goed product

Snelle levering en uitstekende service

Had geluidsabsorberende platen besteld. Waren snel geleverd. Toen later bleek dat deze niet nodig waren kon ik ze retour sturen of brengen. Dit verliep vlekkeloos. Een volgende keer zal ik dus zeker bij deze winkel kopen.

Snel en vakkundig

Na telefonisch advies over welk type isolatie ik het beste kon gebruiken Makkelijk kunnen bestellen in de webshop. Snelle levering. Top

Duidelijke website en snelle levering!

prima advies snelle levering

prima advies snelle levering

Snelle service , perfect materiaal

Erg blij met het geleverde materiaal voor de motorbehuizing van onze boot,

We hebben online besteld en dat was helemaal goed. Het is ook al gebruikt en dat is ook geslaagd. 'wij zijn dus erg tevreden.

Perfecte service, netjes geleverd

Perfecte service advies vooraf. Netjes geleverd.

prima producten geleverd

Vakkundig advies

Heel prettig

Overzichtelijke site, juiste info, makkelijk navigeren, nette prijzen, snelle verzending

Super materiaal. Super snelle service!

Degelijke en duidelijke website. Je krijgt wat er staat. Ik kocht er materiaal om mijn land rover te isoleren qua geluid en warmte. Ik ben er zeer tevreden mee! Spijtig dat sommige zaken wat duurder zijn anders kocht ik een heleboel meer. Maar goed materiaal kost geld

Verrassend

Goede kwaliteit en zeer praktisch..

Helemaal prima

Goede informatie, eenvoudig te bestellen en snel en goed bezorgd.

geruisloos goed

Meedenken en goed advies. Flexibel en klantgericht

Makkelijk besteld en snel in huis

De bescherming voor de stoelpoten is top, ik ben er erg blij mee.

Grote keuze snelle levering

Prima webshop. Al meerdere gebruik van gemaakt. Veel keuze en snelle levering. Producten zijn gewoon goed. Ik heb motorkapisolatie gekocht voor een oude Mercedes camper. Verschil van dag en nacht.

Top service!

Een foutje bij het bestellen van mij kant is met 1 telefoontje direct opgelost door Akoestiekwinkel. Gelijk een servicemedewerker aan de lijn die het probleem ook direct oplost. Super!

bijzonder goede materialen voor een scherpe prijs

Rechtstreeks bij de fabriek waar alle kennis aanwezig is. Fijne materialen om te verwerken, perfecte kwaliteit. Zeker met wat eigen inventiviteit in combinatie met de tips-pagina.

Eerste keer besteld hier, perfect gegaan!

Het was de eerste keer dat ik isolatie voor mijn muziekstudio ging bestellen. Voor de zekerheid eerst gebeld en ben prima geholpen. Daarbij kreeg ik ook nog tips zodat ik uiteindelijk het juiste besteld hebt. De communicatie als zowel de levering verliep soepel en zoals afgesproken kreeg ik binnen 3 werkdagen mijn producten binnen. Het hangt nu in mijn muziekstudio en ik ben er erg blij mee. Bedankt Akoestiekwinkel en tot de volgende keer. Groetjes ECproduction85

Snel geleverd, goed overlegd vooraf.

Goede informatie en snelle levering

Snelle communicatie en duidelijke feedback.

Uitstekende service

Er was wat mis gegaan met de levering. Zonder problemen heeft de winkel mij binnen een dag een nieuwe levering doen toekomen. Echt heel fijn en een goede service. Al met al een hele prettige ervaring en zeker een aanrader om hier te bestellen. Nogmaals hartelijk dank

goed overzichtelijke website

idem

prima service, goede producten

Ik heb nu een aantal keer bij de akoestiekwinkel producten besteld. Iedere keer naar tevredenheid. Zowel het product zelf als de service zijn uitstekend

helemaal top!!

Goed advies, uitleg en bezorging. Isolatie is goed zelf te plaatsen en we zijn helemaal van de nagalm af. Het idee dat er platen aan het plafond gelijmd werden vonden wij apart. Het is even wennen maar we zijn er heel blij mee.

8 Franklinweg

Gorinchem 4207HZ