zeer goed

Het enige is een korting kaart die ik gekregen had, die was lastig te verrekenen ik moest 2x de hulp in roepen van de acoustic winkel. Dat zou wel beter kunnen.

snelle service

produkt is snel en correct bezorgd

Alles makkelijk te bestellen en uit te zoeken

Makkelijk om mijn bestelling te plaatsen en uit te zoeken

Duidelijke omschrijving van producten en snelle levering!

Super service en erg snel geleverd

Fijne service om mee te denken bij benodigdheden en hoeveelheden. Ook super snel geleverd en goed verpakt. Aanrader!

Fijne mensen en goede service

Na goed advies gekozen voor een de producten van akoestiekwinkel. Fijn en snel thuis bezorgd. Makkelijk te monteren.

Top bedrijf

Een bestelling geplaatst , werd keurig geleverd

Duidelijke website, goede en snelle levering

De bestelde materialen zijn snel en correct geleverd

Excellent. Productkwaliteit, levering, service is excellent.

Excellent. Productkwaliteit, levering, service is excellent.

Snelle en correcte levering.

Eenvoudig te bestellen, duidelijke communicatie met het bedrijf.

Goede service en snel thuis bezorgt

Het verliep allemaal zeer goed. De isolatie die ik gekocht heb werkt goed in de kofferbak en wielkasten

Geen perfecte verzending, wel goede service

Ten eerste snelle levering, dat was heel fijn. De verpakking liet wat te wensen over en er ontbraken wat spullen. Deze kreeg ik echter 1 dag na de manco melding alsnog opgestuurd.

Hele duidelijke website en bij telefonisch contact ook vriendelijk en deskundig geholpen

Website is duidelijk

Makkelijk te vinden wat ik zocht, met een goede omschrijving van het product.

Snelle levering netjes verzorgd

Xxx po

Duidelijk, snel en foutloos

De producten voldeden volledig aan de verwachtingen en werden snel geleverd.

Duidelijke site

Duidelijke site en snelle levering

Top levering

Snelle levering, goed verpakt.

Overzichtelijk

Met name het kunnen berekenen wat de kosten worden door keuze in te vullen, prima!

Snelle en correcte levering.

Uitstekend product en snelle levering.

Erg tevreden

Netjes en snel geleverd

Fijn toegankelijk

De website is overzichtelijk. Je hebt snel contact gelegd via de mail en krijgt ook snel persoonlijk antwoord. Goed !

Goede informatie op website

Sommige informatie kun je natuurlijk gewoon op je website plaatsen. Daartoe behoort ook het contactgeluid dat een loopband kan veroorzaken. Dat is precies wat Akoestiekwinkel.nl dan ook gedaan heeft, dus het was niet zo moeilijk op die manier de hiervoor benodigde dempers te bestellen en die werden de volgende dag geleverd. Nog een msverstandje dat ik overigens telefonisch kon ophelderen is dat de dempers op de factuur als "wasmachinedempers"werden geboekt, terwijl ze op de site een veel algemenere naam hebben (dit soort dempers heeft natuurlijk verschillende toepassingen). Dus mijn tip: zet op de spullen die je verkoopt dezelfde naam als die welke op de website staat, dan weet je meteen zeker dat je het goede product hebt. Of het allemaal werkt weet ik op dit moment nog niet: ik ben in afwachting van een elders bestelde multiplexplaat, die het geheel tot iets moois moet maken (zie site akoestiekwinkel.nl)

Product voldeet aan de verwachting. Snelle levering

8 Franklinweg

Gorinchem 4207HZ