product maar niet hoe dat op een mens staat. Vind ook de site niet heel aantrekkelijk. Straalt niet de luxe uit waar jullie wel echt voor staan.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service, correcte afhandeling

• Communicatie

Pluspunten

Goede informatie van de producten en duidelijke foto's . Ook de kleur van de Creenstone jas, die ik besteld heb, week niet af. Kaartje met handgeschreven wens is positief.

Kan ik niet over oordelen. Mijn eerste en enige ervaring met jullie is positief.

Pluspunten

Snel, vriendelijk, professioneel.

nvt

• Communicatie

Pluspunten

Niets op aan te merken

Ik mis de gratis retournering.

Pluspunten

ontzettend leuk om een bestelling van jullie te ontvangen!! Fantastisch ingepakt met een leuk briefje erbij. Een echte verrassing

ik zou altijd verzendkosten vragen en de retourkosten op nihil zetten. nu vind ik het een drempel om bij jullie te bestellen omdat de kans dat het retour gaat uiteraard groot kan zijn omdat je niet gepast hebt. De retourkosten zijn dan wel 6,95! Dat vind ik veel.

• Communicatie

Pluspunten

persooonlijke contacten, telefonisch of per mail vind ik een grote PRO van uw bedrijf.

• Communicatie

Pluspunten

Snel, duidelijk en vriendelijk

Op dit moment niet. Ik ben al heel lang klant in de winkel en heb voor de eerste keer inline besteld en dezelfde prettige behandeling ervaren

• Communicatie

Pluspunten

Super snelle levering

Nee

• Communicatie

Pluspunten

Mijn bestelling was met zorg verpakt. Bijna zonde om uit te pakken. Leuk recept erbij. Helaas had ik het verkeerde artikel besteld. Zonder problemen in de winkel geretourneerd. Het artikel werd direct naar de juiste afdeling gebracht en het bedrag zou binnen enkele dagen worden teruggestort. In de winkel leuk geholpen en erg lekkere hapjes gegeten die werden rondgedeeld.

In de winkel kon het bedrag van het geretourneerde artikel dat via de webshop was besteld niet direct worden terugbetaald of verrekend met een artikel uit de winkel.

Pluspunten

Zeer vriendelijke dame bij telefonisch contact!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle leverin

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijke website, veel keus, snelle service.

• Communicatie

Pluspunten

Ik heb geen minpunten

Perfect gewoon

• Communicatie

Pluspunten

Heel mooi verpakt Snelle levering Erg mooie laarzen

• Communicatie

Pluspunten

WOW! 1e keer een bestelling gedaan. Super snel. En zo ontzettend geweldig mooi ingepakt. Echt een cadeautje... ! TOP en zal zeker terug komen.

Arkelstraat 2838

4201KD Gorinchem

Over van Zuilen Mode

Van Zuilen Mode in Gorinchem hoort zeker tot de mooiste en meest stijlvolle winkels die Nederland rijk is. In het hart van de historische binnenstad van Gorinchem vindt u de winkel van Van Zuilen Mode, in een schitterende speciaalzaak die in 8 historische panden – waaronder een 14e-eeuwse kerk – is gesitueerd. U vindt bij Van Zuilen Mode naast een stijlvolle multi-brand collectie ook een aantal Shop-in-Shop concepten, zoals de grootste Marc Cain shop-in-shop van Nederland, de eerste Luisa Cerano shop-in-shop van Nederland, en een geweldige 'old look' concept store van Maison Scotch en Scotch & Soda. Voor de heren hebben we een speciale 'personal-made' loft, waar onze ervaren medewerkers u graag helpen met het samenstellen van uw kostuum of colbert naar uw persoonlijke wensen, waarbij vrijwel alles mogelijk is! Bekijk hier onze top merken: MarcCain, Maison Scotch, Jacob Cohen, Luisa Cerano, Cambio en Creenstone jassen. Het totale winkelconcept is volledig compleet met de uitgebreide herenschoenen en damesschoenen shop, in samenwerking met Van Den Assem schoenen.