Pluspunten

snel,duidelijk,nette verpakking!

Pluspunten

Vriendelijke en vakkundige adviezen

• Communicatie

Pluspunten

Mooie webshop, duidelijk en supersnel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie site met mooie kleding

Mijn bestelling nooit ontvangen omdat de voorraad op de site niet was bijgewerkt en het artikel bleek te zijn uitverkocht. Dus misschien een verbeterpunt. Vooral als je ook al hebt betaald ervoor.

• Communicatie

Pluspunten

Goede communicatie en een feestje om uit te pakken Snel geleverd en geen verzendkosten

• Communicatie

Pluspunten

altijd netjes verstuurd goed geholpen via de telefoon goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijkheid personeel in winkel, die meedenken met het zoeken van leuke kledingcombinaties en de tijd voor je nemen.

U moet mijns inziens geen afgeprijsde producten via internet aanbieden als uw personeel de bestelling pas dagen later in de winkel na de uitverkoop gaat zoeken. Ik kreeg een mail van jullie met reclame over de uitverkoop die op maandag zou starten. Ik heb op zondagavond een bestelling via jullie website gedaan en op donderdag! Krijg ik een mail dat van de 5 bestelde producten er 1 leverbaar is. Dat vind ik niet kloppen. Niet eerst de uitverkoop in de winkel voorbij laten gaan op maandag en dinsdag en dan op donderdag als jullie er tijd voor hebben een internetbestelling bij elkaar gaan zoeken. Dan moet je gewoon zeggen dat je voor de uitverkoop altijd naar de winkel moet komen. Nu ben ik er vanuit gegaan dat mijn bestelling ook geleverd zou worden. Misschien had ik te hoge verwachtingen omdat ik vaker via webwinkels bestel en jullie dat niet echt zijn? Ik weet het niet maar ik ben wel teleurgesteld.

• Communicatie

Pluspunten

Prachtig ingepakt. Het is met veel zorg en aandacht verstuurd. Grote complimenten. Snel in huis nadat de bestelling is gedaan, niet goed wordt het geld snel op rekening teruggestort.

Pluspunten

Financiële afwikkeling na retouren ...... Vorige week retour gestuurd nu nog de centen niet ontvangen

• Communicatie

Pluspunten

Mooi, stijlvol verpakt

Pluspunten

Persoonlijk geschreven bericht bij ontvangst

• Communicatie

Pluspunten

Wat ik zoek vind ik bij van Zuilen! Vanaf het bestellen tot het leveren is alles prima geregeld. Keurig verpakt.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

snelle levering mooie verpakking

• Communicatie

Pluspunten

snelle opvolging van mail communicatie, heerlijk

op dit moment niet

• Communicatie

Misschien toch beter de kleur aangeven.Had een bijpassend vest bestelt bij een broek maar was totaal geen olijf kleur maar bruin.Vond dit wel jammer.

• Communicatie

Pluspunten

verpakking, leveringstijd

eventueel gratis retour

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooi in gepakt

Mijn broek kwam kapot aan, de rits was stuk en er zat een scheur in.

Arkelstraat 2838

4201KD Gorinchem

Over van Zuilen Mode

Van Zuilen Mode in Gorinchem hoort zeker tot de mooiste en meest stijlvolle winkels die Nederland rijk is. In het hart van de historische binnenstad van Gorinchem vindt u de winkel van Van Zuilen Mode, in een schitterende speciaalzaak die in 8 historische panden – waaronder een 14e-eeuwse kerk – is gesitueerd. U vindt bij Van Zuilen Mode naast een stijlvolle multi-brand collectie ook een aantal Shop-in-Shop concepten, zoals de grootste Marc Cain shop-in-shop van Nederland, de eerste Luisa Cerano shop-in-shop van Nederland, en een geweldige 'old look' concept store van Maison Scotch en Scotch & Soda. Voor de heren hebben we een speciale 'personal-made' loft, waar onze ervaren medewerkers u graag helpen met het samenstellen van uw kostuum of colbert naar uw persoonlijke wensen, waarbij vrijwel alles mogelijk is! Bekijk hier onze top merken: MarcCain, Maison Scotch, Jacob Cohen, Luisa Cerano, Cambio en Creenstone jassen. Het totale winkelconcept is volledig compleet met de uitgebreide herenschoenen en damesschoenen shop, in samenwerking met Van Den Assem schoenen.